reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marcia - pomyśl sobie, wyleczysz się i z nową energią i nastawieniem zaczniesz staranka, a Twój lekko "wygłodzony" poszaleje i moze sie uda :Di nei sprawdzaj na monitorku, co by Ci się przykro nie rokiło kochana!

ja dzis spałam 3h!, ale oddalam mgrkę całą i mam luz na chwile :) jupiiiii!

reklama
Mam dziś kompa bo mężuś meczyk ogląda :P

Ale mnie olśniło Dziewczyny! Zrobiłam dziś na obiad ogórkową, ledwo zjadłam wyszłam z mężem do sklepu po lody. Idziemy, idziemy i mąż mówi:"ja to chyba nie jem wiesz..jakoś tak mi nie pasują te lody po ogórkach..." a ja na to: "jakto? a co w tym złego? ja tam zjem"...w końcu jednak mu uległam i nie jedliśmy lodów, choć całą drogę zastanawiałam się nad dziwnością tego połączenia....
W trakcie jedzenia kolacji i wcinania kolejnych ogórków kiszonych mnie natchnęło: no tak! ogórki i lody! Zaczyna się! hahahahahaha :-D:-D:-D

ooo, o ogóreczkach gadacie?

ja dziś kupiłam małosolne, miaaaam!

fajnie, że mam od Was takie wsparcie i, że wierzycie, że ten cykl choć z pozoru skazany na porażkę, może mnie miło zaskoczyć!

DZIĘKI!!!!

btw, szkoda, że nie ma tu emotikonów z buziakami bo bym Was wycałowała za te miłe słowa! :-D

Nanncy- mi tez :D oby tak dalej. Nosz kurde , no kto wie moze to nasz miesiac? Gdybym nie poronila to juz bym gdziesz od tygodnia miala malenstwo, ale moze los mi zrekompensuje strate nowa, silna fasolinka ?

Witamm wszystkich. Dzisiaj ide z rodzinka do cyrku ,,bo wczoraj wygralam bilety :D Ciekawa jestem jak Jasko bedzie zainteresowany :) Milego dnia kochane :*

Nanncy - no no no :) &&&&&&&&&&! fasolkujmy fasolkujmy!

Emalka - na tyle bzykanda jak nie zostaniesz obdarzona fasolą to ja rzucam tarcze i miecz i biała flage wywieszam! Musi sie udac i koniec! &&&&&&&&&&&&&&! przecież na Twoje jajko czekała armia niczym na bitwie pod Grunwaldem :-)

a u mnei dzis czas nadrobić zaległości w sprzątaniu, przed edu mam"dom nie do poznania":-D

Ostatnia edycja:
Nanncy wow! To się nazywa wykresik porządny :D &&&&

Emalia wysyłam ciążowe fluidki, może Was nimi zarażę? :-) kuzynkę już zaraziłam, to teraz będziemy razem do lekarza jeździć, bo chodzi do tego samego :))

Ashlee zarażaj zarażaj :)

a wy ci babeczki?

ja dziś sprzatam i sprzatam i jeszcze 2 dni bede picowac mieszkanie, bo mnie wzieło na takie sprzatanie że ho ho!

Ostatnia edycja:
reklama
kasieczek jak Cię już tak wzięło na sprzątanie to może wpadniesz do mnie? :-D :-p

nanncy ale Ci pięknie tempka skoczyła!!!! Trzymam mocno kciuki, ale już teraz można stwierdzić, że wykres jest barrrrrdzo obiecujący! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry