• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ashlee, zaproszonko na fb wysłane. Nie będę tu pisać moich danych ale chyba Ci się tam wyświetli :) Widzę łódzką szkołę u Ciebie. Studiowałaś w Łodzi, czy też w jakiejś filii w innym mieście? No i oczywiście jak Karola masz w znajomych kogoś z kim ja mam aż 5 (!!!) wspólnych znajomych hehe :P

Kasieczek, jejku, ale Cię męczy :((( Przytulam...

reklama
hej , ja dzis od rana biegunka:/
w poniedzialek ide do gina niech mi da mocniejsze rozkurczowe niz nospa 40 , bo wstaje rano z twardym brzuchem, jutro moj mlodu wraca od babci wiec znow bedzie pelna chata , kurde czasami niewiem co robic praktycznie znam tu tylko jedna sasiadke:/ ani z kims pogadac czy cos , a moj jak z pracy przychodzi to chodze za nim i gadam do niego a on zawsze mowi " co ty tak chodzisz za mna hehe:)" a ja ciagle nadslu****e czy juz zaczyna kopac :) ale nic jeszcze:/

Ashlee tez wyslalam zaproszenie

kasia biedna ty ale chetnie bym sie zamienila:-)

marka jak nie masz z kim pogadac to pisz ja prawie zawsze jestem dostepna jak nie przez telefon to przez ipada a jak nie to komp w domu albo w biurze takze pisz smialo

Ashlee, to znasz moje okolice hehe ;-). A fotki na fb mam różne, niektóre sprzed 3 lat, np ślubne, niektóre starsze, niektóre najnowsze ale generalnie niewiele się zmieniam odkąd skończyłam 20tkę i ubieram się ciągle młodzieżowo, więc tak to jest :) Denerwuje mnie tylko nieco gdy nie traktują mnie poważnie np. w pracy czy właśnie u lekarza :/

Marka, ja to za MOim jak wraca z pracy czasem tak latam, że jak wraca z pracy, idzie pod prysznic i kąpie się, to ja przysiadam na zamkniętym kibelku i gadam do niego hahaha :laugh2:Też nie mam sąsiadek ani koleżanek koło siebie i bardzo nad tym ubolewam <smutam się>

wiesz kurcze wszystko nowe , nieznam jeszcze nawet miasta az tak dobrze te wazniejsze miejsca tak, i dlatego nawet za wiele nie chodze, moj mezulek pracuje od rana do wieczora w domu jest kolo 20-21 albo22 zalezy kiedy , z sasiadka pogadam chwile czasem przy kawie ale jakos tematow troszke brakuje , a z facetem wiadomo jak zaczniesz gadac na babskie sprawy to powie " ja i tak nie wiem o co chodzi ":) a jak probuje mu wytlumaczyc to wiadomo zalamuje rece i mowi " dobra ja juz nie chce wiedziec bo wy baby to ..." heh no wiec z facetem to gadka jest zawsze konkretna i tresciwa hehe a my kobity potrzebujemy sobie pogadac , jak sobie wkoncu zaloze facebooka to was pozapraszam ale jeszcze nie mam mobilizacji do tego:) kurde mam ciagle jakies chore mysli wiecie, "czy wszystko jest ok itd. dzidzia to mnie chyba na przetrzymanie bierze z tymi ruchami , ale naprawde jakie mi mysli chodza po glowie to nawet nie pisze.

nanncy - hehe ja robie to samo on idzie sie kapac a ja za nim na zamkniety kibelek i czekam jak taki uteskniony piesek z oczami mowiacymi " tylko do mnie mow":)

Ja na szczscie mam fajna sasiadeczke i psiapsiolke z ktora widze sie codziennie ale ze jestem typem czlowieka otwartego i lubiacego towarzystwo to z tym gadaniem mam jak u was moj mezus wraca a ja sto pytan do ....a co a jak , a dlaczego a on tylko oczami przewraca i mowi kobieto daj mi spokoj zmeczony jestem..

marka wcale ci sie nie dziwie ze odchodzisz od zmyslow wiem ze to dobrze tak powiedziec ale sprobuj sie czyms zajac i nie myslec bo zwarjujesz

dlatego chcialam kupic ten detektor , ale jak zawsze cos wyskoczy i nie dalam rady w tym tygodniu kupic moze w przyszlym tygodniu cos wyskrobie to zamowie... teraz byle do wizyty do poniedzialku , i kurde ta biegunka niech przejdzie bo znow bylam na laskawym tronie , rany boskie :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry