reklama

Staraczki grudniowe 2012

Emalia, ach co to była za noc!!!! :-D To chyba coś w powietrzu albo jakaś faza księżyca była, bo u mnie też iskrzyło i grzmiało ostro hahahaha. Ja też zupełnie zglupiałam bo ani Greya nie mam w domu, ani też nie mam dni płodnych, do których bardzo daleko...a libido szalało jak nie wiem i mąż jak wrócił z pracy - zastał mnie siedzącą przy stole, machającą nóżką, malującą sobie pazurki u rąk, popijając piwko! Zaznaczam, że zarówno jedno, jak i drugie jest u mnie rzadkością i najczęściej wieczorem można mnie zastać w kuchni, w fartuchu zmywającą naczynia :laugh2:.
Może jestem bardziej wyluzowana w dni niepłodne bo mam świadomość, że nic z tego nie będzie? :cool2:

Dziewczyny,to Wy na facebooku się dodajecie... :-) To UWAGA - wysyłam zaproszenia jak Was znajdę :)

Ostatnia edycja:
reklama
:-D hahaha! dziewczyny - chyba było coś w powietrzu bo ja również zbałamuciłam wczoraj mojego G :* :-D hahaha, biedak aż wytrzeszczył oczy :szok: ze zdziwienia co we mnie wstąpiło :-D:tak: - bo fakt chyba coś mi libido skacze bo czasami nie mam ochoty na igraszki a tu wczoraj prawie go zgwałciłam :-p:zawstydzona/y: - oczywiście nie wyrażał sprzeciwu :D wręcz wyraził aprobatę :happy:

ja też kogo mogłam to znalazłam na FB :-)

zrobiłam muffinki w trzech smakach, wyżyłam się kulinarnie i trochę nerw mi minął :tak:

też mam telefon w plusie i też mnie czasami wkurzają na potęgę!!! :wściekła/y:

nanncy a zapraszamy się, w końcu my to tutaj jak jedna wielka rodzina :-D

znajdź mnie! :tak: czekam na zaproszenie od Ciebie!!!!!!!

btw. dziś z okazji mojego święta mam zamiar wypić sobie małą lampeczkę czerwonego wina, trudno, że jestem po owulacji i tak się raczej nie udało, a nawet gdyby jakimś cudem się udało to myślę, że tak mała ilość nie będzie miała na nic wpływu, laski nie wiedzą długo, że są w ciąży, imprezują a z dziećmi wszystko jest ok, a zresztą ja się prawie od roku zachowuję jak bym była w ciąży, tego nie wypiję bo mi może zaszkodzić itd, dosyć myślenia jak ciężarna bo w końcu zgłupieję od tego :eek:

nanncy mam Cię!!!!!

Ostatnia edycja:
Juz nic nie wspominajcie o plusie od ponad 3 tyg. Probowalam przedluzyc umowe bo chcialam nowy telefon i moja konsultantka okazala sie byc kompletnie nie kompetetentna osoba olewajaca klienta. Jak udawalo mi sie dodzwonic to zawieszal sie system iobiecywala ze za godzinke oddzwoni mijalo kilka dni a ona nie oddzwaniala a kazda proba zadzwonienia konczyla sie tym ze przerywalo mi polaczenie jakby ktos specjalnie odrzucal, w koncu zadzwonila inna pani mowic ze kolezanka ja prosila i ze ona do konca doprowadzi ta sprawe. Chcialam galaxy s4 i pytalam kilka razy o cene i za kazdym razem mowiono mi ze 529 zl to byla super cena bo w salonie powiedzieli ponad 1000 zl . W koncu przyjechal kurier ja juz zadowolona zaczelam podpisywac piepiery a kurier do mnie ze tam faktura do oplacenia 900 zl ja na niego galy jakie 900 zl, ? Oczywiscie odmowilam przyjecia z powodu niezgodnosci. Dodzwonilam sie we wtorek pan mnie przeprosil za zaistniala sytuacje i oczywiscie umowa zostala anulowana on sie zorientuje o co chodzilo i faktycznie oddzwonil powiedzial ze kolezanka namieszala i nie ma pojecia dlaczego podala taka cene bo ten telefon tyle kosztuje ile bylo na fakturze wiec podziekowalam powiedzialam ze na razie nie bede przedluzac umowy poczekam az bedzie w leprzej cenie bo nie mam ciscnienia bo mam s3 polroczna a dzisiaj dostaje smsa z plusa ze dziekuja za wybranie ich oferty i ze od dzis korzystam z nowej trafy ktora wybralam przy przedluzeniu umowy:wściekła/y: dzwonie do dzialu obslugi klienta a pani mi mowi ze oni jeszcze nie zarejestrowali odmowy i oni czekaja na zwrot telefonu od kuriera poki co umowa obowiazuje. Jedno biuro pan mowi ze zostalo anulowane apani ze nie i bedzie anilowane jak telefondo nich wroci. No masakra jakas....

nanncy mam Cię!!!!!

Karola, akuku na facebooku:laugh2: A jako, że mieszkasz niedaleko mnie zerknęłam na jakieś połączenia i oczywiście znalazłam jedno ciekawe :) Jedna z Twoich znajomych zapewne studiowała na Polibudzie z moimi 3 koleżankami, w tym jedną bardzo bliską. Świat jest bardzo mały hehe. Aha, i wszystkiego najlepszego z okazji imienin !!! ;-)

Marcia, ano to Ja :-D No chyba, że jakaś inna jeszcze wysłała Ci zaproszenie :) Jak taka mała, wyglądająca na 20 a nie 30 lat to to Ja :P
A co do telefonów to oni często tak robią, że najpierw coś obiecują, potem jest inaczej i wiele osób się jednak zgadza bo za dużo zachodu z odmową i na tym własnie bazują :crazy:

Ostatnia edycja:
Annie, ja już tu kiedyś pisałam, że u Ginekologa, wszelkich lekarzy itd dziwnie się na mnie patrzą i to mnie bardzo denerwuje :eek: Muszę za każdym razem zaznaczać ile mam lat bo takto mówią: "jeszcze ma Pani czas na dzieci" :confused2:

cześc dziewczynki!

Ja dzis 4 dzień umieram, zaliczyłam "całowanie deskiklozetowej" jestem wykończona, obiadu nie zrobiła, nic kompletnie, ani jeśc ani nic..

Emalko - kochana przeprasza, ostatnio ledwo egzystuje i wskakuje na kompa chwilowo.

Rzecz jasna - za staraczki trzymam kciukasy!

Karola - ty się ta tsh nie przejmuj za bardzo, bedzie co ma być, czytała ze babeczki przy tsh 10 zachodziły i wszytsko było ok, a Annie - mówiła ze tsh w ciaży sie wycisza!

ide leżeć dalej - buziaki dla was!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry