reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola, nawet daleko do tej wróżki nie masz, bo to w Zgierzu :tak: jakbyś chciała konkretny namiar (chyba nawet mam nr telefonu) to Ci podam na priv. Generalnie w necie jest bardzo sławna. Teraz się nie dziwię :-D

reklama
Nanncy
no szkoda ze l4 nie wzięłaś.. bedziesz stać te 12h?
no j paznokc nie maluje, włosów nie farbuje, z chemii zrezygnowałam do minimum, zadnych balsamów, tylko oliwka bez parabenów z rossmana przeciw rozstępów, z żelu pod prysznic zrezygnowałam na rzecz mydła bambino, a do higieny intymnej - biały jeleń, i odpukać, raz na począsiu miałam tylko infekcje! perfum i deo nie mogłam używać bo zapachy te mnie mocno drażniły i powoowały natychmiastowe wymioty!

Kasieczek, no jeszcze mogę zmienić zdanie, podał mi namiar na lekarza, który mi wypisze jak tylko będę chciała. Pomyślałam, że jeszcze tydzień dam radę bo kolega na zwolnieniu akurat. Jak ja poszłam ostatnio to on nie mógł przeze mnie a bardzo źle się czuł i już miesiąc go trzyma bo przechodził chorobę. Ja pracuję 12h ale tylko 3-4 dni na tydzień. Teraz mam wolne aż do wtorku bo wzięłam urlop na wesele a w przyszłym tygodniu mam tylko 3 dni po 12h to może dam radę. Jak coś to usiądę za biurkiem i powiem, że muszę usiąść.

O matko, to z tym lakierem do paznokci to serio??? a jak skóra na nogach taka sucha że aż swędzi? I jak ogolić nogi bez żelu? A dezodorant???? o dezodorancie nic nie mówił...piszcie mi wszystko!!!!!

Nanncy - ja deo nie mogłam poprostu, a bez lakieru da sie przezyc, nogi - oliwka, albo balsam ale znajdz sobie BEZ PARABENÓW. nie ma co ryzykować, dzidzia najwazniejsza -obie 9 miechów sie starałysmy, teraz przed toba 9 miechów oczekiwań, a kilka wyrzeczeń to nic takiego jak w zamian taki cud :-)

Hej dziołchy

ja tak na chwilę bo dzisiaj jakiś taki ten dzień... wszędzie wkoło mam pudła - 3 z wózkiem 2 z łóżeczkiem 1 z przewijakiem i chodzę i o wszystko się obijam :confused2: dopiero w weekend będziemy wszystko przestawiać i skręcać.

Z tymi kosmetykami to nie ma co popadać w paranoję. Ja i pazury maluję i włosy z blond sobie walnęłam :-D

Witam wieczornie!

nanncy magnez to spokojnie mozesz brac ,ja biore od poczatku bo ginka powiedziala ze to pomaga lagodnie rozkurczac i rozciagac sie macicy ja biore 3x1 50mg magnezinu. A co do kosmetykow to zgadzam sie z annie nie popadaj w paranoje a zwolnienie tez bym wziela.
milego wieczoru ja jutro rano na badania krwi i glukoze pa

Witam się i ja ;)

Też uważam że nie ma co wpadać w paranoję z kosmetykami. W pierwszej ciąży normalnie wszystkich stosowałam i teraz też stosuję i włosy farbuję, paznokcie maluję...

Annie to jak wszystko poskręcacie i poukładacie to chwal się jakimiś fotkami :)

Oj, coś mnie smutek lekki złapał. Pobolewa mnie w dole pleców ciutkę (jakby ciągnie, nie wiem...ale tak ciuteńkę), i co jakiś czas lekko kolkowo przy jajnikach, jakby częściej z lewej strony. Ja oczywiście wkręcam sobie nie wiadomo co, np ciążę pozamaciczną bo przecież podejrzenie endo i zrostów w jajowodach było :/
Chyba oszaleję do 16 września bez USG :(
Na dodatek już nie miałam sił dojść do apteki, tak mi się spać zachciało i Duphaston wezmę dopiero jutro.
W głowie mam jakiś kocioł...i jeszcze ten endokrynolog, na którego w sumie już nie mam pieniążków bo jesteśmy przed wypłatą i cała kasa poszła na Bety i gineko
loga, kardiologa...i w weekend na wesele idziemy. Nie wiem co mam zrobić? Endo jest tylko 1 raz w tygodniu :((((( dołka mam. ide spac, moze jutro mi przejdzie

cześć dziewoje!

ja juz spać nie moge, mimo ze po nocach sie budze i 2h conajmniej mecze niczym zasne!

wracając do tych kosmetyków, ja wcześniej miałam balsamy antycellulitowe z kofeina, żele też z dodatkami dlatego sobie darowałam, a farbowanie czy malowanie pazurów do łóżka w zupelnośći nie jest mi potrzebne:-D

Nanncy - no do eno musisz- koniecznie! zwłaszcza, że FT4 masz za wysokie!

Ashlee - kupowałaś ten bujaczek-leżaczek?

miłego dnia kobitki!

reklama
Dzien dobry!

ja to dzisiaj wstalam wczesnie ale to pewnie dlatego ze o 21 juz spalam :tak: Siedze teraz pod laboratorium wypilam jednym halstem ta glukoze ..jeszcze na domiar zlego jakas taka ciepla byla ale dalam rade mam nadzieje ze nie zwymiotuje
milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry