reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Emalka &&&&&&&&&&&&&&!

Marciu u Ciebie 35 pln proesteron kosztuje?? drogo... ja 20pln płaciłam. a chyba tez w Diagnostyce robisz z tego co pamiętam nie?

Ciężarówki a wy jak tam???

Nasza SeeYou - chy ba pamietacie??-bedzie sie juz we wrzesniu rozpakowywać! Ależ to zleciałooooo!!!Hajtała sie w maju i zamiast kwiatow poprosili o cos dla malucha, dzieki temu udalo im sie skompletowac prawie całą wyprawke :) sprytnie :)

mi dzis hormony buzuja posprzeczałam się z moim, poryczałam (jak ja przecież nie rycze!!!:no:, jeszcze zeby bylo o co? oczywiście już szczęśliwi i pogodzeni, Łukasz powiedział ze musimy podpisac pakt o niekłóceniu! :P

Kasia robilam w diagnostyce i am nawet chyba 19 zl placilam ae musze czeac dwa dni robocze bo nie maja maszyny i wysylaa chyba do wawy a w tym laboratorium robia w 5 godzin a ja strasznie niecierpliwa jestem. Odebralam wyniki i odstawila mi zastrzyki zmniejszyla luteine i z 38,8 spadlo mi na 25 i znow sie zdenerwowalam bo niby teraz jest w normie ale w tydzien sporo spadlo i boje sie ze za tydzien spadnie jeszcez nizej. No cholera te tabletki na mnie jakos nie dzialaja a zastrzyk tak jak powie ze tylko luteine to zrobie progesteron pod koniec tygodnia i jak zobacze ze dalej spada to do niej zadzwonie i powiem ze zastrzyki tylko na mnie dzialaja i ze wezme.

byłam dziś u dentysty, poprzednia dentystka powiedziała, że mam 4 zęby do leczenia, ale ostatnio pogorszyły się o niej opinie, że źle leczy, że leczy po kilka razy tego samego zęba, że ludzi na kasę naciąga, no i poszłam do innej kobitki z polecenia, super babeczka, okazało się, że nie mam NIC do leczenia!!! :-D

natomiast zła nowina jest taka, że wyrzynają mi się ósemki :wściekła/y:

poszłam na zrobienie zdjęcia pantomograficznego i okazało się, że oby dwie ósemki leżą poziomo :szok:

nic nie mnie boli aczkolwiek dentystka poradziła, że skoro planuję ciążę to lepiej je usunąć (w szpitalu, ze znieczuleniem ogólnym) bo jak ruszą się podczas ciąży i zaczną boleć to wtedy będzie problem

kurcze, boję się, z jednej strony może one nigdy nie wyjdą ale z drugiej jak mnie złapie akurat jak będę w ciąży? :confused:

a poza tym najlepsze jest to, że najbliższe wolne terminy by usunąć te ósemki to .... uwaga... styczeń- luty! i co teraz? mam czekać z ciążą do tego czasu? :baffled:

Karola ja bym dalej dzialala i co ma byc to bedzie.
Ginka mi napisala ze mam znowu lutke brac 2x5 a jak napisalam o zastrzykach czy mam tez brac to napisala ze nie ze dziecko jest starsze wiec jest nadzieja ze sobie poradzi.....wcale mnie to nie uspokoilo , kuzwa czy ja nie moge normalnie bez stresu donosic tego dziecka mam dola i chyba zaraz sie porycze :-(

marciu, nie bede pisala spokojnie bo wiem ze i tak to nic nie da , ale jedyne co nam zostaje to albo sluchac tego co mowia(jezeli wierzymy lekarzowi) albo zmienic, ja zawsze tak mialam jak nie ufalam to zmienialam bo sama sie bilam z myslami,
co do tsh to ja dzis bylam na badaniach i wynik bede miala w srode , ciekawe jak moj wynik, bo strasznie sie zle czulam po tych tabletkach eltroxinu i je odstawilam , serce mi klekotalo jak glupie, i w ogole zle sie czulam. w piatek mialam usg i dzidzia wazyla wtedy 430 gram , czyli o 100 gram wiecej niz tydzien wczesniej, teraz w srode z wynikami ide do gina u siebie , wiec tez napewno zmierzy Zuzie wiec bedzie porownanie:)
emalia&&&

Marka ufam tej pani dr bo i tak robi wiecej niz inni lekarze bo reszta to nawet nie bada progesteronu tylko daje dupka 3x1 i to wszystko. Widac nie mozna juz tych zastrzykow, mam nadzieje ze moje dziecko bedzie silne i da rade. Nastepne badanie progesteronu mam w piatek zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry