reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja na dzialce sie wyleguje . Wlazlabym do basenu ale boje sie zaraz jakiejs infekcji albo zapalenia pecherza bo mimo tych upalow w dzien w nocy temperatura spada i woda jest taka bardzo ozezwiajaca.

Jestem dziewczyny ale przez te upały to się normalnie wszystkiego odechciewa... :no: nawet w domu ledwo sprzątam bo odrazu się ze mnie leje.
Poza tym uświadamiam sobie, że mamy coraz mniej czasu na przygotowanie wszystkiego i jak tylko jest chwila wolna to jeżdzimy oglądamy mierzymy i przestawiamy. A ile kasy trzeba to szok...

A Wy jak sie czujecie??

Wrocilam z pierwszej wizyty bo druga okazalo sie ze bedzie po poludniu bo Pani dr zmienila godziny iiiii wszystko ok
biggrin.gif
dzidzia zyje ma prawie 17 mm serduszko bije 182
20130805_105642.jpg

Załączniki

• 20130805_105642.jpg
    20130805_105642.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 40
hej, jestem i ja
Marcia gratki :)
a ja w sobote wyladowalam na izbie , kulo mnie z prawej strony i okazalo sie ze to kolka jelitowa:/
a w piatek bylam na prenatalnych jakas stazystka robilam mi je i termin wyliczyla na 21 grudzien!!! a z OM wychodzi 3 grudzien a z prenatalnych w pierwszym trymestrze wychodzilo 13 grudzien z tym sie zgodze bo owulka byla pozniej , ale ta w piatek to chyba cos zle policzyla , po tydzien wczesniej bylam u gina i tez wyliczyc 13 grudzien , wiec nie wierze ze w ciagu tygodnia taka rozbierznosc, a to fotka Zuzi:)
Zobacz załącznik 575853

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry