reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam i ja.
Wczoraj spędziłam miły wieczór z bliskimi oglądając KSW. Wykupiłam walkę bo sama lubie i nie żałuje bo widowisko było super!!!

U mnie dzisiaj skok, więc chyba już po owu ( 10 dni wczesniej niż ostatnio :baffled:) no i zaczynam odliczanie :-) ale na wiele nie licze , ehhh

Annie- zazdroszcze planów wakacyjnych. My nie byliśmy jeszcze na wczasach za granicą.
Karola- a możę jeszcze owu będzie jak śluż ci się zmienia? Uwielbiam tenis stołowy :) mam kilka dyplomów z zawodów :-)
Kasiu- mam nadzieję ,że szybko ci się uda kochana. A walki były przednie. Też uwielbiam Khalidowa :)

Nancy, Ashlee- co u Was?

reklama
Hej dziewuszki, ja byłam na targu niedzielnym i kupiłam sobie kiecke za 25 pln ;p na sobotni dancing! ha!:P co do wyjazdu - ale fajnie by było !!! ja moge tylko tam gdzie na dowód bo paszportu nie mam, ale czy nam sie uda?? u nas bedzie to pewnie decyzja z dnia na dzień z racji moich wizyt.

Emalka to jedziemy Wszystkie :-D

gwarantuje Wam że na wakacjach się wyluzujecie i plemnior ustrzeli jajeczko :-D

Karola my chcemy na spokojnie ostatnie wakacje spędzić razem we dwójkę ;-) A NY to też moje marzenie :tak:

Kasia my też na ostatnią chwilę będziemy czekać bo Łukasz ma o tyle dobrze że wolne dostanie z dnia na dzień.

No dzisiaj tak dla przykładu było Last Minute na Cypr tydzień all iclusive za 899 złotych :dry: aż żal nie skorzystać

E M A L K A co to znaczy nie licze na zbyt wiele?? zaraz tu jakis opieprz dla Ciebie przyszykuję!!! A N N I E ja dwa lata temu byłam na Krecie, było genialnie, choć oczy mi po dwóch dniach padły, lekarz, leki - ból okropny przez cały pobyt ale i tak zadowolona jestem. Wtedy to była figura.. teraz to wstyd pokazywać cellulitową skórę a w niej Siebie!

Kasia a kto Cię tam będzie znał?? Ja też miałam opory przed znajomymi i wogóle a jak byliśmy na wakacjach rok temu to nawet na golasa się kąpaliśmy ze starym i zero krępacji. Pomyśl że poświecimy celulitem ludziom którzy nas nigdy więcej nie zobaczą :-D

Czesc kobietki!

Ja dalej pokręcona, szyja i kark bola jak cholera i zaczynam sie martwić czy to na pewno przewianie czy przypadkiem od kręgosłupa mi nie poszło coś w odcinku szyjnym jak do wtorku nie bedzie poprawy to zaiwaniam po skierowanie na rtg poki jestem jeszcze przed owu i moge sie przeswietlic i ew. pojde do neurologa.
Annie moje dziecko znalazło koleżankę chętną jechać z nią i od 08 07-19 07 mamy z męzem chatę dla siebie. Mówie do męza co my bedziemy robić w tym czasie ...a on do mnie " na mnie nie patrz wiesz ze mnie ciagle nie ma " a ja do niego "no wiesz myslałam ze bedziemy ganiac na golasa po domu:-)
U mnie pogoda do dupy pada deszcz , mam nadzieje ze u was świeci słońce..

Ale fajne plany marcia :-) jakieś romantiko spotkanie z małżonem przy świecach i później jazda :-D

a może do kręgarza się wybierz? mnie jak w krzyżu łupnęło to tylko kręgarz był w stanie mnie postawić na nogi

reklama
kasieczek ja też mam cellulit i nie mam figury modelki ale mam to w dooooooooopie :-D

wali mnie to, jak jadę gdzieś (zwłaszcza zagranicę) to nikt mnie tam przecież nie zna, widzą mnie pierwszy i ostatni raz w życiu :tak:

marcia idź do lekarza bo z kręgosłupem nie ma żartów, może da Ci skierowanie na jakieś masaże.

jutro znów monitoring, pewnie ostatni bo i tak nic z tego nie będzie w tym cyklu, no i szczerze mówiąc nie chce mi się już robić tych 40 km co 3-4 dzień bo w gabinecie jestem dosłownie 5 min i za każdym razem słyszę to samo, że w ciągu najbliższych kilku dni owulacji nie będzie. :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry