reklama

Staraczki grudniowe 2012

testy.jpg

Jestem nadal w szoku...

Wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i zrobiłam pierwszy od góry.
One Step z Allegro za 1 zł i coś tam zobaczyłam, ale że już miałam takie kreski to poleciałam o 23 do Tesco i kupiłam dodatkowe testy.
Drugi od góry to zrobiony o 23.30 Pepino 10 mlU.
Ten ostatni to zrobiony dzisiaj rano z pierwszego moczu Bobo Test paskowy 25 mlU.

Na każdym jest bladzioszek więc coś jest na rzeczy :)
Siódmy cykl od grudnia.
Piąty z unormowanym TSH i prolaktyną.

Chciałam dzisiaj zrobić betę, ale jak zobaczyłam gigantyczną kolejkę w laboratorium to zrezygnowałam.

Załączniki

• DSC_0397.jpg
    DSC_0397.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 48
  • testy.jpg
    testy.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 50
reklama
a ja ide na wizytę do endokrynologa zaraz i zobaczymy co powie na moje tsh!

no i rezygnuje z inseminacji w tym cyklu, bo nie ma sensu jej robić skoro nie ma zbadanj drozności jajników - szkoda tylko ze gin mmi o tym nie wspomniał :(

ja po wizycie, przerwa w starankach na 6 tygodni wstępnie, czyli dwa cykle, a dzis kończe stymulacje - kasa w błoto. dokładnie tydzień temu miałam egzam i nie mogłam iśc na wizytę, no i klapa, tak to by mi leki chociaz zostały na następną stymulacje.

mam doła!

o kurcze kasieczek a dlaczego ta przerwa? nie możecie starać się dalej?

tak podpytam z ciekawości bo mnie raczej też czeka stymulacja, ile kosztuje jeden cykl ze stymulacją i monitoringiem?

nie miej doła, pliiiiizzzz, nie łapiemy doła, walczymy do upadłego!!!

reklama
Aniu- super!!!!!!!!!!!!!!!!! doczekałaś sie kochana :* tera tylko pozostaje mi życzyć ci nudnej ciąży : :)
Kasiu - kurcze szkoda, ale oby po lczeniu udalo sie za pierwszym razem &&&&&&&&&
Nanncy- ja sie staram juz rowny rok!!! w tym dwa poronienia. W koncu nam sie uda, na pewno :*
Karola- ty spokojnie poczekaj jeszcze z ta stymulacja ;)
annie- gratuluje córeczki kochana :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry