• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Kasia moja ciaza idzie tak jak suwaczek ale u ciebie 16 tc1d to trzy tyg mamy roznicy , brzusio fajny ja mam podobny jak nie wiekszy bo ja mam tluszczowo-ciazowy :-) a poza tym to jakby nie patrzec to moja 3 ciaza wiec szybciej widac
ashlee sliczne rzeczy masz dla dzidzi...jak ja bym juz chetnie cos zaczela kupowac ale jeszcze sie powstrzymuje za to mam znajoma w Szwecji ktora mi oznajmila ze ona ma czuja ze to chlopak i juz kupila pare ciuszkow a ja do niej ze ja sie jeszcze powstrzymuje a ona na to " ty sie powstrzymuj a ja i tak bede kupowac :-)
basik kciuki zacisniete &&&&

Marcia rozumiem jak ciężko się powstrzymywać ;) jutro przyjdzie mi leżaczek i karuzela, więc zostały mi do kupienia tylko kosmetyki i wyprawka chyba gotowa ;) a czas tak biegnie, że się nie obejrzycie, a też będziecie przy końcówce z dużymi brzuszkami :-)

No no no Kasia brzucholek pierwsza klasa :-)

ja mam już wszystko tylko jakieś pierdółki zostały ale wszystko w pudełkach dopóki nie przyjdzie nam kanapa do salonu i zaczniemy meble przenosić. Szlag mnie chce trafić ale musimy poczekać jeszcze 2 tygodnie. Trochę się martwię że nie zdążymy ze wszystkim ale trudno świat się nie zawali.

Ashlee cudne ręczniczki :tak: ja mam podobne w Smyku kupiłam

marcia poka brzuchola :-D

karola wracaj do nas szybciutko ;-)

basik, Emalia wyczekujemy tu z Wami i mocno kciukasy zaciskamy :tak:

Marciu - u mnie ciąża młodsza o tydzień niż w suwaczku! ja tez jeszcze nic nie mam dla szkraba mojego( ale to tez związne z moim stanem, jakbym była ma chodzie to juz bym cos miała :P), co do tego że bedzie chłopak u mnie jestem przekonana, i bede w szoku, mój mówi ze jak się okaze że dziewczynka to bedzie chłopczycą na bank, bo my do brzycha mówimy jak do "niego" :) a mój stwierdził ze zamiast Kubuś ( imie które ja preferowałam) lepszy bedzie Szymon, bo sie rymuje Szymonek Ancymonek:-D

Ashlee- no mi jeszcze tak strasznie nie leci, ale jak zobaczyłam Marci suwaczek, przed momentem sprawdzała bete i progesteron,a teraz kończys bedzie I trymestr :) nie mówiąc już o Tobie i Annie - oh:-)

Szymonek śliczne imie :tak: mam kolegę o tym imieniu i bardzo dobrze się kojarzy. Wiecie ja mam sporo ubranek takich unisex bo jak jeszcze nie wiedziałam co będzie to kupowałam w H&M w takie wzorki i kolorki żeby pasowało każdemu. Jak moje dziecię wyrośnie to podacie adresy i Wam to wszystko powysyłam ;-)

Kasiu u mnie chłopcy też się uparli że chcą Szymona, ja myślałam nad Bartkiem, ale już mnie przekabacili i zostaje Szymon ;)

Annie przecież Kornelcia będzie chciała rodzeństwo ;) tak że wszystko chomikuj :D

tylko że ja już nie mam gdzie chomikować :-) w dodatku mam jeszcze dwa woru ciuszków ale na chłopca i 4 pełne szuflady. Nie wspomnę o tym że jeden wór wzięła ode mnie nula pamiętacie ją i następny sprzedałam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry