reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
ja od jutra bede znow brala eltroxin...za tydzien bedzie wiadomo jaki wynik po miesiacu nie brania leku , bo w sumie miesiac nie bralam. w ogole to jakas zmarniala jestem od kilku dni:(

Karola ja tez mam na 15 wizyte tzn rezonans i tez tak kombinowalam jak zaciaze to zrezygnuje z badania a jak sie znowu nie udalo to bede miala pewnosc ze nie ryzykuje poddajac sie badaniu bo bede bezposrednio po okresie.
P.s zaprosilam cie na fb i emalie znalazlam tez wiec tez wyslalam zaproszenie

Cześć dziewczyny :-D!

annie. powodzenia z teściem ;-) !

ja się od rana wkurwiam :wściekła/y: muszę zadzwonić pilnie a tu nie mam zasięgu! i mogę się pocałować w dupsko :eek: ani to zadzwonić, ani wysłać smsa ... nosz niech cholera jebnie w tego plusa bo to przesada.

czesc dziewczyny!

Ja od rana mam spizdzony humor bo zmierzyłam tempkę i spada miałam 36,67 a dwa dni temu miałam 36,78 wiec jak to u mnie bywa za dwa trzy dni wredota przybedzie i znowu NIC!!!!!! ehh mam tego wszystkiego dosyc

no to widzę, że nie tylko ja mam zjeb......ny humor :eek:

duuupa z tym wszystkim... :wściekła/y:

tak czekałam na ten cykl wspomagany ziołami, czekałam na sluz, czekałam na II krechy na teście owu, czekałam na owulację, na skok a teraz prawie modlę się bym jednak nie była w ciąży bo nie chcę poronić przez to głupie tsh :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ech, gdyby Gin mnie już w październiku pokierował do endo, pewnie już dawno bym była w ciąży, albo chociaż żeby mi zasugerował by częściej powtarzać to tsh, to on NIC, gdybym mnie coś nie tknęło miesiąc temu i gdybym nie powtórzyła tego tsh to dalej bym brała te witaminy z jodem a tsh rosło by dalej :wściekła/y:

a wizyta u endo dopiero 15 lipca... ale mam doła...

no nic, zbieram się na jakieś zakupy bo mam dziś gości, może przestanę myśleć o tej dziadowskiej tarczycy.

marcia jestem teraz na FB i nie dostałam żadnego zaproszenia :eek:

reklama
Witam i ja. Ale tu dzisiaj nerwowa atmosfera :eek: Ja dzisiaj mam dobry humor. Śmiać mi sie chce , bo ja czytam Greya a udzieliło się mojemu jak by conajmniej on czytał :) Nie pamiętam takiej nocy jaka miała miejsce wczoraj. Może będę ją pamiętać na zawsze?.... Okaże się już 16-ego:-) :-)

Marciu- dziękuję kochana za zaproszenie na fb :* Nie denerwuj się kochana, bodobrze wiesz że spadek nie zawsze jest do końca złym znakiem :tak:

KArolka- ty też wrzuć na luz, bo z tym TSH różnie bywa. Może się okazać że ciąża ci sama unormuje.Ja jestem Z Tobą i wiem że bedzie dobrze :* Kochana ogladałam kilka zwiastunów i podjadałam się jak małolata :D Zmierzch to przy tym pikuś :)
Buterrko- współczuje ci tych wszystkich sytuacji, oby już było tylko lepiej. Ja tez mam plusa i wiem co czujesz :)
MArka- jak się czujesz? Kiedy najbliższe USG?
Kasieczek- coś się nie odzywasz do mnie ostatnio :-( Suwaczek ci zasuwa do przodu :)

Miłego dnia wszystkim.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry