reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola a może jednak? w poprzednim cyklu też miałaś późno owu chyba o ile dobrze pamiętam. A skoro gin się uparł żeby Ci zrobić przegląd to trudno... Chociaż dziwne że powiedziałaś mu o wykresach i owulce co 2gi cykl i jakoś sam nie zaproponował żeby ten cykl odpuścić...

U nas armagedon... Burza taka że świata nie widać. Gdzieś tam nawet w drzewo pierdyknęło... :baffled:

reklama
witajcie ponownie dziewuchy! ja po 5 cio godzinnym spacerze z moim :) padam :) A N N I E, K A R O L A - no macie racje, nie bedzie nikogo znajomego to co tam ;p ale jak bedziecie WY to Was "znam" :D:D:D:D:D:D:D A N N I E - odważna golaska z Ciebie :) U mnie burzy jeszcze nei ma ale jakby się zbierało, powietrze dziwne.

Ja też się przywitam z ranka bo dzisiaj z czasem będzie ciężko. Muszę domek ogarnąć, ciasto jakieś upiec i sałatkę , bo mój mały misio ma dzisiaj gości :)

Karola- kciukaski za monitoring.
Kasiu- wykresik mmmm.....Zaciskam z całych sił.
Annie- nas burza bokiem ominęła. Lało okropnie, na niebie cudowne pajęczyny z piorunków ale nad nami na szczęście nie przeszło.
Marcia- do lekarza natychmiast!!!

Ja już odliczam do testowanka :)

Miłego dnia wszystkim.

Witam i ja z rana :) ale się przez weekend rozpisałyście ;) (będę za chwilkę dokładnie nadrabiać)

Mój brzusio w tej chwili wygląda już tak :

18t 02.jpgzdjęcie021.jpg

Załączniki

• 18t 02.jpg
    18t 02.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 38
  • zdjęcie021.jpg
    zdjęcie021.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 38
A S H L E E - wygglądasz przepieknie! super! cudnie! :):):) brzucholek genialny! E M A L K A - dzięki, ale to raczej nie mój cykl :) tempka mierzona bo chce wiedziec kiedy @ mam sie spodziewać by mnie nei "zaskoczyła" w nieodpowiednim momencie! M A R C I A - musisz się do jakiegoś speca wybrac, koniecznie!!

Emalia trzymam kciukory oczywiście i czekam razem z Tobą ;-)

Kasia a może zamiast @ coś innego Cię zaskoczy :tak:

Ashlee wyglądasz kwitnąco kochana :-)

u nas dzisiaj zimno ale na szczęście nie leje. Jakoś nie mogę się zmobilizować żeby cokolwiek zrobić w domu :-p

annie wiesz, pewnie Gin chciał się przekonać na własne oczy, że owulacji nie ma.

ale u nas wczoraj burza była :szok:

aż wstyd powiedzieć co my robiliśmy w czasie tej burzy, i na ile sposobów :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

:-p :-p :-p :-p :-p :-D

mi też się nic nie chce w domku zrobić, ale mam chcice na placek ucierany z truskawkami- wiec podnoszę tyłek z kanapy i za 2h zapraszam Was na placuszek i kawkę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry