reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cześć dziewczyny :)

Owszem podczytuję Was od czasu do czasu, tylko staram się dystansować dlatego nie jestem taka aktywna w pisaniu.
Raz mi to wychodzi lepiej, a raz gorzej. Czasem jestem pełna luzu i optymizmu, a czasem się ponakręcam, albo zdołuję.
Tak jak np wczoraj gdy dowiedziałam się że kolejna koleżanka w ciąży. Trzecia w tym roku. Odkładała starania do następnego roku, ale jakieś leki zneutralizowały jej działanie tabletek anty. Oczywiście i tak się cieszy, jest w 13 tyg. No i gdzie tu sprawiedliwość? :( Ehh

U nas piąty cykl leci od czasu dobrych wyników. W sumie to siódmy.
Tragedii nie ma , wiadomo, ale mogłoby się coś zadziać.
Teraz byłby idealny prezent na 26 maja - nasza 1 rocznica ślubu!
Ale już miał być na gwiazdkę, na zajączka ....

Daję sobie jeszcze trochę czasu, może lato, a później zamierzam rozpocząć
konkretniejszą diagnostykę. Badanie nasienia, dokładniejszy monitoring itd.

Pozdrawiam wszystkie staraczki i ciężarówki! Pamiętam o Was cały czas.

reklama
dziewczyny jestem , tylko nie mam neta bo juz sie przeprowadzilam , moja dzidzia jest mlodsza o 2 tygodnie , pokazalo to na usg w zeszlym tygodniu w srode dzidzia miala 17 mm a teraz za tydzien dopiero kolejna wizyta. buziaczki dla was

ja sie witam wieczornie, juz plamieniem, a jutro pewnie z nowym cyklem i jazda! dzień rozpaczy, dziś już się podniosłam!

biore tarczę, biore miecz i walczę!!! :D

Marka - super! kciuki za mala fasolinke :)

kasieczek bardzo podoba mi się Twoje nastawienie!!!

ja zaliczyłam jedną załamkę i od tej pory wzięłam się w garść i też mam takie nastawienie!!!!

jestem pozytywnie nastawiona ale mam też dużo pokory i pewnego dystansu do sprawy, skoro się nie udaje to znaczy, że to jeszcze nie jest TEN moment.

cały czas powtarzam sobie, że przecież to tylko kwestia czasu i na pewno się uda!!! :tak:

Kasieczku <przytulam> :tak:Rzuć mi miecz - przyda mi się też!!!

Karola, czytałam o tym LUF i mój Gin też o tym wspominał. Nieraz podejrzewam to u siebie... Tylko co dzieje się z niepęknietym pęchezrykiem z LUF? torbiel? czy niekoniecznie....?

BB_Anna
, ja podobnie, daję sobie czas do wakacji. W trakcie nich lub zaraz po - czyli jesienią - ruszam na konkretne badania :nerd:

A tak w ogóle Dziewczyny, daję jeszcze szanse wróżce, która powiedziała, że zajdę we wrześniu, tego roku, szybciej niż myślę :P Tylko jeśli się sprawdzi, to pewnie posypią się do mnie pytania o adres tej wróżki hihihihih :-D
A tymczasem dobranoc, ciekawe co jutro przyniesie nam staraczkom nowy dzień....

nanncy albo powstaje torbiel albo się wchłania.

u mnie do tej pory było mnóstwo pęcherzyków, które nie pękały a torbiel się nie zrobiła ani razu (na szczęście), więc jakoś musiało to się wchłonąć.

u mnie nadal 36,9 :szok: :eek:

Witam i ja. U nas zapowiada sie ladna pogoda.Mam w planach koszenie:) Trzeba sie czym zajac. Pokusiłam sie dzisiaj na test ale oczywiście nic a nic. Tempka skoczyla az o 0,1 :-D

Kasiu- trzymam kciuki za nowy cykl. Maj to magiczny miesiac wiec musi sie udac :tak:
Nancy- jak tamu Ciebie kochana. Twoj wykresik bardziej obiecujacy od mojego. Trzymam kciuki:)
Karola- mam dziwne przeczucie ,ze ty nas jeszcze mile zaskoczysz:)
Marka- ciesze sie ze dzidzia ladnie rosnie i gratuluje przeprowadzki :)
Marcia- hop hop

Emaliu, ja mam jakiś luz obecnie, a to dlatego, że od 3 dni u mnie totalna cisza i nie ma żadnego bólu brzucha :) Okazuje się, że tylko to jest mi do szczęścia potrzebne, więc nawet nie skupiam się na fasolce i mało o tym myślę o dziwo :O Trzymam kciuki za Ciebie &&&

Karola, no ja też myślę, że to bardzo ładnie u Ciebie wygląda :tak:

Kasieczku, powodzonka w nowym cyklu &&& Walcz!!!

80027_kobieta_kaptur_miecz.jpg

Załączniki

• 80027_kobieta_kaptur_miecz.jpg
    80027_kobieta_kaptur_miecz.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
No czesc dziewczynki!

ale mnie korci zeby jednak bzyknac meza mimo wszystko bo u mnie wczoraj 11 dc i na monitorze zobaczylam high czyli wzrost estrogenu a to oznacza że pewnie jutro bedzie owu a tak nawiasem mowiac to jakos szybko z cyklu na cykl coraz bardziej mi sie skraca faza pre- peak. Na przelomie 8 miesiecy owulka z 23 dc przenosi sie na 13-16 dc ale z tego sie ciesze.a wracajac do staranek to normalnie ucieklam dzisiaj z lozka z rana zeby nie kusic meza. Szkoda mi tego cyklu ale co zrobic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry