reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
u nas fajnie chłodniej, 27-28 stopni, w dodatku wieje wiaterek...

wreszcie da się jakoś funcjonować.

a jutro ponoć ma być 18 :szok::szok::szok::szok:

czujecie jednego dnia 38 stopni a za dwa dni 18?????? :szok::szok::szok::szok:

ale mam otoczenie... siedzę na tarasie, jakaś ekipa z Zabrza montuje nam solary na dachu i co chwilę leci soczyste "kuuuurwa", właśnie koło nas przechodzi pielgrzymka, starszy pan 3 domy dalej gra na akordeonie a nad podwórkiem krąży mi 5 bocianów...

ale się wszystko na raz złożyło... :rofl2:

Ostatnia edycja:
chyba zaraz padnę.... to miał być cykl bezowulacyjny a ja... ja.... ja chyba mam owulację!!!!! :szok::szok::szok::szok:

szukałam notesu i wypadł mi z szafki test owulacyjny, ostatni jaki posiadam, no i myślę sobie, a niech mi tam, wykorzystam go i będzie spokój, zero testów owu, zero testów ciążowych nie będzie mnie kusiło.

przed chwilą siknęłam i oto wynik:

Zobacz załącznik 576581

jestem w szoku, jeszcze nigdy od roku nie zdarzyło mi się bym miała dwa cykle owulacyjne pod rząd!!! przez rok miałam 3 razy owulację i zawsze były po między nimi cykle bezowulacyjne, a teraz czyżby dwie owulacje w dwóch cyklach pod rząd!!!! :szok::szok:

jeśli to się potwierdzi to będę ubóstwiać zioła o. Sroki do końca życia!!!!!!!!

reklama
Karola co za teścik :D nic tylko męża wykorzystywać &&& trzymam kciuki

Emalia ja też trzymam kciuki, jak za całą resztę:)

Ciekawe czy się spełni prognoza i jutro będzie z 20 stopni, wcale bym się nie obraziła.... już sobie miejsca nie mogę znaleźć od tej duchoty, ani burzy, ani deszczu, nie ma czym oddychać, nie dla mnie taka pogoda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry