reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien dobry!

wstalam na siusiu i tak mi zostalo...:-)
bylam wczoraj w aptece i kupilam prenatal uro care z zurawina i wzielam tableteczke zobaczymy czy cos pomorze no i ide do gina dla swietego spokoju.
u mnie dzis leje brrr za to moj maz pomalowal juz wczoraj salon :-) jeszcze takie kosmetyczne rzeczy porobi i mozemy brac sie za sprzatanie no i tu jest problem bo mam szczegolnie o siebei dbac(zalecenie ginki) i nie zamierzam czepiac sie po oknach i chyba zadzwonie do takiej pani Zosi ktora prez 3 miesiace pomagala mi przy babci i zapytam czy chce zarobic . Niech przyjezdza i sprzata.
Do pozniej

reklama
cześc dziewczynki, u mnie bez zmian, mam dość, męczy mnei strasznie, a ze malo jem i mój organizm szybko to trawi to nie mam czym nawet wymiotować.. ;/

Karola - bez czarnowidztwa mi tu!! &&

Marcia - sikasz na bank przez fasolke, ja infekcje mam juz rówiez za soba - ale to jak Annie pisze - standard u ciężarnych. kochana - nie wysiłkuj się! :)

Ja juz nie moge patrzeć na swoje mieszkanie, aż wstyd, dziś mamuska moja do nas przyjeżdża :)

Hejo :-)

ja już po śniadanku i właśnie oglądam moje umyte okna jak deszcz na nie leje :-D

marciu super betka :tak: odpoczywaj i dbaj o siebie

kasieczek to bardzo niedobrze, że Cię tak męczy. Brałaś te czopki co Ci lekarz zapisał??

karola możliwe że za wcześnie jeszcze siurałaś ;-)

a ja miałam pić kawę ale ciśnienie mi samo skoczyło jak teścowa zadzwoniła, że ona z teściem dzisiaj do nas zawita :baffled:

karola ale wykresik ładny moze zrób betke?

marcia nie opłaca mi się, zrobię dziś a wynik będzie najwcześniej w poniedziałek a w niedzielę wszystko samo się wyjaśni, w sumie już jutro powinno być wiadomo co i jak, porównywałam wcześniejsze wykresy owulacyjne i ostatnio w 10 i 11 dpo też miałam temp 37 a w 12 dpo już spadła, więc jak jutro spadnie to czekam na @.

a poza tym nawet gdybym chciała jechać na betkę to nie mam auta bo M. do pracy pojechał, a do najbliższego laboratorium gdzie robią betę mam 17 km :baffled:

łudzę się jeszcze, że te testy z allegro są lipne i może jednak coś z tego będzie :sorry2:

byle doczekać do jutra, jutro chwila prawdy part 1 a w niedzielę decydująca chwila prawdy. :tak:

Hajka.

Annie- jak juz wspomniałam liczę na prezent urodzinowy we wtorek. Mnie dzisiaj psiepsióla zmusiła do sikania na testy które mi kupiła w rossmanie i jakis cień widać a to dopiero 7dpo. Teraz sikne w niedziele a potem juz we wtorek.
Super z tym Usg. Ciekawe czy sie dopchasz?
Marciu- trzymam kciuki za dzisiejszy dzień i same dobre wieści. Betka cud malina.
Nancy- kochana a nie robisz testów owu? Bo może być ze masz dzisiaj.
Kasieczek- przykro mi ,że się tak źle czujesz. Tulam mocno.
Karola- po raz kolejny powtarzam , KUP INNY TEST!!!

Tak mnie dzisiaj cyce boa ,że chodzic nie mogę. Każdy ruch ciała sprawia mi ból. Nosz masakra normalnie.

Emalia ja tez robiłam testy z rossmana były w promocji za 14 zł za 2 szt. takze moze tobie tez przyniosa szczescie trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&& a cycuchy tez mnie bolały i juz nie bolą:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry