reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasieczek, uczulenie nadal widnieje ale wapna nie łyknęłam narazie bo nie pogorszyło się i chyba blednie samo. To jest taka jakby pokrzywka, skupisko drobnych krostek, swędzących, zaczerwienionych, ciepłych i twardych pod spodem. Mam to na udzie, w jednym miejscu. Staram sie w ogóle nie dotykać, nie drapać i działa :tak:. Nie pogarszam stanu. Jak nie zniknie w 7dni, pokaże to ginowi bo już wróci.

Karola, jeny, to co piszesz to kropka w kropkę to samo co czułam w sierpniu..... !!!Nawet z forum zrezygnowałam... już opadłam z sił psychicznych i fizycznych. I nie zapomnę do końca życia jak szłam sobie z rynku z zakupami do rodziców i rozmyślałam: "trudno, nie będę mieć dzieci, widocznie tak musi być....może takie mam przeznaczenie....muszę się z tym pogodzić, nie ma wyjścia.." Szłam tak i łzy miałam w oczach... Doskonale znam te uczucia.... Wiem też, na własnym przykładzie, że wszystko może odwrócić się zupełnie niespodziewanie i tego Ci Karolciu bardzo mocno życzę !!!!

reklama
Dzien dobry!

nanncy ta twoja wysypka przeniosla siena mnie....a tak serio wczoraj wieczorem poczulam ze mam troche chropowata twarz i tak jakos skora mnie lekko swedzi nie wiem od czego tzn albo od antybiotyku ale jego chyba dzisiaj koncze albo cos zjadlam albo od detergentow bo wczoraj dalam po sprzataniu. Jutro ginka jest w przychodni wiec sie wybiore i zapytam co robic czy cos brac czy czekac az samo przejdzie :-)
milej niedzieli

Hejka kochane. U nas zamieszanie na maxa bo mamy w tym miesiącu 2 przeprowadzki ( babci i siostry) i musimy to wszystko ogarnąc do końca miesiąca. Co do testowania to ja zaczne może tak koło 10-11 z racji tego że owulka sporo opóźniona to nie wiem dokładnie jak liczyć dni po :)

Trzymam za Was kciuki i dziękuje za pamięć.

Cześć dziewuszki!

MArciu - niedoskonałości twarzy to chyba norma, ale fakt - może to i po detergentach, ja nie miałam takich doświadczeń, bo z detergentami z dala ode mnie, taki miałam nos wyczulony i to za ostre zapachy dla mnie, ale skoro masz ginke to nie zaszkodzi spytać, przynajmniej bedziesz spokojniejsza :)

Emalko - 10-11 wydaje się być za wczesnie, bo to bedzie przecież dopiero 7,8dpo- wydaje mi się że szkoda testów! U mnie w 9dpo beta była ujemna!! także ja bym się wstrzymała i z Basią równo testowała :) No i powodzonka z tymi przeprowadzkami!

emalia dziekuje ale cosik czuje ze to nie tym razem,ale za Ciebie mocno trzymam kciuki!!!!:tak:
Karola za Ciebie rowniez:tak:
Kasieczek naprawde 9 dpo beta wyszla ujemna,hm.. a mialas juz jakies objawy ze pobieglas na bete?

Kasia to nasz kącik dla Neli :D wszystko w proszku...

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 43
hehe Annie taki przytulny kącik pudełkowy ;) u nas też nic nie gotowe, ale dla nas jeszcze za wcześnie żeby szykować się, dopiero za jakieś 3-4 tygodnie (chociaż już nie mogę się doczekać, bo wiem jaką to frajdę przynosi, jak już widzisz gotowe łóżeczko, które czeka na Twoje maleństwo i wszystko się staje takie jeszcze bardziej realne, wyczekiwane :)) )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry