reklama

Staraczki grudniowe 2012

Czesc wam!

annie piekny zegarek ja tez taki chce :-) co do tsh to bylam rano nie zestresowana w tym samym laboratorium i zawsze robilam w roznych momentach cyklu i byl zawsze porownywalny ale chyba taki wynik to dla zaciazenia ok?
Ja zeby miec pewnosc ze juz nie mam obcego hcg w organizmie to musze czekac do piatku bo wyczytalam ze do 14 dni od zastrzykow utrzymuje sie poziom hcg ale do tego czasu to juz na bank wredota przylezie, juz ochlonelam i patrze na swiat realnie a nie przez pryzmat marzen.
milej niedzieli :-)

reklama
Karola dziękuję Ci kochana za takie miłe słowa :) te dzieciaków fotki to sama robię, a jeśli chodzi o moje to czasem uda mi się ugnębić brata, tatę albo mamę o jakieś zdjęcie, bo u nas z fotografią jak u Ciebie z nauką jazdy ;)

Annie takim zegarkiem sama bym się dała udobruchać :-)

:tak:Marcia kciuki zaciskamy i czekamy do piątku :)

A co tu taka cisza?
tak sie zatanawiam czy nie robic testow codziennie bo teoretycznie tej sztucznej bety powinno z dnia na dzien byc mniej bo sie wyplukuje z organizmu wiec i kreski na tescie powinny byc slabsze, jak myslicie ma to sens. Dzisiaj zrobilam drugi i krecha nie zbladla i znowu robilam w ciagu dnia. Dzisiaj jest 9 dzien po ostatnim zastrzyku a jutro 17 dpo. Kuzwa oszaleje od tego myslenia i tej niepewnosci.

Ja jestem. Spędziłam dzisiaj miły dzień z siostrą :)

Marcia- ja wierzę kochana z całych sił że te kreski są prawdziwą oznaką dzidzi :) Wcale to nie głupie żeby robić codziennie ( chyba sama się chce przez to tłumaczyć , bo też robie codziennie):-D

reklama
Marciu- dla mnie jest. Wydaję mi się ,że ta dzisiejsza jest bardziej różowa. Jutro powinnaś porównać z tym pierwszym. Będzie na bank mocniejszy :) Wiem to
Karola- ty to masz przejścia kochana. U ła. Oby ci ta szyja szybko przeszła. Właśnie sobie czytałam na temat pięknego aktora i się lekko zniesmaczyłam. Wiedziałam ,że jest zbyt wyjątkowy...ehhhh bo jest gejem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry