reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Marcia - wielkie gratulacje!!!!!! Piękne testy i coraz mocniejsza krecha! SUPER! Założyli już marcówki dla Ciebie więc się tam pewnie niedługo zadomowisz. Kasieczek jest ze mną na lutówkach, ma termin jakoś po 20.02.

marcia ale super!!!!!!

hehe, mówisz, że czekasz na nas? ale bym chciała być razem z Tobą, z Emalią i z Nanncy na marcówkach :rolleyes:

ja dziś machnęłam progesteron by potwierdzić owulację, odwiedziłam babcię, spotkałam się z kumpelą (też stara się o pierwsze dziecko) no i wróciłam do domu. Tempka 36,8 ale mierzona była pół godziny wcześniej niż powinnam no i wstawałam w nocy na sikanko, pewnie gdyby nie to to może by była wyższa :eek:

wkurzam się bo wszędzie mi śmierdzi kocimi sikami (!), sprawdziłam całe mieszkanie, Rufi nigdzie nie nasikała a mnie cały czas śmierdzi... :wściekła/y:

Marciu- jak by się jakimś cudem udało to termin bedę miała na 1 kwietnia :D
Karola- śmierdzi ci powiadasz? Hmmmmmm......to coś mi tu pachnie fasolką. Ja w poronionej ciąży miałam taki pierwszy objaw. Kiedy testujesz słońce?
Annie- jak się czujesz?
Kasiu- kiedy zobaczymy fotki fasolki?
BB-Anna- ale ci suwaczek zasuwa. Zaraz USG prenatalne :)
Buterrko- wieszcże zycie lubi płatać figle;-)

reklama
emalia no chyba żartujesz:-)

ja to szybki bil jestem i juz byłam u ginki
biggrin.gif
wprawdzie poszłam zeby lutke mi zmieniła z doustnej na dowcipną a ona do mnie zeby wskakiwac na fotel. wiec jeszcze jest za wczesnie i pecherzyka nie było widac ale za to jest TORBIEL!!! twardy zawodnik nic jej nie rusza ale endometrium jak to ginka okresliła sliczne , macica powiekszona, przyrost bety idealny. progesteron ciut za niski bo powinien byc ok 20 ale kazała mi go co 2 tyg kontrolowac i na 05. 08 sie umówiłam na kolejną wizyte. i tak nie wytrzymam i pojde prywatnie na usg ale to szczegół
laugh.gif

Kasia mężuś sie ucieszył ale on raczej z tych co nie bardzo umieją okazywac uczucia ale wiem ze sie bardzo cieszy natomiast Pati chiałabym jej powiedzieć jak najszybciel ale tego nie zrobię bo się boję powtórki, poczekam parę tygodni teraz dobrze bo jej nie ma wiec nie widzi ze cos sie dzieje a jak wroci to juz połowa lipca bedzie...zobacze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry