• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
ja od jutra bede znow brala eltroxin...za tydzien bedzie wiadomo jaki wynik po miesiacu nie brania leku , bo w sumie miesiac nie bralam. w ogole to jakas zmarniala jestem od kilku dni:(

Karola ja tez mam na 15 wizyte tzn rezonans i tez tak kombinowalam jak zaciaze to zrezygnuje z badania a jak sie znowu nie udalo to bede miala pewnosc ze nie ryzykuje poddajac sie badaniu bo bede bezposrednio po okresie.
P.s zaprosilam cie na fb i emalie znalazlam tez wiec tez wyslalam zaproszenie

Cześć dziewczyny :-D!

annie. powodzenia z teściem ;-) !

ja się od rana wkurwiam :wściekła/y: muszę zadzwonić pilnie a tu nie mam zasięgu! i mogę się pocałować w dupsko :eek: ani to zadzwonić, ani wysłać smsa ... nosz niech cholera jebnie w tego plusa bo to przesada.

czesc dziewczyny!

Ja od rana mam spizdzony humor bo zmierzyłam tempkę i spada miałam 36,67 a dwa dni temu miałam 36,78 wiec jak to u mnie bywa za dwa trzy dni wredota przybedzie i znowu NIC!!!!!! ehh mam tego wszystkiego dosyc

no to widzę, że nie tylko ja mam zjeb......ny humor :eek:

duuupa z tym wszystkim... :wściekła/y:

tak czekałam na ten cykl wspomagany ziołami, czekałam na sluz, czekałam na II krechy na teście owu, czekałam na owulację, na skok a teraz prawie modlę się bym jednak nie była w ciąży bo nie chcę poronić przez to głupie tsh :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ech, gdyby Gin mnie już w październiku pokierował do endo, pewnie już dawno bym była w ciąży, albo chociaż żeby mi zasugerował by częściej powtarzać to tsh, to on NIC, gdybym mnie coś nie tknęło miesiąc temu i gdybym nie powtórzyła tego tsh to dalej bym brała te witaminy z jodem a tsh rosło by dalej :wściekła/y:

a wizyta u endo dopiero 15 lipca... ale mam doła...

no nic, zbieram się na jakieś zakupy bo mam dziś gości, może przestanę myśleć o tej dziadowskiej tarczycy.

marcia jestem teraz na FB i nie dostałam żadnego zaproszenia :eek:

reklama
Witam i ja. Ale tu dzisiaj nerwowa atmosfera :eek: Ja dzisiaj mam dobry humor. Śmiać mi sie chce , bo ja czytam Greya a udzieliło się mojemu jak by conajmniej on czytał :) Nie pamiętam takiej nocy jaka miała miejsce wczoraj. Może będę ją pamiętać na zawsze?.... Okaże się już 16-ego:-) :-)

Marciu- dziękuję kochana za zaproszenie na fb :* Nie denerwuj się kochana, bodobrze wiesz że spadek nie zawsze jest do końca złym znakiem :tak:

KArolka- ty też wrzuć na luz, bo z tym TSH różnie bywa. Może się okazać że ciąża ci sama unormuje.Ja jestem Z Tobą i wiem że bedzie dobrze :* Kochana ogladałam kilka zwiastunów i podjadałam się jak małolata :D Zmierzch to przy tym pikuś :)
Buterrko- współczuje ci tych wszystkich sytuacji, oby już było tylko lepiej. Ja tez mam plusa i wiem co czujesz :)
MArka- jak się czujesz? Kiedy najbliższe USG?
Kasieczek- coś się nie odzywasz do mnie ostatnio :-( Suwaczek ci zasuwa do przodu :)

Miłego dnia wszystkim.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry