reklama

Staraczki grudniowe 2012

dziewczynki jak myślicie czy wczoraj wieczorem i dziś rano wystarczy???

jak nie wiedziałam po pozytywnym teście owu to było na luzaka a teraz to się spięłam... :baffled:

co za emocje... aż mnie brzuch zaczął pobolewać z tego wszystkiego :eek:

ale by były jaja gdyby jutro pojawiło się plamienie i g****no z mojej owulacji :no:

powiem Wam, że cykl na kompletnym luzie bo przecież miało być jak zwykle czyli cykl bezowulacyjny, tempkę mierzyłam od wielkiego święta, wstyd przyznać ale nawet kilka razy zapomniałam łyknąć kwas foliowy a wiesiołek to już w ogóle, zamiast łykać dwie tabletki rano i dwie wieczorem to ja przez tydzień łyknęłam może z 5 sztuk, jak mi się przypomniało :zawstydzona/y:

jedyne o czym pamiętałam do Letrox rano i ziółka wieczorem. Może Letrox ujarzmił moją tarczycę i oto efekt :confused:

reklama
karola ja zaszłam po 1 miesiącu zbicia TSH do możliwie najniższego czyli na większej dawce leku. Tarczyca bardzo szybko reaguje na leczenie więc podejrzewam że u Ciebie też juz fajnie na dół poleciało.

annie, kasieczek o jaaaaa.... w pierwszym cyklu z Letroxem zaszłyście???? :szok::szok::szok:

no to teraz czuję na sobie presję, hehe, jejciu ale by była niespodzianka!!! tzn w sumie już mam ogromną niespodziankę z tym skokiem temp i pozytywnym testem owulacyjnym :szok:

u mnie tempka nadal 36,7 czyli "akcja owulacja" jeszcze nie odwołana... no i teraz mam nadzieję, że stał się cud i owulacja się pojawiła i nie muszę czekać do września :tak:

przez to moje wyluzowanie nie mierzyłam codziennie tempki i teraz nie wiem gdzie ustawić fazę wyższych temperatur :confused:

albo 24 dc albo 25 dc :confused: chyba 25 dc bo to by tłumaczyło nadal pozytywny test owu, bo od 24 dc to już chyba LH by spadło... ostatnim razem dwa dni po skoku II kreska na teście była już bledziusieńka.

kasieczek jejciu, pojęcia nie mam!!!! Endo kazała mi zbadać w październiku po 3 miesiącach brania Letroxu.

myślicie, że już spadło i będzie różnica??? jak tempka mi się utrzyma to może zrobię progesteron ok 7 dpo i wtedy też tsh sobie machnę za jednym zamachem.

emalia dziś miałaś testować, odezwij się bo ja tu jajko zniosę zaraz!!!!

Karola ja mialam po 6 tyg zrobic by sprawdzic czy dobra dawke mi dal czy np nie za maka a to tylko tak sie sprawdzi. Kazdy insczej reaguje na leki i ciezko za pierwszym razem dobrze dopasowac! Tez bym na twoim muejscu zrobila przy okazji jak progesteron, ja po 3 tyg robilan u z 5 na 3 zeszlo.!&&&&&&& za Ciebie.

reklama
cytat z jej pamiętniczka:

Widze ze wklejenie swojego zdiecia na forum bylo wielka pomylka... odrazu odezwaly sie osoby co mnie to niby znaja... bo kiedys na babyboom sie udzielalam... i chcialam sie podzielic moja historia o stracie dziecka ale zostalam tak objechana i opluta ze nic po mnie nie zostalo. baaa nawet ktos sie poswiecil i przeszukal internet i znalazl kilka podobnych histori i stwierdzil ze to wszystko ja pisalam. tak.. bo tylko ja na calym swiecie stracilam dziecko w 30 tygodniu. zostalam zaraz zablokowana na forum , nie dali mi nawet wyjasnic. bo ktos sobie cos ubzdural.
naprawde bylam w ciazy
naprawde stracilam dziecko
jesli ktos mi nie wiezy to jego problem
ale serio... czy ktos ma prawo mi dyktowac gdzie moge sie udzielac a gdzie nie?
robi sie to juz meczace.... pomagam, doradzam, wspieram.. a wzamian co? dostaje po mordzie on niektorych bo ktos stwierdzil ze wszystkie historie o stracie dziecka pisalam JA! na kazym dostpenym forum w internecie...
a wiecie czemu? bo napisalam ze dali mi moje martwe dziecko na drugi dzien zebym mogla sie pozegnac... przytulic zrobic zdjecie i sie pozegnac. czy to takie dziwne? widocznie tak... bo odrazu mnie zjechali ze to niemozliwe ze klamie ze jestem chora psychicznie i ze robie sobie chore zarty.
no coz. zartow sobie nie robilam. nigdy by mi cos takiego nie pryszlo do glowy.

Kazdy uwiezy w to co chce ale mam serdecznie dosc naskokow na mnie! przez to jedne forum i przez jedna osobe, przez ktora teraz jak sama szukam pomocy i wsparcia na forum babyboom.pl dostaje tylko w dupe bo odwazylam sie pojawic na forum

Jesli ktos chce mnie usunac, przestac sie do mnie odzywac... prosze bardzo. nie mam zamiaru nikogo zmuszac do rozmow ze mna.

Dziekuje za uwage!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry