reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja dziewczyny nic nie rozumiem z tym moim progesteronem.......zrobilam dzisiaj kolejny bo ginka powiedziala zeby w piatek sprawdzic i wiecie jaki mam wynik ......51,2 A w pn byl 25. Moze lozysko przejelo juz funkcje .....?

Hejka.
Marciu-śliczny masz progesteron, tylko się cieszyć :)
Basik- kurde szkoda ,że tak tempka spada :( Tulam i ściskam :*

Co tak tu cicho? Ja dzisiaj walcze z kacem :-D Trza się było wyluzować i odstresować po tym wszystkim. Miłego dzionka laseczki

Emi ty maly pijaku;-),masz racje ja tez bym sie z chéciá czegos napila... moze dzis wieczorem:tak:
Kasik tempka u mnie przed "@,jutro przyjdzie wredota!! w sumie mam to w d.....e! widocznie to nie ten czas,moze we wrzesniu?????jakos mi dzisiaj wszystko wisi i powiewa :crazy:

reklama
Kasia nie wiem juz sama ale ide w pn wprawdzie nie jestem zapisana ale sie wtrynie bez kolejki i musze ja wypytac czy to faktycznie nie jest tak ze ten progesteron jest wyrzucany pulsacyjnie i moze te gorsze wyniki to poprostu gorszy moment bo roznica moze byc nawet 50 % miedzy wartosciami w ciagu dnia( tak wyczytalam) i zeby to sprawdzic trzeba bybylo zrobic np 3 badania progesteronu w ciagu dnia a tego juz nie bede robic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry