reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola z gadającym ciastem nie wygrasz, trzeba się mu po prostu poddać :)

Kasiu mdłości przejdą i nadrobisz zaległości w jedzeniu i mieszaniu smaków ;)
Ja to teraz mogłabym jeść od rana do wieczora, aż się boję jak wejdę na wagę w środę u gin :P

Karola, Emalia ładnie Wam tempki idą w górę, niech już tak zostanie :)

reklama
Karola - grunt ze masz progesteron powyżej 20 :)

Marcia - mi na imprezie koleżanka wywrózyła ciąże, powiedziała ze tak jakoś inaczdej wygladam - następnego dnia robiłam pierwszego testa i był bladzioch :) wiec to chyba widac jakos ;p

Marcia- he he, wiem ,że to widać i długo sie nie da ukryć.
Karola- zgadzam się z Tobą w 100% tych części powinno byc tak chociaż ze sto :) U Ciebie tez piękna tempka w górze. Kiedy testujesz? Pierwsza dowiesz czy zioła faktycznie działają. Trzymam kciuki. Ja jestem w sumie na 3 wątkach po trochu.

ashlee wiem, że z gadającym ciastem się nie nie wygra dlatego nawet nie próbuję walczyć :-p

emalia nie wiem, mam ochotę jutro zatestować ale to chyba nadal za wcześnie... zwłaszcza tymi testami z allegro. dziś już nie mogę sobie miejsca znaleźć, nie lubię sprzątać a dziś z własnej, nieprzymuszonej woli pomyłam wszystkie okna, a okna mam nie byle jakie bo wszystkie 2,5 m x 1,4 m, wysprzątałam kuchnię i zaraz zabieram się za mycie podłóg, 100 m2 to trochę się zmacham. Nosi mnie, normalnie mnie nosi.... robię wszystko by tylko nie myśleć o testowaniu :zawstydzona/y:

na serio to po wygladzie widać, że ktoś jest w ciąży? no to chyba nie przypadek, że i koleżanka marci i kasieczka stwierdziły, że to ciąża :confused:

hmmm, która do mnie przyjedzie i powie mi czy jakoś inaczej wyglądam?? :-D

Witam kochane moje :-)

ja dzisiaj miałam szał sprzątania bo mi karola wjechała na ambicję i umyłam okna zostało mi tylko w małym pokoju :-D a tak na serio to wreszcie nie było upałów i aż mi werwa sama przyszła. No i jutro przyjeżdza teściowa :wściekła/y: Łukasz z teściem montują wannę a ja mam ją zabawiać... no już mnie trzepie na samą myśl...

Emalka śliczny wykres :tak: kiedy testujesz?

karola sikaczu utajniony lałaś dzisiaj?? :-D

marciu, kasieczek jak się czujecie?? :happy2:

Ashlee podeślij mi jakiegoś pysznego łoscypka ;-)

a ja wyczaiłam na wątku listopadówek że w Krakowie w sobotę robią za darmo USG 3d/4d i wogóle pokazy dla przyszłych mamusiek i chyba się wybiorę bo już od dłuższego czasu mi chodzi zrobić taką pamiątkę dla Neli tylko że to droga impreza a tu akurat za free

Annie jakas delikatna infekcja jakby mi sie przyplatala lekko mnie cos swedzi i nie wiem czy nie lapie pecherza. Albo sikam przez powiekszajaca sie macice albo zaczyna sie zapalenie pecherza. Jutro umowilam sie prywatnie do gina bo troche sie martwie ta infekcja. Jutro bedzie beta , chcialam poprosic zeby zrobili na dzisiaj ale dowiedzialam sie ze oni nie maja maszyny i wysylaja do wawy dlatego to tyle trwa. Poza tym nalazilam sie po galerii z sasiadka i dopadla mnie taka sennosc ze myslalam ze padne po drodze ale jakos dalam rade.

marciu ja też miałam grzybicę bo złapałam na basenie ale ginka powiedziała, że to całkiem powszechne zjawisko wsród ciężarnych i nie ma się czym martwić a sikanie to napewno przez fasolniaka :tak:

reklama
Jeny, mnie nie ma a tu tyle się dzieje :szok: !!!!

Karola, Emalia, piękne tempki - BRAWO !!!!

Marcia
, sikano napewno od fasolki. pamiętam jak moja koleżanka myślała, że pęcherz ma chory, w zasadzie była pewna, miała typowe silne objawy, poszła do zwykłego internisty, dostała antybiotyk ale coś ją naszło i zrobiła test a tam mocne II kreseczki już :-p. Jak je zobaczyła to odrazu jej przeszło z wrażenia :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

U mnie wykres nadal w dole. Dziś ewidentnie miałam wszelkie możliwe bóle brzucha, z mdłościami włącznie i zalewaniem rozciągliwego śluzu prawie do kolan :oo2:. Żeby nie myśleć robię równie szalone rzeczy jak dla Karoli mycie okien - mianowicie - biegam buahahahahahahha !!!!!!!! Mam kolejne chore myśli na temat niepłodności i teraz np. uważam, że nie mogę zajść ze stresu (jestem bardzo emocjonalna i wrażliwa). Wyczytałam, że na stres najlepszy jest wysiłek fizyczny, sport i zaczęłam biegać. Chyba już totalnie mnie porąbało.... Dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry