reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam sobotnio!

wiem ze zleci szczegolnie jak latam dwa razy dziennie do umierajacej ciotko-babci nie wiem jak mam ja nazywac bo jest rodzona siostra mojej babci czyli chyba cioteczna babcia. Jest zle a nawet bardzo zle...karmie ja przez gastrostomie bezposrednio do zoladka podaje leki itd. No ale nie bede smecic..
annie gratuluje 30 tc ci stuknal :-)

reklama
Marciu - tylko Ty tam uważaj na siebie!!

dzis się zdenerwowałam mocno na samą siecbie i sobie powiedziałam, ze nie bede wieźniem łóżka, mam serdecznie tego dośc. wczoraj leżałam, a i tak wymiotowałam dzień cały. wiec bede chodzić i wymiotować! tak postanowilam. Bo juz nie mogę, z leżenio siedzenia, boli mnie całe ciało i jeszcze poczatki hemoroidów się objawiają.. aaaaaaaaa!!!!!!

postawiłam pranie, poszłam na podwórko i zerwałam winogron i robie sobie kompot, i co? osłabłam jak fiks. Zdenerwowanie sięga zenitu!!

miłego weekendu kochane!

Annie - morfologia u mnie picuś glancuś, wiesz.. raczej kodnycha poszła na łeb na szyje, ale cóż - prawie 2 miechy leżenia to teraz jakiż kolewiek wysiłek i zmeczenie daje o sobie znać - tak to tłumacze!

no to dobrze i masz rację że to od lezenia bo ja na początku jak mnie wymęczyło to po schodach ledwo człapałam :tak:

Dziewczyny a mam pytanie za 100 punktów. Ile wypada dać kuzynce na wesele do koperty? Czy sugerować się tym że trzeba pokryć "talerzyk"? Mają tylko cywilny i jednodniowe przyjęcie ale idąc takim tokiem myślenia musielibyśmy włożyć około 1000 złotych a na chwilę obecną nas na to nie stać bo mamy ważniejsze wydatki

Annie chyba oszalalas! 1000 zl to chrzestny albo chrzestna moga wlozyc. W tamtym roku w wakacje byl slub mojego brata ciotecznego a my wtedy mielismy na prawde krucho to kupilam im komplet recznikow za 200 zl a tak z kasa ta bym wlozyla w przedziale 300-500 zl w zaleznosci od stopnia zzycia z dana osoba. Ja sie tez przejmowalam ale uznalam ze nie bede sie zapozyczac po to zyby sie postawic takze sie nie przejmuj i daj ile mozesz

Annie - ja daje ile moge, i mam w D.. jak ktos na to bedzie patrzył, na dzisiejsze wesele na którym mnie nie ma - dam 200/300 pln, bo mnei przeciez na nim nie ma, nie chciała prezentów, w sumie 300 zl to jej sie mało wydawało jak z nią rozmawiałam, bo mówiła ze 400 czy 500 zl to ona dawała 3 lata temu na weselu jako świadek, i jak się dowiedziała ze kolezanka chce jej dac 300 to parsknęła - troche mnie tym zszokowała - nie wiedziałam ze taka na kase łapczywa! wiec daje tyle, na wesele kuzynki kupowałam prezent, z rodeństwem, a że u każdego z nas sie nie przelewało to kupiliśmy komplet - kołdre i 2 poduszki na łoże małżeńskie, pościel i komplet reczników, teraz sie wprowadzali na mieszkanie wiec prezent jak znalazł, wszytsko kupowałam w hurtowni, babka jeszcze nam ceny spuściła i wszyło nam po 200 pln chyba, do tego kupiliśmy 3 wina ( kazdy z osobna) i tyle, nie jestem z nią zzyta w żaden sposób wiec sie nie wysilałam. Z kolei teraz mam wesele kuzyna, i tak z 300 pln na prezent przeznacze, tez kupujemy cała "trójką" i pewnie cos podobnego bo tez się na nowe mieszkanie beda wprowadzac!
Także jak nie patrze ile "trzeba dać" ile "wypada", mam to gdzies, daje ile dac moge, a nie dam sporo a potem na "kreche" w sklepie żyć bede - pisząc już kolokwialnie.

Zdjęcie0368.jpg

Hej Dziewczyny!

Chciałam Wam napisać, że od wczoraj u mnie JEST BLADZIOCH !!! Śliczny, różowiutki bladzioszek..... 29dc, cykle 30dniowe...

U mnie tyle się działo.....brak mi słów....nie chcę się jeszcze cieszyć... wiecie jak to jest...brzuch pobolewa.....a u mnie może być wszystko, pozamaciczna, biochemiczna....lekarze rozkładali już ręce..... jedno co jest pewne to STRACH! Mimo to, musiałam Wam koniecznie napisać.... Jest szansa, jest nadzieja....

...ale tak strasznie się boję...

Poszłam do apteki, kupiłam 2 kolejne testy. Na wszystkich trzech jest bladzioch. Największy na Bobo test. Postaram się wrzucić zdjęcie z telefonu...

Załączniki

• Zdjęcie0368.jpg
    Zdjęcie0368.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Nanncy ja i Nela zaciskamy mocno kciuki :tak:

dzięki dziewczyny za rady wsadzę do koperty tyle ile dam radę chyba zrozumieją że teraz mam trochę ważniejsze wydatki zwłaszcza że sukienki weselne na ciężarówki też do najtańszych nie należą :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry