reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
nanncy chyba wystarczy, a może kup sobie jakiś zestaw witamin dla kobiet w ciąży, tam będziesz miała wszystkie witaminki, ja biorę VitaMin Plus Mama i jestem zadowolona.

marcia ale zleciało, Ty już w drugim trymestrze!

sorry, że jestem taka wycofana z życia forumowego ale ostatnio mam ciężki okres w życiu, dużo stresów, huśtawki nastroju, walczę ze swoimi emocjami, z nadmierną zazdrością i z zabroczością... :baffled:

nie mogę spać, nie mogę jeść, ciągle jest mi niedobrze... generalnie stres mnie powoli wykańcza...

jak się już uporam z tym wszystkim to wrócę do Was, obiecuję!

Dziewczyny, czy Was też pobolewało podbrzusze na początku ? troszkę mnie to jednak martwi ....nasila się od jakiegoś czasu....nie boli bardzo ale pobolewa, kłuje, ciągnie...nie wiem...:-(

Dzien dobry!

Nanncy witaj w moim swiecie paniki czy wszystko jest ok....słuchalam jak wariatka na poczatku co mnie gdzie boli czy ukluje ale juz mi przechodzi. dobrze mi teraz powiedziec ale nie denerwuj sie kochana wszystko bedzie ok :-).
zajrzałam z ciekawości na wrzesniówki mamy tam kilka naszych szczesciar z grudnia którym udało sie zajsc w ciaze na gwiastke i tak GOSHEEK urodziła wczoraj synka a GALAXIA 27 08 urodziła tez zdrowego synka....GRATULACJE!!

Czesc laseczki!!

Basik - czekamy z Toba :-)

Annie - rozpakowałas wprawkowe gadżety? chcemy zdjęcia!! :)

Marciu - nasze ciaze to równe 2 tyg róznicy, o ile Twój wiek ciazy
zgadza sie z suwaczkiem! :) NOO.. galaxia i gosheek maja juz za sobą, teraz jeszcze Lori i SeeYou! :) nasze grudniówki!

Karola - wracaj :-)

Nanncy - musi pobolewać, bo macica się rozciaga a fasolinek wije gniazdko! dont panic!:-) jak tam sprawa Twojego zwolnienia??

u nas.. jak kiedys wam pisałam, zostajemy na mieszkaniu na którym jestesmy tylko czeka nas remont - dokłądanie grzejników by mały miał ciepło w dupke no i ustalone mieliśmy ze własciciele załatwiaja i ich znajomy to robi we wrzesniu! wiec ostatnio do nich pisze ( oni w Irlandii siedzą) kiedy można się spodziewać remontu - na co otrzymuje odpowwiedz, iż jednak ten znajomy tego nie zrobi bo ma jeszcze kilka robót które wziął i sie nie wyrobi. Fajnie kurde, bo jakbym sie nie spytała to nie wiem kiedy by m się o tym dowiedziała!! no i zostaliśmy na lodzie, i szukamy aż ktoś nam to zrobi, dzis mój tata przyjechał to oglądnąć, jak dołączyć grzejnik( bo on taki złota rączka) no ale jednak jakieś problemy, a on specem nie jest, i teraz szukac bedziemy kogoś nie wiem kogo! no i się wkurzyłam no bo jak się nie wkurzyć do cholery!! a jakby nie patrzeć, niby ma być ciepło jeszcze, a rok temu już w pazdzierniku pamiętam przpalalismy troszke bo zimno było!!

w przysżłym tygodniu brat po mnie przyjeżdza i jakos przetransportuje mnie do mojego rodzinnego domku i bede korzystac z dobrodziejstw natury:) już nie moge sie doczekać! a nuż, wrócę do formy!!!

To ja już się pochwalę że przyszedł do mnie ten organizer na łóżeczko i dwa ręczniki kąpielowe z mikrofibry :) Bardzo udane zakupy;) Ręczniczki nie dość że są prze urocze to jeszcze takie milutkie że małemu po kąpieli na pewno będzie przyjemnie :)) Ten organizer też spoko, jest obszerny i dużo rzeczy pomieści

zdjęcie041.jpg

Załączniki

• zdjęcie041.jpg
    zdjęcie041.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry