reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien doberek!

ja juz po sniadanku
Kasia czekamy na wiesci po wizycie.
Ja to nie wiem co mam dzisiaj robic , chata dalej rozbebrana myslalam ze mezus dzisiaj pomaluje ale musi do roboty jechac na caly dzien a jutro do gizycka czy gdzies tam musi jechac wiec nic z tego. A ja dalej musze biedna koczowac na krzeselkach.

milego dnia

reklama
hej!

moja silna wola jest jednak bardzo słaba i dałam się namówić na testowanie :sorry2:

oczywiście wynik taki jakiego się spodziewałam czyli I krecha :tak:

ciśnienie ze mnie zeszło i teraz mogę grzecznie czekać :-D

miłego dnia!

karola znasz nasze motto : poki nie ma wredoty jest nadzieja 9 dpo to moze byc jeszcze za wczesnie. kciuki zacisniete&&&&&&

Pamiętacie jak wam pisałam o swoim starciu z plusem? a wiec zadzwonili do mnie ponownie powiedzieli ze tamta umowa została anulowana i juz moge podpisac ew. druga a ja na to ze mi zalezy na s4 i nie zamierzam placic za nia ponad 900 zł a kobietka do mnie ze ona zaraz zobaczy co da sie zrobic i zaproponowała mi umowe na 24 mc zamiast 29 ( bo jeszcze mam 5 mc do konca starej umowy) i tel za 427 zł netto w kolorze białym tak jak chciałam wiec warto czasmi ich postraszyc ze sie nie przedłuzy umowy i zrobic awanture jak oni traktuja klienta który jest od tylu lat w ich sieci i zostawia co mc kilkaset złoty za rozne usługi . takze w piatek moze bede miała swoj nowy telefonik :-)

Witam się i ja :-) wstałam już o 7 bo mnie taki głód obudził, że szok.

marcia z nimi trzeba ostro ja tak samo dyskutuję o przedłużenie umowy z nc+ i już od tygodnia się z nimi bawię :-) i tak dzwonią z coraz lepszą umową

karola za wcześnie kochana ale wiem że się nie da powstrzymać tajniackiego sikania

kasia czekamy na wieści :tak:

:-D cześć dziewczyny! :tak:

marcia no widzisz :-D jak nie łapą to trochę ich z****ć papą i od razu się znajdują extra warunki ;-) - ja chyba zrezygnuję z plusa bo moim zdaniem jak ktoś jest klientem u nich kilka lat a telefony mają kosmiczne ceny bez żadnych zniżek i promocji to ja podziękuję, wolę trochę dołożyć i kupić telefon z salonu bez żadnych obciążeń i doładowań na kilka lat.

Karola :tak: oj Ty szaleńcze! - może jeszcze trzeba troszku poczekać :tak:

Kasia razem z dziewczynami czekam na wieści :)

Oto moja fasolinka :):)

20130710_093140.jpg

ma 0.89 cm, co daje z usg 6t6d! widziałam i słyszałam serduszko :) jestem mega happy :) oczywiście Mój Lukaszyna mi w tym towarzyszył :)
Teraz przechodze już na wizyty do szpitala w którym bede rodzić! z radości i mdłości nie spytałam o karte ciąży!
Ale pewnie wszytsko już w tym spzitalu się wyjasni - tam tez rzecz jasna wizyty priv, ale poród juz na nfz :)
Dostałam tabletki i czopki na te wymioty, ale jak czytam ulotke to nie sa one wskazane w ciąży :/

Załączniki

• 20130710_093140.jpg
    20130710_093140.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 30
  • 20130710_093140.jpg
    20130710_093140.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 44
Kasiu- gratulacje pieknej fasolinki. Teraz niech tylko rośnie zdrowo :*
Marcia- szok normalnie. Ludzie na becie się chcą dorobić :-D
Buterko- cześć :*
Annie- ten głód to chyba nie ciebie dopadł? :biggrin2:

Miłego dzionka.

Mnie się dni dłużą. Ehhhh, do wtorku to ja jajko zniose. Na bank w weekend nie wytrzymie :)

reklama
hej dziewczynki, ja dzisiaj wstalam o 9 , mezus byl juz na sniadanku bo mial przerwe a niedaleko pracuje.
annie- ja mieszkam w Wolbromiu , niedaleko Krakowa:)
kurcze dzisiaj probuje nasluchiwac ale nie chce jak na zlosc kopac:/
Kasiaczku, sliczna fasolinka , kurcze kazda fasolinka ma inny ksztalt hehe , ale wszystkie sa takie wyjatkowe, ciesze sie kochana ze sie udalo:)
cos sie pogoda psuje , bbbuuuuu .... ja nie chce deszczu:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry