reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziewczyny, do endokrynologa już sie nie umówię na ten poniedziałek bo już nie ma miejsc :(((((((( I co teraz? nastepna wizyta w przyszły poniedziałek (a ja pracuję) lub za 2 tygodnie. Ja się prawie popłakałam, że coś się złego może stac :(

reklama
Kasiu jeszcze nie, ale jak zakupię to będę się od razu chwalić ;)

Marcia okropne jest to picie tej glukozy do badań....

Nanncy spokojnie, najważniejsze to się teraz nie denerwuj

nanncy nalegaj, mów, że w ciąży jesteś i musisz być pod opieką endo i to szybko!!!

albo poszukaj innego endo, nie wiem, pożycz kasę od kogoś, zaraz po wypłacie przecież oddasz i śmigaj gdzieś prywatnie gdzie najszybciej Cię przyjmą!

chyba termometr mi się zepsuł :no:
temperatura mierzona godzinę przed czasem (bo akurat mąż wstawał do pracy i się obudziłam)- 36,7
po zmierzeniu poszłam spać dalej.
temperatura mierzona o stałej godzinie- 36,9 :szok: :szok: :szok:

co to za skok...????? na owulację raczej za wcześnie, nie???

z tego wszystkiego aż nie wiem co mam na wykres wpisać... może średnią wyciągnąć z tego? :-D:-D

dzisiejsza beta: 464,9 :-)

26.08 beta 70
28.08 beta 200
30.08 beta 464 to dobry przyrost???

Słuchajcie, myślałam, myślałam ...i wymyśliłam! Zadzwoniłam do szpitala, w którym mój endo pracuje i poprosiłam go do słuchawki. W sumie dobrze, że nie poszłam bo itak kazał mi badanie powtórzyć - w szpitalu endokrynologicznym w poniedziałek. Wyniki będą na wtorek i odrazu mam zadzwonić. Jak uzna, że szybko muszę coś wziąć to pewnie do szpitala każe mi przyjść i bez wizyty i czekania mi wypisze coś. Uff...Do wtorku chyba dam radę....
Annie
, a to kobiety w ciąży są poza kolejnością u lekarza??? :szok: Matko, jedyna, ja jakaś niedoinformowana jestem. Piszcie mi o przywilejach w ciąży koniecznie !!! :tak:

Karola, ja w takich sytuacjach wpisywałam średnią a w komentarzu opisywałam całą sytuację, żeby pamiętać. :tak:

Ostatnia edycja:
marcia może to znaczyć że masz jakąś infekcję albo poprostu źle się opłukałaś po podmyciu i nasikaniu do pojemniczka - ja tak miałam i ginka kazała zrobić jeszcze raz badanie no i pić duuuużo wody i dziennie szklankę wody Jana. Następne badanie były wzorowe więc mozliwe że to jednorazowe.

Nanncy dziewczyno przestań myśleć że coś złego się stanie bo sama to na siebie ściągniesz... Do endo powinni Cię przyjąć poza kolejnością jeśli jesteś w ciąży - tak jest u nas przynajmniej. Sądzę że jak wytłumaczysz że doktor kazał Ci przyjść zaraz po zaciążeniu to nie będą robić takie problemu z terminem.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry