• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

A ja myślałam, że nie można wapna? :confused: Gin powiedział, że mam nie brać absolutnie nic bez jego zgody po czym sobie wziął i poszedł na urlop :wściekła/y:.

Kasieczek, ale czad masz z siostrą !!!!!!!!!!!! no super !!!! Ja tak samo trzymam kciuki za moją dobrą koleżankę, żonę przyjaciela mojego męża. Starają się długo, teraz mieli przerwę i znów zaczynają od jesieni po ciąży pozamacicznej. I też miałybyśmy niedużą różnicę. Bardzo życzę jej szczęścia :tak:

Karola, bez sensu te plamienia....przykro mi, że wróciły...:baffled:

reklama
Kasia no sister Power działa :D super wieści
Nanncy po wapnie ci nic nie bedzie
Karola porypany ten cykl :/ moze przez stresy?
Ashlee widziałam ze Nula urodziła ale ona miała jeszcze miesiąc czasu. Dobrze ze z dzidzia wszystko ok

Witam z rana z kanapką w ręku ;)

Annie wiem że miała termin na początek października i Kubuś maluteńki się urodził, ale tak jak piszesz najważniejsze że wszystko z nimi dobrze.

Nanncy wapna nie musisz się bać. Jedyna bezpieczna opcja dla kobiet w ciąży na uczulenia to wapno :tak:

Dzien dobry!

ale sie wyspalam dzisiaj...dopiero co wstalam a u mnie to sukces :-)

karola jedyne co moge ci poradzic to to z czego sama korzystalam czyli naprotechnologiia .uwazam ze na prawde to dziala na poczatku wydawalo mi sie ze to takie pierdu pierdu ale jak wdrozylam sie w temat i nauczylam sie modelu creightona to uznalam ze to na prawde dziala. Fakt troche to kosztuje ale podejscie lekarza naprotechnologa jest zupelnie inne niz zwyklych lekarzy po prostu nie dzialaja schematami tylko podchodza do kazdej pacjentki bardzo indywidualnie. Zerknelam ze jestes z łodzkiego to wklejam ci nazwisko lekarza i ogolna strone o napro Ginekolog Łódź naprotechnologia - ZnanyLekarz.pl

NaProTechnology.pl

powiem ci tak ani ja ani moja kolezanka nie moglysmy zajsc w ciaze ona juz ponad 1,5 roku ja troche krocej, moja kolezanka znalazla nasza ginke i w ciagu 6 miesiecy moja kumpela zaszla w ciaze a za 3 miechy od niej ja a siedzac pod drzwiami i rozmawiajac z pacjentkami wiele sie nasluchalam takich opowiesci. To jedyne co mozna ciporadzisz bo poprostu potrzebujesz swietnego specjalisty ktory przeswietli twoj cykl i pomorze ci sie uporac z problemami.:-)

Cześc dziewczynki!!

wpadłam na chwile się przywitac :)

Basik - jeszcze dolegliwości nie ustąpiły, ale juz jest na dobrej drodze, jak już obiad ugotowałam to szał ciał :)

Kiedy to testujecie staraczki kochane???

Karola - propozycja Marci wydaje się być dobra, wręcz rozsądna! ogólnie zawsze jak czytałam opis wizyty marci to tak najbardziej fachowo z nas jest "obsługiwana" takie jest moje zdanie.

A jak tam Marka - hop hop!!??

Annie, Ashlee
- czekam na zdjęcia przygotowanych kącików dla maluszków!! :D

Nanncy - jak tam Twoje uczulenie?? minęło?

dzięki dziewczyny za rady ale ja mam dosyć lekarzy, po tym wypadku nic innego nie robię tylko chodzę po lekarzach :-(

znów się spieprzyło, trudno, nie mam już ani siły ani ochoty walczyć, żeby zajść w ciążę.

trudno, widocznie tak musi być.

basik, emalia trzymam kciuki by szybciutko udało Wam się zajść.

a Wam, kochane ciężarówki życzę spokojnej reszty ciąży i szybkiego, bezproblemowego rozwiązania!

trzymajcie się!

pa

reklama
hej dziewczyny , ja sie nie odzywam ale was podczytuje , Zuzia wierci sie i cwiczy ja mowie " kung fu panda " hehe
wszystko ok, mlody poszedl do przedszkola od wtorku ale na wariackich papierach wszystko , jeszcze wkurzylam sie bo chodzi z rok mlodszymi dziecmi do grupy a za rok bedzie musial isc do szkoly z rok starszymi:/ ahh szkoda slow jutro napisze wiecej bo teraz musze isc wyciagnac sernik z piekarnika i niech stygnie:P
moja mama przywiozla mi ciuszki od Michalka ktore mialam wszytsko bede musiala poprac , wypralam juz nosidelko , bo sie skurzylo, chcialabym juz grudzien:)
basik za Ciebie &&& i za reszte staraczek tez:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry