reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Nanncy bladzioszek rewelacja :)) kciuki bardzo mocne &&& dołącz do nas ciężarówek i pociąg za sobą wszystkie staraczki :-)

Annie zgadzam się z dziewczynami, że dasz ile będziesz mogła, każdy chyba zdaję sobie sprawę ile kosztuję przygotowanie się na dzidziusia, nie mówiąc o tym jakie są koszty, jak się już Maleństwo urodzi...

Marcia nie tym razem to następnym na pewno znajdziesz jakieś buciki dla siebie. Mi też by się przydały, ale jakoś nie mam chęci na bieganie po sklepach.

Dzięki dziewczyny bo strasznie się boję !!!
4faa11113326b.jpg

Załączniki

• 4faa11113326b.jpg
    4faa11113326b.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 25
No i co ta Nanncy trzyma tak w niepewności! :)

Wczoraj zaszalałam i zjadałam kiszone ogórasy bo już nie mogłam wytrzymać! udało się, choć nudnosći były i to jakie!

Ale dziś Gin na wizycie powiedział,ze bedzie się to wszytsko wyciszać, i już tabsów przeciwwymiotnych nie dostałam! Obiecał ze bedzie dobrze, no to ja mu zawierzam :) i licze ze niedługo pojade do domku w pełnej okazałości zdrowia i energii by załatwić sprawunki i rozkoszować sie rarytasami z działki :)

Nanncy chwal się dzisiejszym teścikiem, po wykresie widać że wszystko idzie w dobrą stronę :))

Ja właśnie niedawno wróciłam od lekarza i okazuję się, że mam zapalenie oskrzeli :/ nie wiem skąd mi się to dziadostwo przyplątało... ale dostałam leki i mam nadzieję że szybko się z tymi wirusami uporam.

Kasia jak gin tak twierdzi to miejmy nadzieję, że tak będzie i dostaniesz zastrzyk energii :)

Annie leniuch przegoniony, czy dalej gości u Ciebie, tak jak u mnie ;)

Karola co u Ciebie? Jak tam sytuacja z mężem?

Marcia jak zdrówko ciotecznej babci, jest jakaś mała poprawa?

Emalia, Basik, Marka a jak u Was po weekendzie?

Ashlee dzieki ze pytasz...niestety za dobrze to nie jest dzisiaj z rana jej syn prowadzil ja do toalety i w polowie drogi zaslabla ledwie ja dociagna do fotela ale nie dal rady juz jej dotaszczyc do lozka wiec zadzwonil do mego meza ktory ja wzial sam na rece i zaniosl do lozka. Strasznie ja zaczyna bolec jestem umowiona na srode z lekarka ktora przyjezdzala do mojej babci jak sie nia zajmowalam to wypisze plastry z pochodna morfiny. Ogolnie jest masakra.
Nanncy bylas na becie ona chyba chce zebysmy na zawal zeszly czekajac na wiesci :-)

hej , dziewczyny u mnie jakos leci , ostatnio mam dni bardzo nerwowe ale wewnetrznie caly czas mam leki a wszedzie gdzie widze napis "wczesniactwo" " ze juz na tym etapie dziecko ma szanse na przezycie to mnie az skreca i tylko sie modle zeby Zuzia siedziala i czekala na bezpieczny czas...

reklama
Hej kochane moje ;-)

Ashlee trochę przegoniony ale pewnie dlatego że upały przeszły i jakoś więcej chęci do roboty mam ;-)a ty zdrowiej jak najszybciej bo suwaczek Ci śmiga w oczach :-D

marciu to straszne patrzeć na ból bliskiej osoby - jestem z Tobą myślami. A jak Twoja fasola?

Kasiu będzie coraz lepiej zobaczysz :tak: jak zaczniesz wcinać to się sama zdziwisz :-D ja zjadłam dzisiaj bułę z pasztetem a później z miodem :-D

marka będzie wszystko ok napewno - wyczerpałaś już limit na złe i teraz będzie Cię spotykało samo dobro :tak:

Ja byłam dzisiaj na kontroli i moja córcia waży 1,58 kg i ułożona idealnie do wyjścia :tak: kawał kluski z niej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry