reklama

Staraczki grudniowe 2012

E M A L K A - nie kusi.. testów nawet nie mam, dziś dopiero zamówiłam :P a wykres, piekny był i cykl temu wiec wiesz :) w aż TAKI cud nie chce mi się wierzyć. a jak już to zatestuje w poniedziałek 17.06. :)

reklama
Nooo to jakiś pozytyw. Odrazu dwójeczkę sobie strzelicie :-D

no:-D i dziewczyny szykować się na wczasy bo jak patrzę na tą pogodę to mam ochotę krzyczeć: SPIERDZIELAMYYYY!!!

annie ja jak widzę tą pogodę to mam ochotę, ciut inaczej krzyknąć, też na S. ale końcówka -ALAMY :-p

ashlee spoko, mogą być bliźniaki ale nie więcej ;-)

kasieczek ta mieszanka jest chyba na stymulacje pracy jajników, mój jeden jajnik chyba się jeszcze nie obudził więc może te ziółka go pobudzą :tak:

nie wiadomo czy u mnie ziółka zadziałają ale nie zaszkodzi spróbować. Ech, dziwnie to brzmi w ustach staraczki ale nie mogę się doczekać już kiedy @ przyjdzie.

Dziewczyny własnie zaczęłam plamić żywą krwią.. pierwszy raz cos takiego mam, chyba że to już @, choć bardzo szybko! Czy to może być powodem np niskiego progesteronu ( w sumie nie wiem jaki teraz mam bo nie badałam)???

A N N I E - no nie uwierze chyba w implantacyjne, choc teraz poczytałam trochę i się az podnieciłam, ale bez przesaby! Bzykando było, i to jak się okazało ( po bólu jaki mnie spotkał) że jakaś godzinę przed owulką! Ale mówie, nie bardzo chce mi się w to wierzyć :)

kasieczek aż na usta (a raczej klawiaturę) ciśnie się stwierdzenie "plamienie implantacyjne" no ale nie chcę Cię nakręcać.

no nie wiem, może to wina progesteronu, a nie masz możliwość iść jutro i zbadać poziom progesteronu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry