reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dziewczyny, dziś krótko i na temat bo jestem po pracy:

Marcia
, Twój "świat paniki czy wszystko jest okej" mnie rozbroił na łopatki :-D:-D:-D

Kasieczek, na zwolnienie idę między 14-16, jeszcze jestem w trakcie podejmowania decyzji. Jeszcze tylko kilka dni...kilka dni....

Dzien dobry!

nanncy bo u mnie to jest tak ...jak sie wyluzuje i mowie sobie ze nic sie nie moze juz zlego dziac to zaraz wydarza sie cos ze znowu chodze przestraszona i tak :wczoraj mialam straszna noc ,wieczorkiem sie mezusiowi zachcialo fiku miku i w efekcie ( mimo ze byl delikatny) potem w kibelku zobaczylam troszke sluzu podbarwionego jasna swieza krwia oczywiscie juz sie tak zdenerwowalam...w nocy snilo mi sie ze stracilam dziecko ze mialo jakies straszne choroby itd. Ryczalam przez sen. Nie wiem czy mam sie martwic i czy leciec na wizyte czy sie uspokoic i uznac ze wszystko w srodku jest bardzo ukrwione i ze cos tam polecialo ( tak jak mi cytologie pobierala tylko ze wtedy to ona po szyjce taka szczoteczka pojezdzila) jak myslicie leciec do doktorka?

Marcia, doskonale Cię rozumiem .... Właśnie wczoraj próbowałam już się wyluzować ...po czym budzę się rano a na nodze uczulenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taka jakby pokrzywka o średnicy śliwki - swędząca :((((( I jak tu żyć normalnie? Teraz nie wiem czy to mnie ugryzł jakiś pająk w nocy albo komar a jestem uczulona na nie...czy też pokrzywka wystąpiła od Euthyroxu, który własnie zaczęłam przyjmować????????????????????????? Dzisiaj jestem 12h w pracy, potem weekend...a do endo idę dopiero 16ego :((((( nie wiem co robić?????????????????????? Gina też nie ma....załamka:-(:-(:-(

no takiego porąbanego cyklu to ja już dawno nie miałam!!!!

tempka spadła ale to nie najgorsze wieści, wstałam rano, szykuję się do pracy a tu nagle silne ukłucie w macicy, jedno a po chwili drugie :szok:

a potem w kibelku kolejny szok- różowy śluz na papierze toaletowym :no:

no pięknie, tylko tego mi teraz potrzeba by znów wróciły plamienia śródcykliczne :wściekła/y:

aktualnie plamienie zmieniło barwę na kolor kawa z mlekiem :confused:

Nanncy - wapno wapno, też mnie tak coś raz uwaliło w nogę, ale chyba nawet nic nie brałam, bo mi cieżko było jakiekolwiek leki połykac, ale minęło!! wiesz, spałam przy uchylonym oknie moze coś wpadło i miałam gule na nodze!

Marciu - to z igraszków, ukrwiona jesteś bardzo i naczyńka delikatne! myśle ze jak dziś już nie masz plamień to nie ma się czym martwić, takich doświadczeń nie miałam, ale ja nie miałam bzykanka jeszcze, przez te ciągłe nudności. sie mój cierpliwości nauczy!

Karola- kurcze trudno stwierdzić coż to za cykl, masz możliwość do gina podskoczyć na dniach?

Powiem wam ze nie mogę się posiąść z radości - siostra dzwoniła i spodziewa się maluszka!! między nami 2 mies różnicy! to bylo nnasze marzenie!! :-) z brzuszkami razem, a potem w wakacje z wózkami! :)

No i LORI urodziła wczoraj Lilianke!!

Ostatnia edycja:
Ksia super gratulacje dla siostry to tak jak ja sie dowiedzialam ze moja przyjaciolka tez jest w ciazy a miedzy nami jest jakies 6-7 tygodni roznicy takze tez sie starsznie ucieszylam ze bedziemy mialy dzieciaki w tym samym wieku :-)
karola wspolczuje pokreconego cyklu....
a ja leze napisalam smsa do ginki i powiedziala ze przez te moje problemy z progesteronem nie bedziemy ryzykowac i kazala wziasc pregnyl dzisiaj i w niedziele i kazala mi lezec jakby sie nasilalo to na IP ale chyba sie uspokoilo tylko niedawno mialam taki jakby sluz albo sperme podbarwiona krwia ale juz taka brazowawa a nie zywa i zakazala bzykanka min miesiac jak nie do porodu. Dla mnie to rybka gorzej z moim chlopem

Marciu - właśnie super mieć tak kogoś bliskiego :) ja mam jeszcze kuzynke co jest na takim etapie ciązy jak ja ale my się jakos nie zachodzimy i kontakt znikomy, a siostra to siostra, szkoda ze mieszkamy kawałek od siebie! ;/

reklama
Ale fajnie tym naszym grudniowkom ze juz maja swoje malenstwa przy sobie. Jak ja bym juz chciala byc gdzies w 36 tc zeby odetchnac chociaz na chwile.
Ja ze swoja psiapsiolka to tez juz planujemy ze bedzie do mnie przyjezdzac i bedziemy siedziec z dzieciakami w ogrodku bo ja mam ogrod.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry