reklama

Staraczki grudniowe 2012

marcia ja tak samo i miałam płyn do higieny intymnej z Avonu i powiem Ci że po nim mi zawsze jakieś takie te wyniki wychodziły a teraz jak zmieniłam na Ziaję to wszystko ok :tak:

reklama
Dzien donry!

annie gratulacje 31 tc stuknal :-)

co do plynu to ja mam chyba pharmaceries dla kobiet w ciazy takze nie powinien nic tam mieszac a poza tym ostatnie badanie jak robilam to tez sie mylam tym plynem i bylo ok wiec to nie to. Na wszelki wypadek popije sobie przez weekend zurawinke z prenatalu takz zeby oczyscic drogi moczowe i musze duzo pic tylko potem sie duzo sika :tak:
A tak poza tym jak widac na zalaczonym obrazku juz nie spie bo poszlam spac przed 21 :szok: Ale nie dalam rady wytrzymac. Dzisiaj mam plan wysprzatania mieszkania ale nie wiem czy go zrealizuje i moze w koncu jakis obiad ugotuje :-)
milej soboty kobietki
p.s. Nanncy jak sie czujesz?

Marcia ładnie Ci się zegarek poprzestawiał jak już przed 6 spać nie możesz ;) ja chrapie do 7 30, później za duży ruch chłopaki robią jak wstają, więc się budzę :) Sprzątać dzisiaj nie muszę, bo mi wczoraj mąż pomógł, nawet podłogi umył, tak że dzisiaj lenistwo i odpoczywanie. Tylko zupę ugotuję, Kacper zamówił pomidorową.

Miłego dnia:)

Witam
Nanncy,Ashlee,kasieczek,Marcie30,annie,emalie82
:-)
Marcia z samego rana o sprzataniu:szok:

dziewczzyny zerknijcie na moj wykres,tempko bliska owulacji a sluzu brak:wściekła/y:,czyzby cykl bezowulacyjny???? proszé o opinie doswiadczone staraczki:-D

Basik, może jutro się pojawi? albo już jest i go nie widać? ja śluz widziałam czasem jedynie w toalecie i musiałam się nieraz bardzo postarać, żeby go dojrzeć :/

Marcia, dziękuję, czuję się ogólnie całkiem dobrze :happy2: Jedyne co mnie niepokoi to nad ranem straszne hmm..gazy :baffled: Przelewa mi się w brzuszku strasznie i nie mogę spać. Podbrzusze troszkę pobolewa, jakby ciągnie, ciutkę jest chyba twarde albo raczej-napięte...po czym jak tylko wstanę lecę do wc się załatwić. Czy te przelewania i pobolewania są normalne? Aha, no i w nocy skurcze łydek, których nigdy nie miałam.

Ostatnia edycja:
Nanncy to koniecznie magnez bierz pomorze ci na skurcze lydek i pozwoli macicy. Co do dolegliwosci gastrycznych to jest normalne mozesz byc wzdeta a te ciagniecia tez domek dla dzidzi sie powieksza:-)

no sprzestawil mi sie zegar

basik narazie to tylko skomczylo sie na mowieniu o sprzataniu czekam na wene a co do twojego wykresiku to ciezko cos stwiezic bo jak to moja instruktorka mi tlumaczyla sluz zawsze jest tylko z roznych powodow tzw. Krypty moga byc blokowane i sluz na zew nie wyplywa. Ja zawsze mialam naprawde malo sluzu na zew bo taka jest moja uroda bo przebadalam sie na przerozne bakterie ktore moga blokowac sluz takze moze poprostu tez masz taka urode albo jeszcze sluz bedzie

Dzien dobry!

no ja se dzisiaj w koncu pospalam i tez leze w lozeczku :-)
dziewczynki wkleja wam linka do bardzo fajnej stronki mozna sie zapisac na darmowe warsztaty Warsztaty Mamo to Ja tylko musicie sprawdzic czy w waszym miescie beda, ja sie zapisalam.
ashlee co do soboty to jak zwykle moja gadka o sprzataniu skonczyla sie tylko na gadaniu bo jakos tak kiepsko sie wczoraj czulam caly dzien mialam taki dyskomfort w brzuchu i podbrzuszu jakies takie ciagniecie, klocie itd wieczorkiem musialam jechac na swoja zmiane do tej cioci biedulka jest taka slaba i caly czas sie martwi ze ja przyjezdzam ze modli sie zebym urodzila zdrowego dzidziusia i ma wyrzuty sumienia ze ja tak nad nia skacze i tak mi dziekowala ze przy niej jestem i ze ona nie wie co by zrobila zeby mnie nie bylo, ze aniolowie jej mnie zeslali no i wez nie jedz i nie pomoz jej poki dam rady to bede jezdzic zatrudnilam kobietke ktora bedzie przychodzic rano a popoludniami jakos grafik ustale z innymi siostrzenicami w kazdym badz razie jej stan jest taki ze wydaje mi sie ze to niedlugo potrwa. No i tak mi minela sobota, dzisiaj robie zeberka w miodzie dla mezusia i poledwiczke wieprzowa w sosie koperkowym dla siebie :-)
milego dnia!

reklama
hej, ja na chwilke wpadlam , dziewczynki jezeli chodzi o plyn do higieny intymnej to jak dla mnie nie ma lepszego niz " Pliva fem" pomaranczowy jezeli ktos ma tendencje do infekcji to polecam w 100% naprawde:) jest rewelacyjny fakt kosztuje 26 zl ale jest niezastapiony , ma skladniki ktore w razie czego eliminuja paskudztwo :) ja odkad uzywam odpukac nic :) kiedys dziewczyna polecala ale to bylo wiecie ze slyszalam tylko ale w koncu kupilam i nie zaluje:)
milego wieczorku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry