reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej dziewczynki

jestem z Wami cały czas i mocno kibicuję wszystkim ale jakoś nie mam weny do pisania - jakiś mnie taki nastrój dopadł no i w dodatku zaczynamy meblowanie i przygotowania na całego a mam coraz mniej siły na to wszystko. No i czas leci masakrycznie szybko :no:

całuję Was mocno i postaram się więcej pisać bo czytam codziennie ;-)

reklama
Annie zaproś teściową na meblowanie i przygotowania to robota Ci pójdzie raz dwa ;) a tak na serio to na prawdę ten czas tak szybko leci, ale to dobrze, bo mi też już się wszystko ciężej robi i szybciej siły odchodzą.

Kciuki mocne za wszystkie staraczki, może dla którejś będzie owocny czas końca wakacji, czego życzę najlepiej wszystkim na raz hurtowo ;-)

Kasiu ten Twój dzieciaczek daję Ci teraz w kość to może po porodzie będzie za to grzeczniutki:-)

Cześc dziewuszki!!

Ashlee - no ja myśle ze bedzie dzidzia spokojna ;)

Mi póki co czas sie ciagnie, no ale jak sie lezy to sie tylko czeka by dzien za dniem mijał, chic juz ciut wiecej chodzie, tzn nie wstaje tlko do wc, mam nadzieje ze to dorby znak i bedzie coraz lepiej, teraz jak już to tylko poranne wymioty, a wczoraj sprobowałam nie brac tabsów przeciwymiotnych na noc i ogarnęłam, zobaczymy jak to bedzie :) oby oby już miało sie ku końcowi!!

No a jak już wstane to wszytsko ruszy pełną para i czas mi zleci baardzo szybko, bo plany sa i to konkret! i ani sie obejrze a bedzie luty! mam nadzieje ze ze wszytskim zdarze.

Jak tylko lepiej sie czuje to patrze na wózki/łózeczka, by sobie wybrać póki co modele ;]

No i ten remoncik.. no ale :) teraz grunt bym wstała!! i miała energii co nie miara!

Za staraczki trzymam kciuki! Ashlee - brzusio powinnas pokazać bo to on na nas zadziałał :)

Witam laseczki. No i zostało dwa tyg wakacji, za oknem pada, ehhh jak ten czas zapiernicza....
Kasiu- ale Ci suwaczek zapitala :)
Ashlee- a u Ciebie to już30 tyg minęło.Wow! To juz ostatnia prosta :)
Annie- buziolki słońce i odzywaj się częściej :*

Ide coś posprzątać, bo musze zająć myśli, bo babcia dzisiaj poszła do szpitala i będzie miała dość poważną operacje w tym tyg. Jestem przerażona,bo to najbliższa memu sercu osoba. Pomódlcie się ,żeby wszystko poszło bez komplikacji :-(

Witam sie i ja!

ashlee gratulacje 30 tyg. :-)

emalia kciuki i zdrowaski za babcie

ja dzisiaj mialam isc do ginki pokazac ten progesteron ale jej nie ma wiec napisalam smsa i napisala ze wynik super znowu zmniejszona lutka do 2x3 i mam na nastepna wizyte (03.09) zrobic znowu progesteron ale wtedy to juz bede po usg tym genetycznym to bede wiedziala czy wszystko ok.
milego dnia!

Czas pędzi a czym bliżej końca tym się bardziej doczekać nie można:)

Marcia na pewno wszystko dobrze jak wyniki są ok :) Po wizycie będziesz spokojniejsza, a to jeszcze tylko 2 tyg :)

Emalia
kciuki za operacje babci

Kasia lepiej już? Jak tak to musi już być dobrze i z każdym dniem coraz lepiej :)

Annie ładnie dzidzia sobie rośnie :)

Ja właśnie próbuję zamówić opłatka na tort urodzinowy dla młodego, bo za tydzień kończy 4 latka i trzeba imprezę przyszykować :)

Ashlee - no właśnie nie do końca, pochwaliłam ze ciut lepiej i dzis gorzej, musiałam jechac do laboratorium zrobić tsh i ft4, wiec musiałam sie wiecej poruszać, no i teraz czas pocierpieć! Ciekawe jak tam moja tarczyca sie sprawuje!

Emalka - kciuki za operacje babci!

kasiu i jak wynikki???
ja dziewczyny nie pisze za duzo , bo ciagle zyje w strachu ciagle sie boje , a czym blizej tygodnia w ktorym urodzil sie Michas tym bardziej sie boje, jak tylko Zuzi nie czuje to az mi serce przyspiesza ,,, masakra:( chcialabym nie miec takiego starchu ale nie moge ... chcialabym juz przynajmniej polowe listopada, teraz jest 23 tygodnie i 4dni a gdzie tam koniec ... chyba oszaleje :) za staraczki mocne&&&

Marka - wyniki w miare ok
tsh z czerwca 2,05 - a sierpien 2,81
ft4 z czerwca 1,18 - a teraz 1,09

zwiekszona dawka 1 tabl letrox 100

bo jak to powiedział w trakcie ciąży się tyje a dawke na wage się ustala wiec co 2 miechy bedziemy zwiekszać, powiedział ze tarczyca mimo tak sporych wymiotów dobrze funkcjonuje, bo zwykle lubi wtedy wariować!

Marka, prosze sie nie stresowac tak Kochana, bo Zuzinka to odczuwa!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry