reklama

Staraczki grudniowe 2012

niech już do nas nie wraca... skoro by takie niedobre to wara od nas... niech se tam siedzi na tamtym forum, prędzej czy później tamte laski też się kapną, że z nią coś nie teges :tak:

jutro mam wizytę u dentysty, jeśli tempka nie spadnie poniżej linii to będzie mój 4 dpo, mogę wziąć sobie znieczulenie u dentysty?

reklama
Witam wieczornie!

niestety internet pelen jest swirow i ludzi ktorzy nie wiem pragna uwagi czy czegos. U mnie na marcowkach moderatorem zostala laska ktora wciskala nam kit ze jestw ciazy blizniaczej, wstawila zdjecie ale jak sie okazalo ze mamy chyba jeszcze ze dwie ciaze blizniacze to nagle z blizniakow zrobily sie trojaczki i zdemaskowala ja dziewczyna z innego watku ktora w necie znalazla zdjecie blizniakow z 2008 r . Ktore to zdjecie wstawila ta marcowka jako swoje. No szok normalnie.
Ja dzisiaj czuje sie do dupy przespalam pol dnia jakos mnie poklowa i pobolewa podbrzusze mam nadzieje ze to moja macica annie jak myslisz?

Ja to straszna panikara jestem jak zaczyna cos nawet lekko pobolewac to juz czuje taki niepokoj jakby nie wiem co sie dzialo ale strasznie sie boje ze cos pojdzie nie tak i nie potrafie sie tego wyzbyc i zamiast sie cieszyc w 100% to siedze i naslu****e czy wszystko gra czy nie. Jutro musze zrobic kolejny progesteron ciekawa jestem czy juz lozysko przejelo funkcje produkcji progesteronu i jak jego poziom bo nie mialam zastrzykow i lutka zmniejszona z 10 tabletek na 6 dziennie.

hej laseczki!

miałam badzo ciężką sobotę, normalnie nawrót :( wczoraj ciut lepiej zobaczymy jak dzis.. dobrze ze ciut chłodniej to się żyć da.

Annie - Puszysta na owu była już za czasów "costy" bodajże, albo "na ratunek" tego nie wiem na 100% ale już widniała na owu. Do teraz tam siedzi?

Marciu - na bóle brzucha - własnie rozciąganie macicy - gin kazał mi brać magnez - asmag B - niecała 10pln kosztuje. nawet 3X1.

Dziewczyny kiedy to się skończy, w domku dni sa raz lepsze raz bardziej napięte bo i ja i łukasz mamy tego dość. ja nie lubie nie znosze być zależna aż tak od kogoś, a jak wiem ze lukasz pracuje ostro i takie wywoływanie go o podanie czegoś rozproszy go na pół godziny to nie chce go wołać, no i ja się wkurzam, łukasz się denerwuje jak ma projekty. no i dupa! i gada do naszego Ancymonka by dał mamie spokój a ten sie nie słucha :P

Kasiu biore magnez od poczatku ciazy ale powiem szczerze ze ostatnimi dniami troche o nim zapominam i biore tylko raz dziennie jak. Biore kwas i witaminy wiec musze zaczac znowu go brac 3x1 .
wspolczuje i kochana tych ciazowych rewelacji no niestety niektore kobiety sa bardziej wrazliwe na hormony i tak to u nich wyglada ja na szczescie znalazlam sie w tym gronie co nie reaguje tak na ciaze bo nie mialam takich przebojow w zadnej ciazy. Dobra lece do laboratorium

reklama
Kasieczek- jeżeli do środy małpy nie będzie a test rano będzie wyraźniejszy to w środę ide na bete a w czwartek do gina :)
Trzymajcie kciuki ,żeby tym razem fasolinka zadomowiła się na 9 miesięcy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry