reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja tak samo melduję, że odezwę się jutro bo miałam równie paskudny dzień a raczej noc jak Annie :hmm:Pokłóciłam się z mężem, płakałam do 3 w nocy a na rano szłam do pracy (!!!) zszedł ze mnie cały stres nagromadzony przez okres staranek...dużo tego było... Idę odsypiać...Do juterka!

Dzień dobry!

Dziecko wysłane na kolonie, z rana byłam w laboratorium zrobiłam bete jeszcze raz zeby miec do porównania. tescik wyszedł ładny z rana i wiecie co.....wchodze do sklepu a tu moja ginka to ja za nia między półkami i dorwałam ją na mięsnym i mówie ze 7 dpo był ostatni zastrzyk z pregnylu a dziś 17 dpo i czy pregnyl wydłuza faze lutealną to powiedziała ze nie max do 15 dni . mówi do mnie zeby jutro zrobić test a ja do niej ze ja dzisiaj juz robiłam i wyszedł pozytywny ale to chyba jeszcze zafałszowany a ona do mnie ze raczej juz nie ze juz moge po mału sie cieszyc i dbac o siebie brac lutke, folik i magnez i przyjsc do niej na poczatku sierpnia:-) Ale jeszcze podchodzę tak umiarkowanie do tych rewelacji poczekam na bete dzisiejszą i dzisiaj bedzie wynik z soboty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry