reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien dobry!

marka dzieki za rade teraz konczy sie ten moj plyn to moze znajde ten co ty uzywasz

Trzymajcie za mnie kciuki bo ja dzisiaj robie drugie podejscie do usg zeby wszystko pomierzyc, wizyte mam 12:20 z rana z Patrycja na rozpoczecie roku, potem jeszcze pare spraw na miescie i znowu dzien latany :-)
milego dnia wam zycze!

reklama
a wiec tak u mnie wszystko ok moje dzieciatko fikalo, skakalo bylo bardzo ruchliwe ma w tej chwili 61 mm , przeziernosc wyniosla 1,3 mm. Ryzyko zespołu downa wnosi 1:10678 zespolu edwarda 1:7544 zespolu pataua 1:2269 pytal czy chce robic test Pappa ale zapytalam go co on uwarza wiec powiedzial ze nie trzeba. Probowal zobaczyc plec i stwierdzil ze cos mu po mesku tam sterczy ale oczywiscie to jeszcze za wczesnie ze na 100% to on sie teraz pod tym nie podpisze ...ale by bylo fajnie zeby byl chlopak , zdjecie wrzuce pozniej :-)

Hej dziewczyny

jakoś mało piszę ale czytam Was codziennie... jakaś chandra mnie dopadła i zaczynam się coraz bardziej denerwować że nie zdążymy ze wszystkim na czas bo wielu rzeczy jeszcze nie mamy
w dodatku auto nam siadło i za naprawę 2,5 tys. więc wydatek ogromny jak na ten czas :no:

marciu dziękuję i widzę jak ten czas zapierdziela no i Twoja dzidzia rośnie zdrowo a to najważniejsze

Kasia czyli bez zmian biedulo? strasznie długo Cię trzymają te dolegliwości

basik moze to jakieś chwilowe załamanie tempki dzisiaj tylko?

Ashlee kupiłaś ten bujaczek już? bo nie wiem czy się napalać :-)

emalia co u Ciebie kochana? zerkam na wykres codziennie i trzymam kciuki ;-)

karola jak z małżonem? skopałaś dupsko tej siksie młodej? no i jak powrót do pracy??

marka też wyprubuję ten żel może do szpitala sobie kupię jak gdzieś u nas znajdę

Annie dopytalam co to znaczy te w moczu to powiedzial ze w ciazy bardzo ciezko jest pobrac prawidlowo probke moczu bo w pochwie mamy duzo sluzu i wystarczy ze troche wpadnie do probki to wychodza te nablonki wieloboczne czy jakim tam. I jak nie mam objawow infekcji w stylupieczenia swedzenia itd to napewno to
A to moj potencjalny synek :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 30
marcia , sliczna dzidzia:) ja jutro do Krakowa do kardiologa , mlody dzis mial rozpoczecie w przedszkolu a jutro juz idzie normalnie:) co do tego zelu to ja go kupuje w aptece bo nie widzialam u siebie zeby byl w sklepie:)

reklama
Annie dzisiaj zamawiam tylko czekam jeszcze na męża aż wróci z pracy, bo chciałam od razu zamówić karuzelę do łóżeczka i nie mogę się sama zdecydować, bo ta co mi się podoba to ma pastelowe kolory. Dla mnie bardzo fajne, ale przecież niemowlaka nie zainteresuję... i teraz mam na oku taką TINY LOVE karuzela LEŚNI PRZYJACIELE NOWOŚĆ Gratis (3491362299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i już sama nie wiem czy ta, czy jeszcze jakaś inna... a może Ty masz jakąś upatrzoną to mi doradź :)

Marcia zdjęcie potencjalnego synusia super ;) Najważniejsze że wszystko ok i maluszek zdrowo rośnie :)

Basik wiesz jak te wykresy płatają nam figla, że do końca nigdy nie jesteśmy wszystkiego pewne. Ja trzymam kciuki żeby pod koniec cyklu plusik u Ciebie zagościł na wykresie :)))

Kasiu bidulko, żebyś my tak telepatycznie mogły odgonić wszystkie dolegliwości od Ciebie...

Marka powodzenia jutro na wizycie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry