reklama

Staraczki grudniowe 2012

emalia już byś się na kwiecień łapała? :szok: gdyby mi się udało to jeszcze łapię się na marzec (tak miej więcej 24.03 przy cyklach 29 dniowych)

ej no, na serio kotami śmierdzi, to raczej nie objaw ciąży bo moja mama też potwierdza :-D

miałam testować dopiero 14.07 czyli w dniu spodziewanej @ ale pewnie wcześniej się skuszę. Jak myślicie w 11 dpo by już było coś widać?

reklama
Karola -u mnie 12 dpo był bladzioch z moczu o godz 16 :) wiec cos byc powinno - ale różnie to jest i implantacja moze być póżniej.

Marcia - no to nieżle, jak ty juz masz wizyte za sobą

Emalka - mam nadzieje ze jutro już bedzie widac fasolinkę na usg - bardzoo sie boje jutrzejszej wizyty, mam nadzieje ze serduszko też bedzie.

Annie - no ja mam nadzieje!!! jakoś tą wizyta się do tej pory nie przejmowałam, dzis mnie wzieło! mój idzie ze mną bo bym nie doszła sama, a że to ranek to i atrakcje mogą być z mojej strony.

Annie wie ....nie mam pojecia jak go teraz na dystans trzymac bo sie strasznie boje bo przy tej straconej ciazy to po bzykanku zaczelo sie plamienie i moze a raczej na pewno nie mialo to wplywu ze dzidzia obumarla ale uraz mipozostal. A temu jak na zlosc na amory sie zbiera i przyszedl mnie balamucic.

hej kobitki!
Marciu , gratki wielkie, a co do przytulanek to ja tez mialam obawy ale powiem ci ze jest czasami jeszcze fajniej hehe hormony buzuja:) ale wiadomo kazda ma i tak swoje w glowie.
annie ja w 26 jak urodzilam Michalka to mialam taki wielki brzuch ja te na porodowce z 38 tygodnia hehe niewiem jakbym wygladala do konca ciazy ale ja mialam energi za pieciu , moja siostra jak przyjechala na tydzien do mnie to biedulka zakwasy miala i kazdemu mowila ze ona ledwo zyje zakwasy ma nawet na rekach a ja w ciazy mam lepsza kondycje niz ona :-D:szok: teraz tez jest w dobrej kondycji ale wiadomo kazda kobieta jest inna i kazda ciaza jest inna , a ja wczoraj chyba poczulam ruchy w koncu, dzisiaj dwa razy tez cosik poczulam , no i wczoraj bylam u ginka widzialam moja dzidzie z wymiarow ktore mi dal , przeliczylam na kalkulatorze wagi plodu to wazy okolo 200 gram:) w czwartek do endo , ciekawe co mnie tam czeka jeszcze jedziemy zmlodym to wezmiemy mu tableta hehe nich sobie pogra bo ciezko w tych kolejkach nas tam widze:)
Kasiulek dawaj odrazu znac co i jak:)
dzisiaj cos mi net szwankowal teraz dopiero moglam sie zalogowac:no:

marka to już niedługo Cię będzie bombardował i sama będziesz prosić żeby się uspokoił na chwilkę :-) mnie jak wczoraj Nelka łupnęła w pęcherz to myślałam, że do łazienki nie dobiegnę. Gdzie Ty kochana teraz mieszkasz??

marcia to małżonka na wstrzymanie tak dla Twojej spokojności dopóki ginka nie da przyzwolenia

Kasia fotencje poprosimy jutro :tak:

karola a Rufi wysterylizowana jest? może jakieś kocury sobie znaczą teren gdzieś w pobliżu domu - na drzwiach czy oknach i Ci zalatuje

reklama
karola a Rufi wysterylizowana jest? może jakieś kocury sobie znaczą teren gdzieś w pobliżu domu - na drzwiach czy oknach i Ci zalatuje

Rufi wysterylizowana, niestety ostatnio odwiedzają nas obce koty, a dokładniej kocury, te kocury przychodzą szukać jedzenia (raz moja mama przez głupotę wystawiła jakieś resztki i się towarzystwo rozochociło), przychodzą i sikają (znaczą teren) na drzwi, na schody, moja Rufi się wścieka a my też się wściekamy bo śmierdzi :wściekła/y: co gorsza mendy nauczyły się wchodzić kocimi drzwiczkami do piwnicy i tam też sikają :wściekła/y:

trudno, kocie drzwiczki zostały zamknięte, moja nie może wchodzić ale tamte śmierdziele też nie będą włazić :wściekła/y:

musze kupić takie drzwiczki z magnesem, kotu przywiesza się do obróżki drugi magnesik i tylko ten kot może przez nie przejść :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry