reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Tylko wgniecenia na karoserii ale widoczne jak cholera bo walilo jakby sie świat kończył :/ a AC nie mamy...
Ja jeszcze panika bo serio myślałam ze nam szyby w mieszkaniu powybija no i teraz tak patrzę a parapety dosłownie jak młotkiem walone. Masakra dziewczyny :confused:

Hej śpiochy wstawać!

u nas dzisiaj paskudnie znowu na dworze i wszystkiego się odechciewa... :dry:

Kasia Twój wykres wygląda rewelacyjnie i to bez żadnego wspomagania :tak:

marcia gdzie sie podziewasz??

Ashlee zostało Ci tego placucha troche?? :-D

Karola widzę że Twój gin odkrył Amerykę i stwierdził że "owu nie było" :baffled:

Emalka kiedy testujesz???? nie moge się doczekać ;-)

hehe, annie no dokładnie, to stwierdzenie było genialne.

jak wchodziłam to on mówi:

gin: no zobaczymy czy dziś tam coś wypatrzymy.
ja: pewnie nic.
gin: oj, bardzo jest Pani pesymistycznie nastawiona.
ja: panie doktorze, ja nie jestem pesymistką, ja jestem REALISTKĄ.

no i zaczął się śmiać :-D

a mówiłam już, Wam, że on aktualnie prowadzi ciąże pacjentki, która długo nie mogła zajść i zaczęła pić zioła ojca sroki, i teraz jest w ciąży z bliźniakami :-D

Nooo to jakiś pozytyw. Odrazu dwójeczkę sobie strzelicie :-D

no:-D i dziewczyny szykować się na wczasy bo jak patrzę na tą pogodę to mam ochotę krzyczeć: SPIERDZIELAMYYYY!!!

HEJ HEJ ! A N N I E - nie ma co się podniEcać moim wykresem :):):) , stymulacja była na poczatku ( na wzrost pęcherzyków) nie dostałam tylko zastrzyku na pękanie bo już sensu nie było! a tempka, w poprzednich cyklach było podobnie wiec wiesz.. w poniedziałek pójde zrobic tsh, ft3 i ft3 w Diagnostyce i zobaczymy jak to wygląda bo odstawiam ze wtedy bedzie @, wiec sie zobaczy i potem może uda się na tą laparo ( jak wyniki będa ok), ale to i tak cykl bedzie stracony a jak nie bedzie stymulowany to bedzie dłuuuuugi jak fiks. a w lipcu chciałabym się załapać na inseminacje!

K A R O L A nie wiem jak jest z tymi ziołami o. Sroki, ale jak dwa lata jechałam na ziołach i bez efektu - nie były typowo na ciąze, ale na regulacje cyklu, nic/ Kasy w cholere i klapa. Byłam nawet u Tybetańskiego lekkarza, który był osobistym lekarzem Dalajlamy, ale też nie pomogło na ciaże również. Nie pisze tego by Cie zniechęćić, tylko bys wiedziała jakie sa moje doświadczenia w tym temacie. Oczywiście każda z nas to indywidulanośc i organizm inczaej reagujący na dany specyfik! Tak czy siak trzymam za Ciebie mocno kciukasy :):):)

U nas też już brzydka pogoda się robi i na deszcz się zbiera:/ a rano wyglądało że będzie ładnie... eh ta nasza pogoda

Annie
mały kawalątek został:P masakra z tym gradem u Ciebie!

Karola
ale byś miała PODWÓjne szczęście ;)

Kasiu
z Twoim nastawieniem że to nie ten cykl, może jednak Cię zaskoczy &&& :)

Emalia
jak tam po imprezie urodzinowej?

reklama
Witam i ja.
Wczoraj mieliśmy pierwszych gości u Jasia.Młody zadowolony ja też bo goście szybko wyszli :) Teraz w sobotę oficjalna imprezka z tortem:)

Ashlee- jak się czujesz? Ty miałaś juz uSG połówkowe?
Anie- uśmiałam sie z Twojego spier...!!!!! ha ha Planuje wytrzymać chociaż do pon. Tak bardzo bym chciała dać mężowi na dzień ojca dwie tłuste kreseczki :zawstydzona/y:
Kasiu- nie kusi Cię zatestować jutro lub pojutrze? Wykresik pikniutki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry