reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzieki dziewczyny za rady dot. Wozkow pewnie ostateczny zakup bede robic styczen luty.
co do kg to malutko wam przybylo super mam nadzieje ze mi sie tez uda przytyc minimum.
a u mnie dzisiaj 11 tc ale mialam sen .......nie pamietam dokladnie calosci ale wiem ze bylam na usg u mojej ginki i robila mi te usg tak wygladalo dosc brutalnie ale bolu nie czulam w kazdym badz razie widzialam swojego babelka z raczkami nozkami machajacego i powiedziala ze zdrowy chlopiec...zobaczymy.
milego dnia

reklama
hej co u Was słychać?

nie było mnie 3 dni, wyjechałam do kumpeli do Wrocławia by nie kisić się w domu i nie myśleć o testowaniu, hehe

jejku dziewczyny, padam na ryjek... we Wrocławiu bylo super ale stwierdzam, że nie dla mnie "studenckie" życie, hehe no chyba, że przyzwyczaiłabym się imprezowania w 5 klubach w ciągu nocy i do powrotów do domu o 5.30 nad ranem i tak kilka dni z rzędu :-D

przedwczoraj spałam ok 3 godzin, wczoraj też... m a s a k r a !!!

musiałam odespać to szalone imprezowanie i spałam dziś ponad 13 godzin i chętnie bym wróciła do łóżka :sorry2:

zatestować nawet nie zdążyłam bo @ przyszła jak w zegarku :baffled:

Dzien dobry!

karola fajnie ze se odpoczelas a co do imprezowania to ci powiem ze ja juz tez od dluzszego czasu nie mialam ani ochoty ani sily widac to zarezerwowane dla malolatow :-) szkoda ze wredota przylazla.....
nie moge sie doczekac wtorku mam usg i chcialabym juz wszystko wiedziec
milego dnia!

Marcia zleci czas do wtorku szybko, zobaczysz wtedy że wszystko jest ok z maleństwem :)

Karola to poszalałaś za nas wszystkie ;) Mi już nawet z domowych rzeczy nic się nie chce robić, wczoraj się zmusiłam i zrobiłam gulasz z plackami ziemniaczanymi, ale jak widziałam jak się Kacper zajada to warto było :)

czesc dziewczynki - wpadam na moment powiedziec, ze byłam na usg genetycznym i wszystko oki, maluch ma 7 cm - to jet 13tc2d wiec tydzien różnicy niż w suwaczku czyli tak jak ma byc bo owulka była 7 dni później!
Coś ta m miedzy nogami merda, ale na 100% czy to susiak to jeszcze nie wiadomo :)

oto nasz Ancymonek w 4d :)

Zobacz załącznik 579062

dziś od rana wymiotuje, i mam dośc, wejsćie w II trymestr nic nie zmieniło!

Pozdówka dla was wszstkich! i staraczek i mamusiek!

Karola - fajnie, ze sie wybawiłas :)

Marcia - wtorek już niedługo!

marcia kciuki za usg!!! zanim się obejrzysz już będzie wtorek!

ashlee ale mi smaka zrobiłaś, pyszne jedzonko, nic dziwnego, że Kacper jadł z apetytem!

kasieczek no piękny ten Wasz Ancymonek!!!! współczuję wymiotów <przytul>

ja mam dziś ewidentnie zły dzień, już zdążyłam pokłócić się z mężem, poryczeć się i prawie rzucić w niego telefonem a wszystko przez moją zazdrość bo jego kursantka, jakaś młoda duupa sobie z nim smsuje :wściekła/y: :no:

Kasiu zdjęcie superowe małego Ancymonka;) Ładnie mamie nie daję o sobie zapomnieć i łobuzuje w brzuszku cały czas :) Ja za to już czuję mocne Małego rozciąganie i rozpychanie się, z zewnątrz już widać jak brzuch się cały przesuwa z jednego boku na drugi. Dla mnie mógłby być już październik, ale pewnie szybko zleci...

Karola no nie dziwie Ci się, ale mam nadzieję, że się szybko pogodzicie, a on sobie da spokój z smsami

reklama
Kasiu cudne maleństwo :-D może już niedługo przestanie Ci tak w kość dawać bo przecież będzie miało na to całe życie :-D

Ashlee ja też mam lenia totalnego ostatnio ale chociaż już upałów nie ma

marciu zleci Ci szybciutko i zobaczysz że będzie wszystko ok :tak:

karola ja Ci za chwilę podam mój numer i sobie mnie zapisz jako przystojnego maklera giełdowego Ryszarda :-D załatwimy Twojego małżona jego własną bronią :-D

Emalia jak z babcią? mam nadzieję że wszystko ok :tak:

basik u Ciebie jak??

u nas dzisiaj dzień świra - auto po naprawie pojeździło jeden dzien i znowu padło no i tak się cieszyłam bo wózek nam dzisiaj wysłali ale okazało się że to nie ten który chcielismy. Jedyny plus że za darmo :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry