reklama

Staraczki grudniowe 2012

Butterfly, ja tak czekam na zmywarkę i laptopa :-D Zbliżają się moje 30 Urodzinki wielkimi krokami. Mam nadzieję, że nie dostanę na urodzinki zmywarki tylko to drugie haha!

Ashlee, tak, już zdecydowanie lepiej, choć nieraz mam wrażenie, że zaczęła mi się znowu depresja a mam do niej skłonności. Odespałam sobie bo dzisiaj wolne, mąż wczoraj obiadek na 2 dni zrobił przeprosinowy, więc nie musiałam nic robić i popołudniu poszliśmy na słoneczko poleżeć na kocyku :happy2: Wykrzyczałam się, wybeczałam, wyrzuciłam słownie wszystko co mnie boli i odrazu było lepiej ! Chyba mi to było potrzebne :tak:

Marcia
, nieźle trzymają w napięciu, nie ma co... :/

Ostatnia edycja:
reklama
Nanncy no tak to jest ostatnio chyba kasi trulam ze musi byc cierpliwa i poczekac i mam za swoje :-)
co do prezentow od meza to ja wam powiem ze kiedys walczylam z nim jak kitral zaskorniaki z robotek na boku ale potem stwierdzilam ze co ja z nim bede walczyc jak i tak potem wyda je na mnie :-) mianowicie dostalam zmywarke bo jeczalam ze nie znosze zmywania, zestaw garnkow inginio, noze fiskarsa, ekspres dolce gusto itd. Tylko nie myslcie ze to tak sam z siebie o wszystko musze sie upomniec poprostu oznajmiam ze na urodziny, swieta,imieniny czy inna okazje chce to czy tamto bo sam to sie nic nie domysli.
Kasia jak by sie potwierdzilo to bedziemy prawie leb w leb bo ja mam jakby 5tc :-)
dzisiaj jestem strasznie zmeczona ale mysle ze totez ze spalam 4 godziny tylko przez ten wyjazd mojej cory i leze juz w lozeczku

marcia ja też sobie tak to na początku tłumaczyłam ale jak zmęczenie nie przechodziło to wiedziałam, że się cos kroi :-D

mój Łukasz to straszny centuś ale to dobrze bo często hamuje moje zapędy do wydawania. Nie powiem, że nie ma głupich pomysłów typu: teleskop dla 30-letniego faceta na prezent urodzinowy. Ale teraz sam odpuścił i chomikuje z dodatkowych dyżurów w pracy.

Dzien dobry!

ja juz nie spie od 6 , wstalam i polecialam siknac na testa i dalej sliczne dwie krechy:-) tylko cos mi plecy dokuczaja od wczoraj ale to moze dlatego ze nie mam gdzie sie podziac przez remont i wczoraj siedzialam caly dzien na krzesle.
butterfly jak sie sprawuje tablet? Ja wygralam w konkursie bankowym ipada i teraz jest to ulubione urzadzonka wszystkich domownikow.
ide robic sniadanko bo mi sie jesc chce i jade dolidla na tydzien grecki musze kupic pare sloikow oliwek dla mojej Patrycji bo uwielbia.
pa

dzisiejsze zestawienie testów

20130709_073417.jpg

Załączniki

• 20130709_073417.jpg
    20130709_073417.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
dzień dobry ! :-D , coś mi dziś było ciężko zwlec się z łóżka :tak: tak milusio się spało :D

Marcia
no,no,no :-D co za śliczne teściki :happy: ! myślę,że odebranie bety to już tylko czysta formalność :-)

co do tableta - spisuje się extra :happy:ja tam się nim cieszę jak dziecko i nie tylko ja :) , chociaż głownie bawi się nim Grzegorz :happy::laugh2: haha! wiedziałam,że tak będzie. Ja go używam do czytania ebooków - bo się wciągnęłam i czytam jakieś romansidła :-p:zawstydzona/y:

Nanncy
a może się uda :) i mężuś ci zaprezentuje śliczny wymarzony laptopik :) teraz tylko cierpliwie czekać :D

p.s mnie też coś plecy bolą ;/ pewnie wychodzi dźwiganie ciężkich skrzynek w pracy ;/ z początku ciężko było się przyzwyczaić bo od tego montowania to mi ręce drętwiały i paluchy :( - a jak się przyzwyczaiłam to byłam szatan :)) - może się załapie na masaż jak ta moja łajza pójdzie do pani rehabilitantki :D

Ostatnia edycja:
marcia - ja dzis 7tc! ;] wiedziałam ze zaciazysz, krecha coraz bardzoej wyrazna! a mdłosci to z przejecia. spokojnie przyjda i do Ciebie ( mam nadzieje :P) około 6tc, czyli juz nie długo! betka to jak najbardziej formalnisc, ale zrob i progesteron, bo jak cos to dupka dostaniesz albo lutke na poczatek! a co do masazy - tp nie wskazane w ciazy! bo zmienia sie wtedy cisnienie. i skorzystanie z gruponu powinnas skonsultowac z lekarzem!

ja dalej sie mecze.. wymiekkam juz.

Marcia i o ktrórej masz wyniki?? nie masz karty stałego klienta w diagnostyce by móc sprawdzac wyniki online???

Ostatnia edycja:
kasia progesteron to ja robię od kilku miesiecy regularnie i czekam na jego wynik również. lutke i tak mam brac 2x2 a wyniki jak najbardziej sprawdzam online i zagladam tam jak głupia co 15 min. chyba zaraz jeszcze raz do nich zadwonie i nakłamię ze mam wizyte u gina zeby sie pospieszyli. kurde to bede musiała komus sprezentowc grupon

MAM WYNIKI!

SOBOTA:
estradiol 401
progesteron 17,43
beta 137,40

NIEDZIELA
progesteron 17,43
beta 263,30

Nie za mało wzrosła juz mam panikę w oczach!

Ostatnia edycja:
reklama
marcia beta piekna!!!! i wzrost ok - co 48h powinno buc minimum 66%!! zajefajnie! GRATULACJE!

WSTAWIAJ SUWACZEK - ;] NO I JAKI TERMIN Z OM CI WYCHODZI???

Mamusia Twoja czuwała i czuwa :) i masz prezenta :) Super! strasznie sie ciesze!!

Teraz EMALKA, KAROLA I NANNCY :) &&&&!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry