reklama

Staraczki grudniowe 2012

witam sie i ja. Obżarłam sie i nie mam silysie ruszyc :)
U mnie dzisiaj kreska testowa mocniejsza od kontrolnej a sluzik tak białkowy ze ho ho. Wychodzi na to ze mam dopiero owulke ( ewentualnie cykl bez) .

Anie-
juz mnie ciekawość zera co nosis pod serduszkiem ;-)
Kasiu- jeszcze nic straconego, musimy cierpliwie czekac :tak:
Krola- widze ze na wykresie chyba bylo serduszko na zgode :)
Nanncy- co tam u Ciebie kochana?
Ashlee- hop hop ?

reklama
Annie no nam byś mogła powiedzieć ;)

Emalia u mnie dużo pracy, tak więc się nie nudzę :) Właśnie idę dopaść lodówkę, a później przed tv :)

Kasiu ja też trzymam kciuki za betę &&&

i za resztę Staraczek ;) niech się nam zrobi lawina dwóch kreseczek :))

zgadza się emalia, serduszko było ale teraz gryzą mnie wyrzuty sumienia, że nie pogodziliśmy się w porę bo może by coś z tego było...

a tak to lipa... :-( :-( :-(

emalia nie tracę nadziei bo na nic nie liczę...

szkoda tylko, że owu jednak była bo w takim razie potwierdza się moja teza, że owu jest w co drugim cyklu co za tym idzie monitoring, który będę miała w następnym cyklu to będzie kasa wywalona w błoto...

Karola - ja na pierwsza wizytę do gina, który mnie teraz prowadzi poszłam z historią cykli z 2 lat. Po prostu mu je wydrukowałam, plus jakie były diagnozy, jakie leki brałam od pierwszej @! i dzieki temu nie zostawił mnie i nie kazał sie starać, a jak po roku nic to zaczniemy leczenie, tylko od razu zaczął leczyć! i dobrze, bo rok byłby w plecy!
może byś mu wydrukowała te wykresy? i że owulka co dwa miechy, i może by Cie zastymulował od razu? tylko stymulacja zaczyna się od 3dc, najpóźniej 5dc.

Kasieczku, mimo wszystko Twoja @ nie przyszła, więc...czekamy nadal, jeszcze wszystko się może wydarzyć w tych naszych niezrozumiałych brzuszkach.... :) &&&&&

Karola, łaaaaał, jaką masz tempkę !!!Oj znam te wyrzuty sumienia, że nie było przytulanek a tu tempka w górę itd... Ale ja generalnie przyjęłam teraz postawę, że jak nie mam ochoty - to nie będę serduszkować :tak:Ciekawe tylko ile cykli tak będę sobie mówić :P

Emaliu, u mnie podobnie jak i u Ciebie, nadal niepewność bo cykl wygląda dziwnie. Tyle, że u Ciebie widzę nadal śluzik rozciągliwy - natomiast u mnie jest biały, kleisty i nic więcej. Ale co dodam - miałam potworniaste bóle brzucha dzisiaj - jakiś taki dyskomfort w brzuchu. Widzę, że mam te moje bóle w II fazie :/ Mam nadzieję, że w tym cyklu nie skończy się szpitalem jak ostatnio. Nie wiem już co na to brać??? :baffled: Nie mogę normalnie pracować. Martwię się jak wytrzymam do @.... :(

Dzien dobry !

Ja dzisiaj mam wizyte u instruktorki z napro zobqczymy co powie na wyniki meza i zapytam o ten podwojny peak to potem wam napisze :-)
Milego dnia!

Karola
może byś mu wydrukowała te wykresy? i że owulka co dwa miechy, i może by Cie zastymulował od razu? tylko stymulacja zaczyna się od 3dc, najpóźniej 5dc.

wydrukowałam mu moje wykresy ale zerknął tylko na nie okiem i nie chciał na nie patrzyć bo powiedział, że to nic nie daje, on nie jest zwolennikiem wykresów, mierzenia temperatury a testy owu to wg niego strata pieniędzy, monitoring jest najlepszy bo wszystko jest czarno na białym...

no więc schowałam wykresy i już nic się nie odzywałam :zawstydzona/y:

nie wiem czy już zaczniemy stymulacje czy to taki tylko obserwacyjny cykl będzie.

nanncy ech, daj spokój... jak na złość!!! codziennie rano mówię sobie, spadnij, spadnij a ona ma mnie w dupie i nadal jest w górze :-(

reklama
hej ho!

Ja własnie wróciłam z kliniki, krew pobrana do badań, na betke i od razu machnęłam tsh, ft3 i ft4, dopłaciłam kilka zlotówe i wyniki będą wszystkie na raz o 13, a wizyta o 13,20 wiec mój gin się ustosunkuje do tego wszystkiego!

Marcia - kciuki trzymam! i czekam na info!

Karola - ja mu tempki nei dawałam tylko rozpiske ile trwają moje cykle i ile ich jest w ciągu roku, bo wiem jak to z tempkowymi wykresami - byłam u różnych gin i niektórzy mają calkiem odmienne zdania :)

Nanncy - dzieki, zobaczymy jak będzie! dzis juz nie jestem nakręcona ( poki co bo nie ma 13 :P) ale spodziewam się negatywu, ale interesuje mnie jak tsh mi oznacza w tym laboratorium, no i dzis badanie bakterii, ciekawe czy coś we mnie siedzi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry