reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzięki kochane. Jestem jestem ale zarobiona :)
Dzisiaj od rana szkoła, potem Jaś w przedszkolu na otwarciu i tak dzień zleciał. Jeszcze mieliśmy jechac do tesciowej bo wyszła ze szpitala ale tylko wyjechaliśmy z podwórka a Janek zażyg.... całe auto. No i wróciliśmy do domu i siedze w słoikach bo mnie mąż uraczył 2 wiadrami brzoskwiń i 2 śliwek. No i od jutra zaś się zacznie pobudką o 7-ej, ehhhhhh

Ashlee- widzę kochana ,że wielkie przygotowania. Ale Ci fajnie , coraz bliżej dzidzi :)
Marka- trzymam kciuki za kardio &&&&&&&&&&&
Marcia- cudny dzidziuś :)
Basiczku- jestes kochana, trzymam za Ciebie mocno kciuki :*
Annie- ale Ci ( i nie tylko Tobie) zasuwa suwaczek. Masakra jak ten czas zapitala :)
Kasieczku- jeszcze chwila mi będziesz wiedziała co za lokator mieszka w brzusiu :)

reklama
Emalia czas szybciutko zapitala :) Ty już po owu to teraz trzymamy mocne kciuki &&&&

Kasiu dziękujemy za życzenia;) Dobrze że już się przedszkole zaczęło to się wyżyje i wybawi i w domu grzeczniejszy ;)

basik, emalia zaciskać poślady i szybko się spakować w dwupak :tak:

marcia synulek cudowny :-) teraz masz parkę

Ashlee ja też durna pała oglądam pastelowe żeby mi pasowało do pokoju a to przecież żywe kolory mają się maleństwu podobać :-D

Annie hehe dobrze że się w porę ocknęłyśmy ;) ja już zamówiłam i bujaczek i karuzelę to dam znać jak już będę miała to w domu, czy warto ;) teraz jeszcze się zastanawiam nad takim organizerem na łóżeczko MUNCHKIN ORGANIZER NA ŁÓŻECZKO PIELUCHY KOSMETYKI (3494924633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , bo miejsca na żadną dodatkową półkę, czy komodę w pokoju już nie mam, a wiadomo, że przydatne mieć pod ręką pieluchy, chusteczki, kosmetyki i takie tam drobiazgi. A przynajmniej masz porządek i nie walają Ci się po całym mieszkaniu te rzeczy, co też denerwuję po porodzie taki chaos... :)

Kurde super sprawa!!!

ja się boję właśnie że mi miejsca braknie na to wszystko bo łóżeczko mamy bez szufladek, przewijak też jest otwarty więc wszystko na wierzchu a to mało miejsca zajmuje i można duzo pochować :tak:

Ashlee - dzis ten organizer ogladałam! no ja tak czy siak w komode musze zainwesowac, o nie ma w szafkach miejsa dla Ancymonka!

Ashlee, Annie
- cos dla was Wspólne Odkrywanie

a dzis patrzylam na waek wrześniowy, i Galaxia co u nas kiedys witała już urodzila maleństwo!! ludzie - ale zleciałoooo!!

Czesc dziwczynki!

fajny ten organizer :-)
ja dzisiaj bylam u ginki na nfz i na te nablonki w moczu dala mi antybiotyk bo powiedziala ze nie ma co ryzykowac bo jak jest infekcja nawet drobna to moze sie rozprzestrzenic bardzo szybko a ten antybiotyk nie zaszkodzi malenstwu poza tym zrobila mi czystos pochwy i jest ok i pobrala cytologie , troche mi ze tak powiem rozdrapala szyjke to troche krwi polecialo ale juz jest ok. I wez tu badz czlowieku madry zdaje sie i to lekarz i to lekarz a zupelnie inne diagnozy
emalia i basik trzymam kciuki&&&

reklama
Marcia ile lekarzy tyle diagnoz ;)
Ja jutro idę do swojego lekarza, coś mi się wydaję, że zejdzie długo, bo jutro jest pierwszy dzień po 3 tygodniowym urlopie... i mimo że się umawia na godzinę konkretną to pewnie będzie spora obsuwa w czasie. No nic najważniejsze żeby powiedział że wszystko ok, po tych moich choróbskach... wczoraj skończyłam antybiotyk i już praktycznie nie kaszlę, ani gardło nie boli, więc myślę że już mi przeszło, teraz tylko trzeba uważać przy tej pogodzie, żeby znowu czegoś nie złapać. U Was też tak wieje? Dzisiaj w nocy to aż przez ten wiatr się co chwilę budziłam, masakra z tą pogodą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry