• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Karola, no chyba na test za wcześnie ale ja tam znając siebie pewnie bym zatestowała :P

Kasieczek
, u mnie też dziś Juwenalia. Wybaw się porządnie! :))) ja w planach mam koncerty w innym miejscu i mam nadzieję, że też się wyluzuję dzisiaj :)

Mój wykresik niby ładny ale u mnie nagłe wzloty i upadki tempki nie wróżą dobrze. Jutro zakładam, że będzie znowu spadek i tak już do terminu @... Poza tym pobolewa mnie już brzuszek na okres :/

czesc dziewczyny!

U mnie piękna pogoda słoneczko świeci od rana aż sie żyć chce...
A u mnie jak owulki nie było tak nie ma ...kuźwa znowu cos sie pokićkało , dzis mam 16 dc sluz od 11 dc brak objawow owulki a poza tym zmierzyłąm temperature i była 36,24 wiec na bank owu nie było . A juz sie cieszyłam ze wszystko wróciło na stare tory i z mojej strony wszystko gra a tu psikus.
miłego dnia i karola, nanncy, emalia trzymam kciuki za ładne owocne wykresy :-)

Witam z rana. Zawiozłam meza na rybki i mam luik bo dzieci jeszcze spia :) Pozniej pojade z dzieciakami nad wode :) zapowiada sie piekny dzien :)

Nancy, Karola
- jak tam u was kochane?
Marciu- dziekuje ci pieknie :*
Kasiu- trzymam kciuki aby zastrzyk byl początkiem nowego :)

Milego dzionka :)

u mnie też słoneczko pięknie świeci!

ja z natury jestem śpiochem ale przy takiej pogodzie budzę się bardzo wcześnie, zimą śpię w weekend min do godz 9 a dziś obudziłam się już o godz 6, wyspana! :shocked2:

ale próbowałam twardo zasnąć ponownie by o 7 zmierzyć tempkę :-D

reklama
może gdybym miała te czulsze testy to może bym o tym pomyślała ale wolę sobie spokojnie poczekać do następnej soboty, o ile @ wcześniej nie zawita. Jeśli by się udało to mam cały weekend na ekscytowanie się i cieszenie się :-D

no dobra, teraz mam taki plan, że czekam do terminu @ ale zobaczymy co wyjdzie w praniu, może emocje mnie poniosą i wcześniej zatestuje. :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry