Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ekstra wieści! Trzymam kciuki!!!

i niech Twoja łapka się szybko goi !
a teraz jestem przed @ to wiecie jak to jest. Hormony buzują
i nie może za bardzo przeciążać nogi to dużo teraz odpoczywa na kanapie. Aż go nie poznaję bo zawsze lubił grzebać w domu, no ale cóż siła wyższa ;-) od środy zostajemy sami bo rodzice jadą do siostrzenicy na urlop hihi
jupi
Teściowa też niezła. U mnie z kolei akcje są z moimi rodzicami bo mają takie loty czasem dziwne, że aż się dziwię, że mój mąż z nimi wytrzymuje
. A poparzoną rączką się nie przejmuj, to tylko zabobony ;-)MOja teściowa jak wpada do mnie to mi buty ustawia czubkami przeciwnie do drzwi, żeby cyt:"ludzie nie odchodzili". Kobieta w ciąży to człowiek i zdarzają się wypadki w ciągu tych 9 miesięcy. Potem jak jakaś skaza jest to zwala się winę na to. Znam wiele dziewczyn, które się parzyły będą w ciąży i różne inne rzeczy i nic się to nie odbiło na dzidziusiu. Prędzej odbic się mogą nerwy od teściowej, niech ona lepiej się zastanowi ile sama może szkody Ci narobić :/
nie jest - tablet :-) cieszyłam się jak dzieciak! zawsze chciałam go kupić ale szkoda było kasy albo coś. No i moja mądrala mi dokuczał na cholere mi on jak mamy laptopa itp - ale jak chciałam coś z kompa to nie, bo łaskawy pan sobie grał czy coś szukał, i zawsze miałam focha bo nie chciał mnie wpuścić a z telefonu nie lubię za bardzo korzystać, no i nawet raz się poryczałam bo ja mu pożyczam pieniądze na wszystko tj. teraz na tatuaż bo chce kolejny a on mi nie chciał dac ani grosza i mi ciągle dokuczał - to było mi przykro
a tu wczoraj miku fiku i tablecik na stoliku