reklama

Staraczki grudniowe 2012

dziekuję za życzenia ashlee :*

marka 21 grudnia? w moje urodziny , bardzo dobra data :-D

wczoraj mieliśmy pierwszą rocznicę ślubu! jejku jak to szybko zleciało!!!! :szok:

nie robiliśmy żadnej imprezy bo Marcin cały dzień był w pracy. Jak wrócił to zaskoczył mnie kwiatami
byłam w szoku bo to nie w jego stylu jego romantyzm objawia się tym, że naprawi mi coś w komputerze albo jak pozmywa, taki ten mój mąż romantyczny a tu proszę, taka niespodzianka :-D

zmierzyłam dziś tempkę tak z ciekawości i było 36,6, jest wyższa bo podstawowa to u mnie 36,4.

raczej wątpię by to była owulacja ale z ciekawości jeszcze jutro zmierzę i porównam.

reklama
Marka, Marcia cudne dzidzie :)

U nas też miał być Bartuś, ale chyba będzie jednak Szymonek, mojemu bardziej się podoba i chyba dam się przekonać :)
Z tymi upałami to masakra, mieszkanie pasuję posprzątać, a siły, chęci i w ogóle wszystkiego brak...

Annie to co już zakupiłaś dla Kornelki? Myśmy jeszcze na żadnych zakupach nie byli i muszę męża wyciągnąć, a to ciężkie wyzwanie, bo on wiecznie zapracowany, nieczasowy. Ale są też na to sposoby, bo się dzisiaj wkurzyłam jak zaczał marudzić i powiedziałam że pojadę i załatwię to sama to chwilę później dzwonił potulnym głosikiem mówiąc-to kiedy chciałabyś kochanie jechać ;))

Karola miła taka niespodzianka :) tym bardziej że się nie spodziewałaś :))

Ashlee mam już wszystkie ciuszki, 2 pościelki i prześcieradła, ręczniczki i trochę kosmetyków. Wózek kupił dziadek a nam zostały mebelki, wanienka i inne ciężkie gabaryty :-) też czekam na urlop Łukasza żeby pojeżdzic i pooglądac.

cześć dziewcznki!

U mnie kolejny dzień, jeden z cięzych dzis, wykańczam się ( powtarzam się również, ale to dlatego ze nic się nie zmienia)

marka, marcia - ładne te dzidzie wasze :)

annie - no to ładnie już jestes wyposazona :)

ashlee, annie - i jak - ruchliwe te wasze bobaski?

karola - najlepszego z okazji rocznicy :) a widzisz, jeszcze męzus potrafi zaskoczyć!

Annie to już zaczyna się ładna wyprawka w domku szykować, fajnie :) ja już zrobiłam sobie listę co mniej więcej bym chciała kupić i w środę jedziemy po południu na zakupy. Na allegro mam już upatrzony taki leżaczek:
3in1_00.jpg
Kasiu właśnie dzisiaj o Tobie myślałam, jak znosisz to wszystko, jeszcze w takie upały! maluszkowi chyba już się robi coraz ciaśniej, bo do tej pory były szybkie harce w brzuchu, a teraz zaczyna się takie przeciąganie i wypychanie czuć :)

Załączniki

• 3in1_00.jpg
    3in1_00.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 37
jednak mój organizm jest niezawodny, owu miało nie być no i nie ma :tak:

czyli zgodnie z wszelkimi przewidywaniami... ta podwyższona ciut temperatura to fałszywy alarm. Niestety ziółka nie sprawiły cudu i nie wywołały owualcji... :baffled:

Ashlee mam taki sam upatrzony tylko czerwony :-)

karola a co z tym badaniem drożności? zrezygnowałaś? jak tarczyca?

Kasia moja nela tak mnie czasami łupnie w pęcherz że cudem dolecę do kibla :-) niedługo sama zobaczysz

reklama
Marcia mniej więcej te aukcje najtańsze, ale to może jeszcze za parę miesiecy może się zmienić to trzeba patrzyć na bierzącą, a i sobie pooglądaj bo są różne kolory, mi brązowy będzie fajnie pasował w pokoju:) Annie fajnie że mamy te same rzeczy upatrzone ;) LEŻACZEK - BUJACZEK - ŁÓŻECZKO 3w1 TINY LOVE HIT! (3435561758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja dzisiaj byłam u gin, stwierdził że duży chłop się urodzi :) Kacpra odwiozłam do teściowej, a mi pasuję się wziąć za sprzątanie, a przez te temperatury tak mi się ruszać nie chce...

A jak tam u reszty? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry