reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie wdech, wydech, meliska iii będzie dobrze :-D a później zdasz nam relacje i napiszesz "złote myśli teściowej:D"

Karola dobrze że tempka jest w górze, teścik może był jeszcze za wcześnie, spokojnie, czekamy :) (wiem że ciężko o to spokojnie)

Emalia kciuki za niedzielny teścik :)

Kasiu bidulko, ale Cię wymęczy...

A ja dzisiaj jakaś niewyspana, pogoda średnia i idę kawusie sobie zrobić.

reklama
annie- tylko czy sie dostaniesz bo napewno kobity to beda od rana juz tam czatowaly , mowilam mojemu o tym ale nie pojedziemy bo liczba usg jest ograniczona a my jeszcze z mlodym , jak sobie pomysle o tych ciezarnych z przychodni w Krakowie to juz widze co tam sie bedzie dzialo:)

kupiłam inny test, emalia, especially for you! jesteś dumna ze mnie? :-D

kupiłam taki z apteki bo te z allegro ponoć lipne są (hehe, łudzę się, nie?)

chciałam Pink test ale nie było więc kupiłam Pre-test.

jeśli jutro tempka nie spadnie to zatestuję ale jeśli spadnie to nie będę marnować testu bo już wszystko będzie jasne :tak:

Wróciłam od gina!

Wszystko wyglada ok jest pecherzyk 5 mm (we wtorek nie było) fasolki jeszcze nie było widac bo to jeszcze za wczesnie, infekcji rzadnej nie mam powiedział ze moge lactovaginal profilaktycznie i ten prenatal uro care tez moge brac. torbiel jak była tak i jest 6x4 cm spawdził taka sama była 2 lata temu a ja znalazłam usg z przed 12 lat i tez tam była takze sie nie przejmuje.Mam przyjsc za dwa tygodnie

karola trzymam mocno kciuki :tak:

marcia gratuluję kochana fasolki :-)

ja po dniu z teściową i mam dosyć...

na wstępie jak dostała obiad do powiedziała przy stole, że ona mizerii nie chce bo się zesra... smacznego...

Chłopaki robiły wannę a ta buszowała jak szpieg z krainy deszczowców aż zawyrokowała wreszcie łaskawym tonem: pokaż mi ubranka!!! powiedziałam że jej nie pokazę bo mam ładnie pochowane i nie będę wyciągała jak kują w łazience. Foch zarzuciła dupą i poszła na balkon palić. 5 minut spokoju: to ja Ci pokaże co wyciągnęłam z szafy... No i na te słowa me serce zadrżało i nogi się ugieły a ja zaczełam szacowanie czy jak wyskoczę przez balkon to uda mi się złapać najbliższej gałęzi drzewa... nie udało się... to co powyciągało to ja nie wiem czy wogóle kiedykolwiek widziało lepsze czasy i aż mi się żal mojego starego zrobiło że mamunia go tak szykowała jedyny plus to taki, że przerobiłąm na szmaty i mam czym szorować tą łazienkę po remoncie
mam nie kupować sukienek bo to jeszcze będzie za małe i nic tylko zasra wszystko na co mój Łukasz z łazienki huknął, że przynajmniej będzie miało z babcią coś wspólnego. A jak usłyszała, że mój tata nam wózek już kupił to dostała takiej piany, że do teścia skakała, że oni też muszą kupić coś drogiego bo jak to tak będzie i mamy coś wymysleć. No to ja wypaliłam, że chcę łóżeczko(i tutaj następuje złowieszczy śmiech bo to "moje"wymarzone kosztuje 1200 złotych). Usłyszałam na to, że mam nie wydziwiać bo oni po chłopakach łóżeczko w piwnicy trzymają. Swoją drogą ciekawe co jeszcze trzymają - może jakiś zaginiony wujek w szafie siedzi ehhh.. jakbym mogła się napić to bym sama butlę wina wybombiła a tak siędzę i wcinam miskę popcornu i czereśni....

annie przekichane masz z tą teściową...
normalnie teściowa z piekła rodem :no:
powinnaś nakręcić film, gwarantuję dostałabyś Oskara w kategorii "Cierpliwość roku"!!!!! :tak:
podziwiam Cię, że jej nie zrzuciłaś z tego balkonu albo nie otrułaś obiadem :sorry2:

Marciu- obyś miała racje kochana no i bardzo sié ciesze z super wieści !!!!
Karolka- jesteśmy dogadane ;) Jestem mega dumna z ciebie !!! Normalnie aż cie kocham ♥ :-)
Annie- po prostu współczuje !!!

reklama
Annie, normalnie aż się prawie zakrztusiłam śmiechem jak czytałam o Twojej teściowej teraz buahahaha Bo to serio kupa śmiechu z niej jest :-D No i w ogóle sposób w jaki o tym piszesz to normalnie nie mogę :-) !!! Nie ma co się szczypać, z tej kobitki pozostało się tylko śmiać ;-) Podziwiam Cię za anielską cierpliwość do niej....

Kasieczek, bidulko...jak tam się czujesz???

Marcia, moja koleżanka miała dużą torbiel w czasie ciąży i nie było z nią żadnego problemu, czego i również Tobie życzę :tak:

Emalia
, nie robię testów owu bo już nie potrzebuję. Testy owu pokrywały mi się z moimi odczuciami. Skok mam prawie zawsze w tym samym dniu (+/- 2 dni), więc biorę już tylko to pod uwagę oraz śluzik, który jest mega płodny w dniu szczytu. Faktycznie, być może owu mam dzisiaj, ewentualnie na dniach :) Trzymam też kciuki za obecny Twój cykl bo piknie wygląda :)

Karola, kciukasy trzymam rękoma... i stopami też :P &&&

A co Wy piszecie, że testy z allegro są złe? Ja właśnie zamówiłam 15sztuk buahahaha :szok: :-) Kupiłam bo znam siebie, nie dość, że nie jestem tak cierpliwa jak Wy i sikam już od 25dc codziennie, do tego przepitalam mnóstwo kasy na testy, które i tak wychodzą negatywne :P Zamiast na droższe testy, zaoszczędzę na badanka w tym miesiącu :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry