Nanncy
Fanka BB :)
hej Dziewczyny! dzisiaj poszłam po 5 dniach do pracy i mam taki zgon, że głowa mała
brzuszek mnie pobolewa, plecy też...jest mi źle :/ i jeszcze co poniektóre osoby, strasznie mnie zdenerwowały
No sorry, jak niektórzy twierdzą, że cyt:"kiedyś kobity rodziły na wsiach w polu i nic im nie było" to ja przysięgam - wymiękam !!!!!!!!!!! Oczywiście tekst był metamorfozą, skierowaną pod moim kątem, że niby za bardzo się ze sobą cackam. Mam również dość słuchania o tym, co ja robię źle, po co ja do lekarzy chodzę, po co ja lek na tarczycę chcę brać, po co witaminy, i w ogóle co ja jem (???? to było najlepsze !!!!) , jak ja wyglądam itepe itede...szkoda pisania na takie osoby........eh 
Omijając tą sprawę, oto moje wyniki tarczycowe:
TSh: 2,79
Ft3 2,65
Ft4 1,10
TSH zdecydowanie za wysokie. Endo kazał mi natychmiast wykupić bez recepty Euthyrox25 i już go mam i od jutra go biorę. Czy nie za późno na obniżanie tego TSH??? czy coś złego mogło się stać??
Kurka, sam mi mówił, że nie trzeba wcześniej... A w ogóle to on przyjmuje tylko w poniedziałki a ja mam teraz w poniedziałek iśc do pracy. Co robić? wziąć zwolnienie na lekarza? Poradźcie mi...
Ogólnie beta wzrosła. Ale dzisiaj po 12h stania w pracy (co jakiś czas siadałam ale jednak...) boli mnie trochę podbrzusze i plecy w dole.... chyba nie wyrobie do 16ego....
No sorry, jak niektórzy twierdzą, że cyt:"kiedyś kobity rodziły na wsiach w polu i nic im nie było" to ja przysięgam - wymiękam !!!!!!!!!!! Oczywiście tekst był metamorfozą, skierowaną pod moim kątem, że niby za bardzo się ze sobą cackam. Mam również dość słuchania o tym, co ja robię źle, po co ja do lekarzy chodzę, po co ja lek na tarczycę chcę brać, po co witaminy, i w ogóle co ja jem (???? to było najlepsze !!!!) , jak ja wyglądam itepe itede...szkoda pisania na takie osoby........eh 
Omijając tą sprawę, oto moje wyniki tarczycowe:
TSh: 2,79
Ft3 2,65
Ft4 1,10
TSH zdecydowanie za wysokie. Endo kazał mi natychmiast wykupić bez recepty Euthyrox25 i już go mam i od jutra go biorę. Czy nie za późno na obniżanie tego TSH??? czy coś złego mogło się stać??
Kurka, sam mi mówił, że nie trzeba wcześniej... A w ogóle to on przyjmuje tylko w poniedziałki a ja mam teraz w poniedziałek iśc do pracy. Co robić? wziąć zwolnienie na lekarza? Poradźcie mi...Ogólnie beta wzrosła. Ale dzisiaj po 12h stania w pracy (co jakiś czas siadałam ale jednak...) boli mnie trochę podbrzusze i plecy w dole.... chyba nie wyrobie do 16ego....
Ostatnia edycja:
ps: kolega R. jest chory od miesiąca i łazi do pracy....