Czesc laseczki!!
Basik - czekamy z Toba :-)
Annie - rozpakowałas wprawkowe gadżety? chcemy zdjęcia!!
Marciu - nasze ciaze to równe 2 tyg róznicy, o ile Twój wiek ciazy
zgadza sie z suwaczkiem!

NOO.. galaxia i gosheek maja juz za sobą, teraz jeszcze Lori i SeeYou!

nasze grudniówki!
Karola - wracaj :-)
Nanncy - musi pobolewać, bo macica się rozciaga a fasolinek wije gniazdko! dont panic!:-) jak tam sprawa Twojego zwolnienia??
u nas.. jak kiedys wam pisałam, zostajemy na mieszkaniu na którym jestesmy tylko czeka nas remont - dokłądanie grzejników by mały miał ciepło w dupke no i ustalone mieliśmy ze własciciele załatwiaja i ich znajomy to robi we wrzesniu! wiec ostatnio do nich pisze ( oni w Irlandii siedzą) kiedy można się spodziewać remontu - na co otrzymuje odpowwiedz, iż jednak ten znajomy tego nie zrobi bo ma jeszcze kilka robót które wziął i sie nie wyrobi. Fajnie kurde, bo jakbym sie nie spytała to nie wiem kiedy by m się o tym dowiedziała!! no i zostaliśmy na lodzie, i szukamy aż ktoś nam to zrobi, dzis mój tata przyjechał to oglądnąć, jak dołączyć grzejnik( bo on taki złota rączka) no ale jednak jakieś problemy, a on specem nie jest, i teraz szukac bedziemy kogoś nie wiem kogo! no i się wkurzyłam no bo jak się nie wkurzyć do cholery!! a jakby nie patrzeć, niby ma być ciepło jeszcze, a rok temu już w pazdzierniku pamiętam przpalalismy troszke bo zimno było!!
w przysżłym tygodniu brat po mnie przyjeżdza i jakos przetransportuje mnie do mojego rodzinnego domku i bede korzystac z dobrodziejstw natury

już nie moge sie doczekać! a nuż, wrócę do formy!!!