Nanncy
Fanka BB :)
Butterfly, ja tak czekam na zmywarkę i laptopa
Zbliżają się moje 30 Urodzinki wielkimi krokami. Mam nadzieję, że nie dostanę na urodzinki zmywarki tylko to drugie haha!
Ashlee, tak, już zdecydowanie lepiej, choć nieraz mam wrażenie, że zaczęła mi się znowu depresja a mam do niej skłonności. Odespałam sobie bo dzisiaj wolne, mąż wczoraj obiadek na 2 dni zrobił przeprosinowy, więc nie musiałam nic robić i popołudniu poszliśmy na słoneczko poleżeć na kocyku
Wykrzyczałam się, wybeczałam, wyrzuciłam słownie wszystko co mnie boli i odrazu było lepiej ! Chyba mi to było potrzebne 
Marcia, nieźle trzymają w napięciu, nie ma co... :/
Zbliżają się moje 30 Urodzinki wielkimi krokami. Mam nadzieję, że nie dostanę na urodzinki zmywarki tylko to drugie haha! Ashlee, tak, już zdecydowanie lepiej, choć nieraz mam wrażenie, że zaczęła mi się znowu depresja a mam do niej skłonności. Odespałam sobie bo dzisiaj wolne, mąż wczoraj obiadek na 2 dni zrobił przeprosinowy, więc nie musiałam nic robić i popołudniu poszliśmy na słoneczko poleżeć na kocyku
Wykrzyczałam się, wybeczałam, wyrzuciłam słownie wszystko co mnie boli i odrazu było lepiej ! Chyba mi to było potrzebne 
Marcia, nieźle trzymają w napięciu, nie ma co... :/
Ostatnia edycja:

! myślę,że odebranie bety to już tylko czysta formalność :-)
haha! wiedziałam,że tak będzie. Ja go używam do czytania ebooków - bo się wciągnęłam i czytam jakieś romansidła