reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ashlee, zaproszonko na fb wysłane. Nie będę tu pisać moich danych ale chyba Ci się tam wyświetli :) Widzę łódzką szkołę u Ciebie. Studiowałaś w Łodzi, czy też w jakiejś filii w innym mieście? No i oczywiście jak Karola masz w znajomych kogoś z kim ja mam aż 5 (!!!) wspólnych znajomych hehe :P

Kasieczek, jejku, ale Cię męczy :((( Przytulam...

reklama
hej , ja dzis od rana biegunka:/
w poniedzialek ide do gina niech mi da mocniejsze rozkurczowe niz nospa 40 , bo wstaje rano z twardym brzuchem, jutro moj mlodu wraca od babci wiec znow bedzie pelna chata , kurde czasami niewiem co robic praktycznie znam tu tylko jedna sasiadke:/ ani z kims pogadac czy cos , a moj jak z pracy przychodzi to chodze za nim i gadam do niego a on zawsze mowi " co ty tak chodzisz za mna hehe:)" a ja ciagle nadslu****e czy juz zaczyna kopac :) ale nic jeszcze:/

Ashlee tez wyslalam zaproszenie

kasia biedna ty ale chetnie bym sie zamienila:-)

marka jak nie masz z kim pogadac to pisz ja prawie zawsze jestem dostepna jak nie przez telefon to przez ipada a jak nie to komp w domu albo w biurze takze pisz smialo

Ashlee, to znasz moje okolice hehe ;-). A fotki na fb mam różne, niektóre sprzed 3 lat, np ślubne, niektóre starsze, niektóre najnowsze ale generalnie niewiele się zmieniam odkąd skończyłam 20tkę i ubieram się ciągle młodzieżowo, więc tak to jest :) Denerwuje mnie tylko nieco gdy nie traktują mnie poważnie np. w pracy czy właśnie u lekarza :/

Marka, ja to za MOim jak wraca z pracy czasem tak latam, że jak wraca z pracy, idzie pod prysznic i kąpie się, to ja przysiadam na zamkniętym kibelku i gadam do niego hahaha :laugh2:Też nie mam sąsiadek ani koleżanek koło siebie i bardzo nad tym ubolewam <smutam się>

wiesz kurcze wszystko nowe , nieznam jeszcze nawet miasta az tak dobrze te wazniejsze miejsca tak, i dlatego nawet za wiele nie chodze, moj mezulek pracuje od rana do wieczora w domu jest kolo 20-21 albo22 zalezy kiedy , z sasiadka pogadam chwile czasem przy kawie ale jakos tematow troszke brakuje , a z facetem wiadomo jak zaczniesz gadac na babskie sprawy to powie " ja i tak nie wiem o co chodzi ":) a jak probuje mu wytlumaczyc to wiadomo zalamuje rece i mowi " dobra ja juz nie chce wiedziec bo wy baby to ..." heh no wiec z facetem to gadka jest zawsze konkretna i tresciwa hehe a my kobity potrzebujemy sobie pogadac , jak sobie wkoncu zaloze facebooka to was pozapraszam ale jeszcze nie mam mobilizacji do tego:) kurde mam ciagle jakies chore mysli wiecie, "czy wszystko jest ok itd. dzidzia to mnie chyba na przetrzymanie bierze z tymi ruchami , ale naprawde jakie mi mysli chodza po glowie to nawet nie pisze.

nanncy - hehe ja robie to samo on idzie sie kapac a ja za nim na zamkniety kibelek i czekam jak taki uteskniony piesek z oczami mowiacymi " tylko do mnie mow":)

Ja na szczscie mam fajna sasiadeczke i psiapsiolke z ktora widze sie codziennie ale ze jestem typem czlowieka otwartego i lubiacego towarzystwo to z tym gadaniem mam jak u was moj mezus wraca a ja sto pytan do ....a co a jak , a dlaczego a on tylko oczami przewraca i mowi kobieto daj mi spokoj zmeczony jestem..

marka wcale ci sie nie dziwie ze odchodzisz od zmyslow wiem ze to dobrze tak powiedziec ale sprobuj sie czyms zajac i nie myslec bo zwarjujesz

dlatego chcialam kupic ten detektor , ale jak zawsze cos wyskoczy i nie dalam rady w tym tygodniu kupic moze w przyszlym tygodniu cos wyskrobie to zamowie... teraz byle do wizyty do poniedzialku , i kurde ta biegunka niech przejdzie bo znow bylam na laskawym tronie , rany boskie :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry