reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
no i powróciłam ale padnięta jestem i wpadłam tylko na sekundkę.

mąż opróżnił jajeczka ale wyniki będą dopiero jutro, nie opłaca nam się jechać 70 km (w sumie 140 w obie strony) po odbiór więc kupiłam kopertę, znaczek i zapytałam panią w laboratorium czy mogą mi wysłać wyniki pocztą no i zgodziła się :-)

następnie pojechaliśmy na tomograf, kazali mi się położyć na takim stole, zamknąć oczy i nie ruszać głową, no i ten stół wjechał w tunel, potem co jakiś czas, przesuwał się do przodu, do tyłu i po jakiś 15 min było już po wszystkim. Wyniki za ok tydzień, a potem z wynikami muszę jechać do mojego neurochirurga.

Witajcie ;-)

kto sie ze mną kawki napije??

Karola super że małżon podołał temu ciezkiemu zadaniu :-D czekamy co Wam tam wyszło z nadzieja że wszystko ok

No właśnie gdzie się podziewa reszta?? nie ładnie :no:

Annie ja chętnie się kawy napiję :)

Właśnie powoli wracam do żywych, bo od poniedziałku łapnełam grypę żołądkową i myślałam że się skończę... eh te wredne wirusy, coś za szybko mnie teraz dopadają jeden po drugim:/

Karola kciuki za wyniki :)

Czesc Wam!

mnie chyba przewialo cala prawa strona mnie boli szyja, bark reka i to tak juz od poniedzialku i cos nie widze zeby mi bylo lepiej wrecz przeciwnie zeby jakos funkcjonowac biore ketonal. Poza tym wredota wczoraj zawitala a tooznacza ze jak pojde na wizyte to bedzie 12 dc wiec zobaczymy co mi powie

reklama
kasieczek no nadal to samo, klapa, owulki nie będzie, no ale to było do przewidzenia :-(

zaczęłam brać wiesiołek 2 x 2, kasoku ze staraczek listopadowych wysłała mi zioła ojca sroki bo zamówiła i jeszcze nawet nie zdążyły jej przyjść a okazało się, że jest w ciąży :-D

zamówiłam sobie jeszcze Castagnus ale nie wiem czy to nie będzie za dużo, wiesiołek, zioła ojca sroki i Castagnus??? poradźcie mi, żebym znów czasami nie przedobrzyła ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry