• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien doberek!

ja juz po sniadanku
Kasia czekamy na wiesci po wizycie.
Ja to nie wiem co mam dzisiaj robic , chata dalej rozbebrana myslalam ze mezus dzisiaj pomaluje ale musi do roboty jechac na caly dzien a jutro do gizycka czy gdzies tam musi jechac wiec nic z tego. A ja dalej musze biedna koczowac na krzeselkach.

milego dnia

reklama
hej!

moja silna wola jest jednak bardzo słaba i dałam się namówić na testowanie :sorry2:

oczywiście wynik taki jakiego się spodziewałam czyli I krecha :tak:

ciśnienie ze mnie zeszło i teraz mogę grzecznie czekać :-D

miłego dnia!

karola znasz nasze motto : poki nie ma wredoty jest nadzieja 9 dpo to moze byc jeszcze za wczesnie. kciuki zacisniete&&&&&&

Pamiętacie jak wam pisałam o swoim starciu z plusem? a wiec zadzwonili do mnie ponownie powiedzieli ze tamta umowa została anulowana i juz moge podpisac ew. druga a ja na to ze mi zalezy na s4 i nie zamierzam placic za nia ponad 900 zł a kobietka do mnie ze ona zaraz zobaczy co da sie zrobic i zaproponowała mi umowe na 24 mc zamiast 29 ( bo jeszcze mam 5 mc do konca starej umowy) i tel za 427 zł netto w kolorze białym tak jak chciałam wiec warto czasmi ich postraszyc ze sie nie przedłuzy umowy i zrobic awanture jak oni traktuja klienta który jest od tylu lat w ich sieci i zostawia co mc kilkaset złoty za rozne usługi . takze w piatek moze bede miała swoj nowy telefonik :-)

Witam się i ja :-) wstałam już o 7 bo mnie taki głód obudził, że szok.

marcia z nimi trzeba ostro ja tak samo dyskutuję o przedłużenie umowy z nc+ i już od tygodnia się z nimi bawię :-) i tak dzwonią z coraz lepszą umową

karola za wcześnie kochana ale wiem że się nie da powstrzymać tajniackiego sikania

kasia czekamy na wieści :tak:

:-D cześć dziewczyny! :tak:

marcia no widzisz :-D jak nie łapą to trochę ich z****ć papą i od razu się znajdują extra warunki ;-) - ja chyba zrezygnuję z plusa bo moim zdaniem jak ktoś jest klientem u nich kilka lat a telefony mają kosmiczne ceny bez żadnych zniżek i promocji to ja podziękuję, wolę trochę dołożyć i kupić telefon z salonu bez żadnych obciążeń i doładowań na kilka lat.

Karola :tak: oj Ty szaleńcze! - może jeszcze trzeba troszku poczekać :tak:

Kasia razem z dziewczynami czekam na wieści :)

Oto moja fasolinka :):)

20130710_093140.jpg

ma 0.89 cm, co daje z usg 6t6d! widziałam i słyszałam serduszko :) jestem mega happy :) oczywiście Mój Lukaszyna mi w tym towarzyszył :)
Teraz przechodze już na wizyty do szpitala w którym bede rodzić! z radości i mdłości nie spytałam o karte ciąży!
Ale pewnie wszytsko już w tym spzitalu się wyjasni - tam tez rzecz jasna wizyty priv, ale poród juz na nfz :)
Dostałam tabletki i czopki na te wymioty, ale jak czytam ulotke to nie sa one wskazane w ciąży :/

Załączniki

• 20130710_093140.jpg
    20130710_093140.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 34
  • 20130710_093140.jpg
    20130710_093140.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 47
Kasiu- gratulacje pieknej fasolinki. Teraz niech tylko rośnie zdrowo :*
Marcia- szok normalnie. Ludzie na becie się chcą dorobić :-D
Buterko- cześć :*
Annie- ten głód to chyba nie ciebie dopadł? :biggrin2:

Miłego dzionka.

Mnie się dni dłużą. Ehhhh, do wtorku to ja jajko zniose. Na bank w weekend nie wytrzymie :)

reklama
hej dziewczynki, ja dzisiaj wstalam o 9 , mezus byl juz na sniadanku bo mial przerwe a niedaleko pracuje.
annie- ja mieszkam w Wolbromiu , niedaleko Krakowa:)
kurcze dzisiaj probuje nasluchiwac ale nie chce jak na zlosc kopac:/
Kasiaczku, sliczna fasolinka , kurcze kazda fasolinka ma inny ksztalt hehe , ale wszystkie sa takie wyjatkowe, ciesze sie kochana ze sie udalo:)
cos sie pogoda psuje , bbbuuuuu .... ja nie chce deszczu:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry