• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam wieczorową porą :)

Co tam u Was słychać? bo taka cisza na forum;) Ja dzisiaj byłam na zakupach, bo trzeba było już ubrać młodego do przedszkola, ale oczywiście nie mogłam się oprzeć stoiskom niemowlęcym i kupiłam czapeczkę-misia, taka mała, milusia, że musiałam :))
zdjęcie040.jpg

Załączniki

• zdjęcie040.jpg
    zdjęcie040.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Slicznusia ta czapeczka...ja resztkami sil powstrzymuje sie zeby nie zaczac kupywac a cos czuje ze wpadne w szal zakupowy razem z Patrycja :-)
ashlee a kupilas ten bujaczek lezaczek?

Jeszcze nie, myślę, że kupię go pod koniec września, na razie jeszcze poluję na allegro na używaną karuzelę do łóżeczka 9645975a-79ac-4a0d-bcd0-13a6e7703ea8_i-fisher-price-karuzela-z-misiami-c0108.jpg

Załączniki

• 9645975a-79ac-4a0d-bcd0-13a6e7703ea8_i-fisher-price-karuzela-z-misiami-c0108.jpg
    9645975a-79ac-4a0d-bcd0-13a6e7703ea8_i-fisher-price-karuzela-z-misiami-c0108.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 33
marcia błagam tylko nie na 3 kołach :no: sama widziałam jak matka prawie dziecko straciła bo się zachwiał na krawężniku i majgnął na jedna stronę...

Ashlee ja dzisiaj też ze sobą walczyłam jak widziałam dziecięce ubranka ale nie dało rady i kupiłam skarpetki :-D a karuzelek jest pełno na tablica.pl sama sie zastanawiałam czy nie brać bo dziewczyna sprzedawała za 30 złotych ale sie spóźniłam

Ostatnia edycja:
O widzisz o tym nie pomyslalam za czasow Pati nie bylo takich wynalazkow.
nie podjelam konkretnej decyzji takze rozejrze sie za czyms stabilnym mam jeszcze duzo czasu. A jak u was z kilogramami...ile wam przybylo?

ja mam na trzech kółkach i w życiu mi się nie zachwiał, bardzo jest stabilny i nawet lepiej się nim jeździ, to wszystko zależy od firm wg mnieimages (1).jpg ja mam taki

annie nie dziwie się, że kupiłaś skarpetki nad takimi malutkimi można się rozpłynąć :))

marcia ostatnio na wizycie miałam już 7kg do przodu

Załączniki

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 30
Ashlee ja właśnie też chciałam taki ale jakoś się do nich uprzedziłam po tamtej akcji

my zdecydowalismy się na taki:

tako-alive-05_4937.jpg

widziałam, jeździłam, dzwigałam, macałam i składałam :-) lepszego nie znalazłam wg siebie

marcia u mnie od początku ciąży +9 kilo :baffled:

Załączniki

• tako-alive-05_4937.jpg
    tako-alive-05_4937.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry