reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nanncy nie zaszkodzi sprawdzić bo może jakieś cholerstwo w Tobie siedzi...

karola może masz smaki ciążowe bo ja tak wpierdzielam od jakiegoś tygodnia :-) hitem był bób z krówkami-ciągutkami i kromka z almette chrzanowym i dżemem porzeczkowym :-D

reklama
kto wie Nanncy, kto wie...

zrób ten wymaz, tak dla świętego spokoju byś mała pewność co tam siedzi (oby nic) :tak:

annie eeee, nie za wcześnie u mnie na smaki ciążowe?

Ty to rozumiem, masz pełne prawo wcinać o północy ogórki kiszone z dżemem :-D

marcia ja tez sie staram pilnować bo mamie na szkoleniu mówili ze kobiety które maja problem z waga przed ciaza nie powinny przybrać wiecej niz 10 kilo w ciazy.
Na początku schudlam prawie 3 kilo od mdłości. A teraz jestem 4 kilo na plusie więc do dyszki jeszcze trochę mam zapasu ;)

ale mam symetryczny wykres! dwie tempki do góry, jedna w dół, dwie do góry i znów jedna w dół (!?) :szok:

normalnie jak tak dalej pójdzie to nie będę musiała rano mierzyć temperatury bo będę wiedziała jaka będzie :-p

Cześć dziewczyny..
Noc miałam do bani , nie mogłam spac, dzis dzień od wiadomych ekscesów - wiec jak czytam o waszym jedzeniu to wymiękkam :P

Karola - mój progesteron w starankowych w 8dpo był 41,27! w 15 dpo 25,5! A Twój wykres za niedługo się unormuje i pozostanie wysokoo :)

A ja się jeszcze nie wazyłam i nie wiem jak to z wagą moją, ale teraz na bank cos się spadło od tych atrakcji, ale wiąkszośc to woda z organizmu pewnie.

Marcia - Ty wagą się nie przejmuj, na swój piękny naroznik na pewno sie zmieścisz :):):) Jak się czujesz?? dosżlo do Ciebie ze masz fasolke w brzuszku??

Dzień dobry.
Ja nie mam na nic czasu. Wczoraj mężuś uraczył mnie 10 łubiankami truskawek i siedze w nich, dłubie i robie dżemy . Wieczorem byłam z psiepsółką na ostrym dużu że bo była na wczasach ale zaczął ją boleć brzuch ( 6tc) i tamtejsza lekarka stwierdziła u niej ciąże pozamaciczną. Szybko wróciła do domu i do nas na szpital. Dzięki Bogu wygląda na to ,że jeste ok. Ufffff Wróciłam po 22-ej skónczyłam ładować dżem do słoików i do 2 czytałam drugą część Grjusia
biggrin.gif

Miłego dzionka laseczki

Dzień doberek!

Kasia dobre z tą kanapą uśmiałam sie :-D kurde pojechałam wczoraj do siostry ciotecznej tak posiedziec bo stary sufit malował i nie miałam zamiaru nic mówić a ona po 5 min obcowania ze mną mówi "w ciązy jesteś?!" i tak mnie zamurowało ze przytaknelam pytam jak sie domysliła a ona do mnie ze widac po mnie ze jestem inna taka rozpromieniona takze mój sekrecik powili przestaje byc sekretem. byłam dzisiaj zrobic jeszcze jedna bete tak dla swietego spokoju

reklama
kasieczek buuu, to mój progesteron może się schować przy Twoim :baffled:

emalia no ale Ci ładnie tempka idzie w górę, codziennie wyżej :tak:

ja jestem w połowie ale 3 części Grejusia :-p szkoda, że nie ma 4 i 5 i 6 i 7 części, heheh
na jakim wątku aktualnie jesteś?

marcia ale masz spostrzegawczą koleżankę :szok:

daj znać potem jaka betka wyszła!

normalnie nie poznaję siebie samej, naszło mnie na mycie okien. Mnie! Okien! :szok: Toż to nieprawdopoodbne, ja co nie cierpię mycia okien, sama z nieprzymuszonej woli umyłam 3 okna, i to nie jakieś malutkie, 2,5 metrowe okna, i jedno 3 metrowe. :szok:

od tego wysiłku mam omamy, ciasto jagodowe nawołuje mnie z lodówki :szok: :-D

no siła wyższa, muszę iść po nie, w końcu nie codziennie zdarza się obcować z gadającym ciastem jagodowym, co nie? :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry