reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Karola, no chyba na test za wcześnie ale ja tam znając siebie pewnie bym zatestowała :P

Kasieczek
, u mnie też dziś Juwenalia. Wybaw się porządnie! :))) ja w planach mam koncerty w innym miejscu i mam nadzieję, że też się wyluzuję dzisiaj :)

Mój wykresik niby ładny ale u mnie nagłe wzloty i upadki tempki nie wróżą dobrze. Jutro zakładam, że będzie znowu spadek i tak już do terminu @... Poza tym pobolewa mnie już brzuszek na okres :/

czesc dziewczyny!

U mnie piękna pogoda słoneczko świeci od rana aż sie żyć chce...
A u mnie jak owulki nie było tak nie ma ...kuźwa znowu cos sie pokićkało , dzis mam 16 dc sluz od 11 dc brak objawow owulki a poza tym zmierzyłąm temperature i była 36,24 wiec na bank owu nie było . A juz sie cieszyłam ze wszystko wróciło na stare tory i z mojej strony wszystko gra a tu psikus.
miłego dnia i karola, nanncy, emalia trzymam kciuki za ładne owocne wykresy :-)

Witam z rana. Zawiozłam meza na rybki i mam luik bo dzieci jeszcze spia :) Pozniej pojade z dzieciakami nad wode :) zapowiada sie piekny dzien :)

Nancy, Karola
- jak tam u was kochane?
Marciu- dziekuje ci pieknie :*
Kasiu- trzymam kciuki aby zastrzyk byl początkiem nowego :)

Milego dzionka :)

u mnie też słoneczko pięknie świeci!

ja z natury jestem śpiochem ale przy takiej pogodzie budzę się bardzo wcześnie, zimą śpię w weekend min do godz 9 a dziś obudziłam się już o godz 6, wyspana! :shocked2:

ale próbowałam twardo zasnąć ponownie by o 7 zmierzyć tempkę :-D

reklama
może gdybym miała te czulsze testy to może bym o tym pomyślała ale wolę sobie spokojnie poczekać do następnej soboty, o ile @ wcześniej nie zawita. Jeśli by się udało to mam cały weekend na ekscytowanie się i cieszenie się :-D

no dobra, teraz mam taki plan, że czekam do terminu @ ale zobaczymy co wyjdzie w praniu, może emocje mnie poniosą i wcześniej zatestuje. :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry