reklama

Staraczki grudniowe 2012

ashlee wylukałam Cię u dziewczyn na FB :) ale masz super zdjęcia, kto Ci takie foty profesjonalne robi? ;-)

ps. jesteś tak piekielnie fotogeniczna, że sesja z Tobą to marzenie każdego fotografa :tak: :tak: :tak:

kasieczek moja kumpela jadła migdały i piła colę na mdłości, wypróbuj może akurat zadziała.

reklama
Jestem dziewczyny ale normalnie cudny dzień dzisiaj się zanosi... Wogóle się nie wyspałam przez ten j***ny alarm bo łaskawie przestał wyć o 1 w nocy. Póżniej przyszła burza i to taka że blokiem trzęsło a nasza sunia 35 kilo zywej wagi jest takim cykorem że ładowała się pod kołdrę ze strachu z miną "JEZU RATUJ". Więc jak ona to i reszta psów też chciała na łóżko i suma sumarum ja siedziałam, Łukasz spał jak zabity i 3 psy wariowały na łóżku... :eek:

Wanny teściu nie zrobił bo popił z kumplami i przyjedzie dopiero w przyszłym tygodniu a mnie pozostaje moczyć dupsko w misce na środku łazienki ewentualnie w nowej wannie która stoi na środku dużego pokoju tylko Łukasza muszę przeszkolić żeby mi latał z gorącą wodą i dolewał. Jedyny plus taki że Michalina się wpakowała nad ranem do tej wanny i był spokój bo na nią tak działa uspokajająco że już się nie boi grzmotów. A że w łazience już nie ma gdzie wsadzić dupska to stwierdziła że w dużym pokoju też jest super...

a mnie szaleją hormony chyba bo wkroczyłam na ścieżkę wojenną ze starym a powodem był... uwaga... widelec...

nie zmywałam wczoraj bo już nie miałam siły a ten dzisiaj do mnie że nie ma czym se parówki zjeść bo sztućce brudne a na moje stwierdzenie żeby sobie umył bo go nie zbawi skoro i tak nic nie robi w domu powiedział: "ja ci wannę montuję..." normalnie mnie taki szał macicy chwycił że umyłam mu 15 widelców i zagrzałam tą jeb**ą parówkę i zaniosłam żeby sobie każdy kęs zjadł innym z tekstem że jak skończy już jeść to niech pozmywa bo ja naczyń nie tykam dopóki mój tyłek nie zaszczyci nowej wanny w kąpieli z pianą :-):-):-) teraz cisza w domu a jedyne pytanie to starego: "czy ma iśc na obiad do jadłodajni" :-)

o matko przenajświętsza, annie ale agentka z Ciebie!!!!!!

normalnie padłam :-D

chyba będę sobie te Twoje testy spisywać i jak mnie mój "stary" wkurzy to będę rzucać ciętymi ripostami jak z rękawa :-p

jakiś lipny ten mój wykres w tym cyklu, w poprzednim owulacyjnym cyklu w 5 dpo miałam tempkę 36,9 a teraz marne 36,7 :eek:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!

Mój chłop póki co ( mam nadzieje ze do końca) jest mega wyrozumiały! zaopatrzył mnie w cały asortyment walki z mdłościami - imbir, migdały, banaby, arbuz, mięta i rumianek! musze to wygrać!

Jutro niedziele, a w poniedziałek przyjezdza kumpel z wawy na 4 dni i trzeba jakoś obiady serwowac i mieszkanie oragnąć!

Dzis widzac te specyfiki wmawiam sobie jedząc je ze musi mi się poprawić.

Annie - no to miałas jazde :P o widelec :) z Łukaszami sie tak zdarza - o pierodły własnie najczęsciej :D btw. I tak Cie kocha :P

Cześć dziewczyny :)! Zaglądam do Was dopiero teraz bo od rana sprzatalam dom a niedawno byłam z G u rehabilitantki :) i dopiero wróciliśmy,a za niedługo przyjedzie moja siostrzenica :):):) wczoraj zlamalismy zelazna zasadę :[ mieliśmy uważać na ewentualna wpadkę a tu wczoraj poniósł nas melanz :D i brykalismy bez zabezpieczenia, ale to juz 20 dc wiec raczej nic się nie stanie :D ( a ponadto staraliśmy się tyle czasu i nic,wiec to byłby cud albo złośliwość losu ) :P do tego nos mnie boli :[ wczoraj staremu się podsunelam jak coś robił i niechcący mnie w niego walnal :D

Annie- mistrz ciętej riposty :D muszę się od Ciebie uczyć :D

P.s - zdjęcia na FB każda ma ładne :D tylko ja taka niefotogeniczna i boje się aparatu :D

Kasia- mam nadzieje,ze mdłości przestana ci niedługo dokuczać :) moja siostra jadła na te przypadłość migdały :)

Ostatnia edycja:
czesc wam popołudniowo!

Ja dzisiaj przejezdzałam obok diagnostyki i tak spontanicznie zajechałam i zrobiłam bete progesteron tsh i estradiol wyniki beda dopiero w pn dzisiaj tylko tsh zrobili i jest 1,88 co dla mnie jest szokiem bo ja zawsze mam 1,02-1,05 i szukam znaków w tym wyniku:tak:co dzieje się z tsh w ciązy ? to pytanie do dziewczynek z chorobami tarczycy tzn spada rosnie czy cos w tym stylu? a tak poza tym zrobiłam test dla sprawdzenia czy to prawda ze po zastrzykach wychodzi pozytyw i po 30 sekundach były 2 krechy wiec i beta bedzie dodatnia ale jak wytrzymam do pn to zrobie druga zeby zobaczyc czy spada czy rosnie wtedy bede miała pewność. kurde narobiłam sobie nadziei głownie przez to ze 15 dpo i cisza spokój a znalazlam insormacje ze pregnyl nie wplywa na faze lutealna wiec nie wydłuza cyklu.
dobra koniec tego dobrego ide robic szacher-macher bo moj maz bedzie wynosił meble i szykował wszystko do remontu wiec musze opróznic mebelki .

Marcia - a jaka była ta druga krecha? możesz wrzucić tego testa?? pozastrzyku w 15dpo mi na bank nic nie wychodziło i w ciązy nie byłam, w 9 dpo owszem wychodził pozytyw ale - druga bladzioch! z każdym dniem coraz słabszy.

Dziekuję wszystkim z was za propozycje walki z mdłościami :)

image.jpg
Kasia wyglada to tak ale u mnie problempolega na tym ze ja jeszcze w 7 dpo dostalam pol ampolki 2500 j.m a powiedz mi u ciebie zastrzyki nie wydluzaly cyklu? Faze lutealna mialas normalna?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
marciu może nie o tyle z samym TSH ale ogólnie cała tarczyca się wycisza w ciąży a zaczyna szaleć znowu po... na wyższy wynik mógł mieć wpływ jakiś stres no i czy byłaś na czczo? Wyniki mogą się też różnić w poszczególnych sniach cyklu.

A mnie stary udobruchał biżuterią. Kupił mi nowy zegarek :-)

1005620_496652550404291_476638110_n.jpg

Załączniki

• 1005620_496652550404291_476638110_n.jpg
    1005620_496652550404291_476638110_n.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 39

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry