reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Hejo :happy:

u nas nareszcie trochę słoneczka i aż inaczej sie człowiek czuje.

Karola poczytaj dokładnie czy możesz brać to wszystko razem bo wiem że ja kiedys czytalam o tym i wiem ze cos sie wyklucza. Ne wiem tylko co dokladnie.

Kasia teraz ide 17 czerwca na polowkowe. Zobaczymy czy cos sie zmienilo ;-)

Ashlee jak u Ciebie kochana? wyzdrowoalas juz do konca?

marcia puścilo cie? czy dalej biedulo się meczysz? Twoja córcia zdecydowała się na obóz?

Emalka co u Ciebie?

marka gdzie sie podziewasz?

Witam :-) u nas też słoneczko świeci i od razu żyć się człowiekowi chcę ;)

Nareszcie do formy wróciłam, z dnia na dzień już brzuszek co raz większy się robi, dzidzia zaczyna się rozpychać;) A ja dzisiaj dzień pełen pracy, a jutro wielkie lenistwo pod kołderką- takie moje plany na ten weekend :)

Annie a Ciebie też już mocno kopie dzidzia i rusza się w brzuszku?

Miłego weekendu dziewczyny :-):-)

cześc dziewczynki! u mnie tez słoneczko i wreszcie pranie wyschnie!! A S H L E E - suoer że do formy wróciłaś :) Zazdraszczam ruchów w brzuszku! ;] Miłego dziewczynki, ja dzis porządki a wieczorem, gala KSW - uwielbiam to :D

Ashlee u mnie coś się dzieje ale sama nie wiem czy to do końca to bo przypomina ruchy jelit :-D

Kasia ja też czekam na to w TV :-D

a my zdecydowalismy się na wakacje jednak w tym roku. Polecimy na Last minute gdzieś do ciepełka :tak:

Witam sie ja.

Anie- :* Zazdraszczam wakacji. My w tym roku ładujemy w chate a wakacje w przyszłym roku.
Karola- przykro mi że owu nie będzie, ale wiem że ty się na to nastawiałaś. Trzymam kciuki za przyszły cykl.
Kasieczku- kiedy testowanko?
Ashle- ja pikole!!!! już połowa. Ale ten czas leci.
Wczoraj na teście owu dwa tłuściochy więc dzisiaj bzyku bzyk i będziemy powoli odliczać do testowania :)

Pozdrawiam was Wszystkie.

E M A L K A - ja ten cykl mam stracony, bo tsh złe, wiec bez staranek, choc bzykanko było dzień przed skokiem - nie spodziewałam się owulki bo nie brałam zastrzyku!! troche lipa ze była owu bo cykl bedzie którtszy i strace dwa conajmniej ;( wiec jakoś lipiec/sierpień pewnie bedzie inseminacja. Za twoje staranka kciuki trzymam! . A N N I E - my tez gdzies na wakacje do ciepełka smigamy, tylko nawet nie wiem jaki termin wybrać bo nie wiem jak z wizytami u gina! i tak lipa jak planowac i pewnie last bedzie :)

laski, na jakim programie będzie gala KSW? szukałam i jakoś nie mogę znaleźć, ja też lubię to oglądać, w młodości trenowałam sztuki walki (karate kyokushinkai) ale z powodu kontuzji moja "kariera" została przerwana :-(
no ale sentyment do sztuk walki pozostał ;-)

annie w sumie muszę poszukać co z czym można brać, no i chyba zacznę od ziółek i wiesiołka, w sumie to niepotrzebnie kupiłam tego Castagnusa no ale trudno, jak z ziółkami nie wypali to zacznę brać Castagnusa.

emalia no to działajcie!!! trzymam mocno kciuki by jutro był piękny skok temperatury!

kasieczek wiesz, niby wyniki złe ale kto wie, może los spłata Ci figla i ten miesiąc okaże się szczęśliwy ? ;-)

ashlee jak się czujesz? wstaw jakieś zdjęcie!

Karola - ksw jest płatne, ale ja mam w domku komputerowca, wiec znajdzie jakoś w necie, jak ktoś udostępni :P ewentualnie jest telewizja internetowa weeb.tv i tam jest dużo kanałów, nie wiem czy normalnei tam bedzie, ale na koncie premium ( płatnym rzecz jasna) jest sporoooo kanałów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry