reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej Laseczki!!!

Marcia, no przede wszystkim GRATULACJE dla Ciebie !!!! ​Nasza frekwencja rośnie a co za tym idzie, zwiększają się szanse dla pozostałych :happy2: . Ja nastawiam się dopiero na Majowe Mamy, mam nadzieję, że w końcu się uda. Ale przecież chyba nadal będziemy pisać tutaj, nie? :P W końcu doświadczone ciężarne będą musiały wspirać swoje świeżozaciążone koleżanki :P

Kasieczek, super fotka !!! :)

reklama
Ja kiedyś oglądałam taki program o ludziach żyjących "ekologicznie" i te kobiety używały właśnie takich kubeczków i opowiadały o nich :szok:. Tyle, że Ci ludzie byli tak pokręceni, że aż przesadzi z tą ekologicznością :nerd:.

Karola, w takim razie jeszcze max 2-3 cykle i już mamy wrzesień !!! radość.jpg

Załączniki

• radość.jpg
    radość.jpg
    2,6 KB · Wyświetleń: 46
Nanncy- moze bedzie niespodziewajka przed tymi 2-3 cyklami :) &&&&! Ślę fluidki ~~~~~~~~~~ a Ashlee - niech brzucholka pokazuje, bo teraz na Marcie zadziałał :) to czas na kolejną z was :)

Kasiu no śliczności ta Fasola :-) a kartę ciąży dopiero przy następnej wizycie będziesz miała założoną. Dostałaś już jakieś badania do zrobienia??

marka to mamy niecałą godzinkę drogi do siebie :)

Emalia no chyba nie ja mam te smaki. A tobie weekend szybko zleci zobaczysz ;-)

Annie - mam do zrobienia tak:
WR
HBS Ap
HCV
HIV
TOXO
morfologia ( nie wiem czy w tym jest glukoza, jak nie to glukoze też)
mocz
alloprzeciwciała (POC) i to wszystko mnie spłucze na 190pln

Ostatnia edycja:
A ja po obiadku odpoczywam...ale byl dobry zrobilam se pieczonego lososia z ziemniaczkami i do tego fasolka i brokul gotowany a i odrobine pesto z bazyli na lososia no mowie wam palce lizac:-)
kasia ja tez dostalam skierowanie na mocz morfologie glukoze, wr , grupe krwi i odziwo na NFZ jak milo dla odmiany. Tylko kazala mi progesteron robic co dwa tyg. To juz platne ale przezyje 19 zl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry